• dd29
    657
    I rijeka i hajduk odroni teški
    Miško na plus 7 odluči prodati sve šta valja, još samo fruk i selahi tamo nešta vrijede
    Hvala miško
  • don
    10.9k
    nadan se da ova užasna Rijeka može barem x uzet protiv Istre na Rujevici, ako ne već pobjedu.
  • Ivdzo11
    5.6k
    ma nek se topi prednost, veci nam je konkurent Rijeka nego Hajduk
  • Dani Olmić
    978
    Znaci mi ovu Rijeku moramo dobit pod MUS! Ovo je po meni najlosija Rijeka jos od one debele krize koju su imali… tad su bili jos jadniji
  • Hnlovac
    1.5k

Znaci mi ovu Rijeku moramo dobit pod MUS! Ovo je po meni najlosija Rijeka jos od one debele krize koju su imali… tad su bili jos jadniji

gdje li sam ovo čuo, onak prije svake katastrofe u derbijima koju smo doživjeli zadnje 2 godine?

Anyways Rijeka okreće ovo bez po muke
  • don
    10.9k
    po čemu? Ajde da je prvi dio sezone pa razumin, ali su užas teški, ljude u klubu ne zanima titula, rasprodali sve šta imaju.

jedino pozitivno šta vidim u ovom je da će uć u crnu seriju do derbija s nama
  • Dani Olmić
    978
    Tesko da ce to okrenit

Onda idu u Osijek i onda igramo mi s njima … mogli bi im doc vec sljedeci tjedan na -1 .. A i Hajduku nece bit bas lako protiv Garcijine Istre u Puli
  • Ivdzo11
    5.6k
    Ja ne sumnjam u nas, ali bih isto tako volio nas vidjeti stoprije na prvoj poziciji...

Tako da nek se samo topi...
  • Toni90d
    1.2k
    Koliko nam poraz u Osijeku komplicira stvari. Da smo tamo pobijedili, nebi sinoć Hajduk ni uz sudačku pomoć pobjedio, i sljedeće kolo bi bili prvi. A ostali kandidati bi imali još veći raspad nego što sad imaju.
  • Jos-Optimus
    4.4k
    Samo neka ne pobijede, a onda i matematički ovisimo sami o sebi - meni dosta
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Rijeka sutra neće dobit, isto tako neće ni hajduk sljedeće kolo u Puli. Mi ćemo dobit Goricu i tjtBBB Sibenik

Kako god mi prednost smanjivamo, sljedeće kolo smo totalno u igri. Najbitnije da smo šta prije smanjili prednost da to ne odmiče u sami kraj prvenstva
  • Blueshadow86
    2.5k
    Rijeci se ozlijedio i Škorić.
  • Felip
    317
    Puno kalkulirate, a činjenica je da nam je svaki kiks Rijeke i Hajduka dobrodošao. Dodatno, Istra će se napuniti samopouzdanjem ako ovako ostane i ići će jako sljedeći vikend.
  • Marcinko
    636
    Dodatno, Istra će se napuniti samopouzdanjem ako ovako ostane i ići će jako sljedeći vikend.Felip

Kao i Varaždin? Sad bez ironije, po nekoj logici više bi odgovarao remi ovdje u kontekstu sljedeće Istrine utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.