• Navijač Dinama
    13k
    S bijelim bi nas pocastili. — Infinity

Taj i ja priželjkujem :grin:
  • marcio amoroso
    54.4k
    Ukusi su različiti. Meni je narančasti diadorin najružniji Dinamov dres u zadnjih ohoho godina. Nekima je možda ok. Ja samo mislim da su nam prve garniture stvarno uvijek ok.
  • xavier
    12.1k
    jel to sig.da ce biti maskirni?? — Navijač Dinama

Nemam pojma. Netko je napisao da mu je to rekao prijatelj koji je vidio dres. No ne znači nužno da je istina. Ja se iskreno nadam da nije.
  • Navijač Dinama
    13k
    Ukusi su različiti. Meni je narančasti diadorin najružniji Dinamov dres u zadnjih ohoho godina. Nekima je možda ok. Ja samo mislim da su nam prve garniture stvarno uvijek ok. — marcio amoroso

To sam i ja rekao,
    naradzasti onaj zlatni i nekako jer je imao nekakve plave boje u početku na bokovima, a ovo sad ovi neon i taj šibenički naradzasti sve iza druge bijele garinature je katastrofa,
    A domaci su mi dobri uvijek
  • Dudu
    3.8k
    BESPLATAN TISAK BROJA I IMENA, TE POTPISI SVIH IGRAČA NA SVE DRESOVE NARUČENE U BLIND SALESU.

Nije im loša ideja, tko želi domaći dres mislim da teško može pogriješiti, bar su dosad uvijek bili više nego ok :wink:
  • marcio amoroso
    54.4k
    Ja sam naručio, domaći dres bi morao biti zicer pa sam njega uzeo.
  • Nolifer
    15.8k
    Ja jos nisam. Jer sam vidio da su do 2xl. A jos ak su uski, onda ih tek nemrem nosit. Nadam se da ce bit i di 3xl ko prosle godine
  • marcio amoroso
    54.4k

Meni je ovaj prošlogodišnji xl bio baš na knap, sad sam išao na sigurno sa xxl :rofl:
  • Nolifer
    15.8k

Zato ja ciljam na 3xl, jer ak bude 2xl problematican, moze mi bit samo na zidu, a vec sam im poslao mailove da se pobrinu za to, valjda budu...
  • Navijač Dinama
    13k
    E pa zato momci ( @bbbjura @marcio amoroso )malo manje u želudac a više u noge :wink: i stajat ce te u dresove bez problema
  • Nolifer
    15.8k

Ma i da dodjemo u 2xl, nije do nas, nego do proizvodjaca, jer ak bude uski dres, dzabe ti i tih 2xl. Ja sam zadnja dva puta imal srece pa sam uspio nabavit 3xl i to bez sponzora lane grupe, jer se tad moglo ic u shop po to. A sad kad je sve preko weba, mogli su to isto tak napravit. Al ocito nisu. Uglavnom kad sluzbeno budu objavili dresove nadam se svojoj velicini onda i to je to
  • Boogieman
    350
    Samo se nadam da će golmanskih dresova biti u prodaji više od ukupno 3 komada svake veličine.

Ovosezonski crni, koji je brutalan, ako ne i najbolji (crni) ikad, je na moju veliku žalost, bilo nemoguće naći.
  • xavier
    12.1k
    "Prijatelji" s juga imaju novi dres:

ksd00r75j3yl3z45.jpg
  • Crusades
    26.1k
    Predstavila ga je najvažnija osoba u i oko Hajduka.
    Mirta Šurjak. :lol:
  • Navijač Dinama
    13k
    Mirta Šurjak — Crusades1986

šta fali teti Mirti :grin: ???
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.