• Navijač Dinama
    8.9k
    S bijelim bi nas pocastili.Infinity

Taj i ja priželjkujem :grin:
  • marcio amoroso
    38.3k
    Ukusi su različiti. Meni je narančasti diadorin najružniji Dinamov dres u zadnjih ohoho godina. Nekima je možda ok. Ja samo mislim da su nam prve garniture stvarno uvijek ok.
  • xavier
    12.1k
    jel to sig.da ce biti maskirni??Navijač Dinama

Nemam pojma. Netko je napisao da mu je to rekao prijatelj koji je vidio dres. No ne znači nužno da je istina. Ja se iskreno nadam da nije.
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Ukusi su različiti. Meni je narančasti diadorin najružniji Dinamov dres u zadnjih ohoho godina. Nekima je možda ok. Ja samo mislim da su nam prve garniture stvarno uvijek ok.marcio amoroso

To sam i ja rekao,
    naradzasti onaj zlatni i nekako jer je imao nekakve plave boje u početku na bokovima, a ovo sad ovi neon i taj šibenički naradzasti sve iza druge bijele garinature je katastrofa,
    A domaci su mi dobri uvijek
  • Dudu
    2.6k
    BESPLATAN TISAK BROJA I IMENA, TE POTPISI SVIH IGRAČA NA SVE DRESOVE NARUČENE U BLIND SALESU.

Nije im loša ideja, tko želi domaći dres mislim da teško može pogriješiti, bar su dosad uvijek bili više nego ok :wink:
  • marcio amoroso
    38.3k
    Ja sam naručio, domaći dres bi morao biti zicer pa sam njega uzeo.
  • Nolifer
    8.8k
    Ja jos nisam. Jer sam vidio da su do 2xl. A jos ak su uski, onda ih tek nemrem nosit. Nadam se da ce bit i di 3xl ko prosle godine
  • marcio amoroso
    38.3k

Meni je ovaj prošlogodišnji xl bio baš na knap, sad sam išao na sigurno sa xxl :rofl:
  • Nolifer
    8.8k

Zato ja ciljam na 3xl, jer ak bude 2xl problematican, moze mi bit samo na zidu, a vec sam im poslao mailove da se pobrinu za to, valjda budu...
  • Navijač Dinama
    8.9k
    E pa zato momci ( @bbbjura @marcio amoroso )malo manje u želudac a više u noge :wink: i stajat ce te u dresove bez problema
  • Nolifer
    8.8k

Ma i da dodjemo u 2xl, nije do nas, nego do proizvodjaca, jer ak bude uski dres, dzabe ti i tih 2xl. Ja sam zadnja dva puta imal srece pa sam uspio nabavit 3xl i to bez sponzora lane grupe, jer se tad moglo ic u shop po to. A sad kad je sve preko weba, mogli su to isto tak napravit. Al ocito nisu. Uglavnom kad sluzbeno budu objavili dresove nadam se svojoj velicini onda i to je to
  • Boogieman
    328
    Samo se nadam da će golmanskih dresova biti u prodaji više od ukupno 3 komada svake veličine.

Ovosezonski crni, koji je brutalan, ako ne i najbolji (crni) ikad, je na moju veliku žalost, bilo nemoguće naći.
  • xavier
    12.1k
    "Prijatelji" s juga imaju novi dres:

ksd00r75j3yl3z45.jpg
  • Crusades
    14.2k
    Predstavila ga je najvažnija osoba u i oko Hajduka.
    Mirta Šurjak. :lol:
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Mirta ŠurjakCrusades1986

šta fali teti Mirti :grin: ???
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.