• DrawTube
    6.1k
    Navijam za Istru sutra jer je vrijeme da natamburaju Riječane na Rujevici i jer mi je dosta više rijeckih pobjeda eurogolovima, moraju se kad tad raspast

Neka se tučemo samo s tovarima za titulu bmk, ak ju spušimo krivi smo isključivo mi. Za Rijeku slob budem navijao protiv Haj, Os, Gor i Slb.

Sutra za rogate, pogotovo kad se sjetim da su nam suci prije 2 godine u derbiju della Učka uskratili da napokon imamo jedan drukčiji klub u europi.
  • Plavi-9
    804
    Jedino gore od pobjede tovara su likovi koji razmišljaju da li će sutra navijati za rijeku.

Neki se ponašaju kao da nemamo teoretske šanse za naslov pa ćemo navijati za rijeku
  • OsamŠest
    4.5k
    Ja tu neke ljude stvarne vise ne razmem.Facke

Vidiš sad kak je nama.. :joke:
  • ZrnTSCHeZ
    776
    naš rast na domacim utakmicamabluepower86

Rast je zamjetan svakako i to je pohvalno...ali baš zbog toga nema potrebe za tolikim preuveličavanjem kao što je svaki put slučaj posebice na "malim" tekmama gdje je to i najlakše zamjetiti...jučer bi optimistično procjenil da nas je bilo do max 6 tisuća...podebljati to za 35% je neukusno. U dijelu zapada gdje su godišnjaci, na desetke sjedalica oko mene praznih.

Rađe nek bude brojka ak treba i za 500 manja od realne zbog tih famoznih navodno neočitanih karata na ulazima (iako mislim da nema ni 10% takvih) nego da se blamiramo takvim pumpanjem cifri.

Kak je netko već i napisal, da nitko ne dođe na tekmu službena brojka bi bila 4700 izdanih ulaznica (tolko negdje je godišnjih čini mi se), a to je malo apsurdno.
  • Krizy
    52.2k
    Jedino gore od pobjede tovara su likovi koji razmišljaju da li će sutra navijati za rijeku.

Neki se ponašaju kao da nemamo teoretske šanse za naslov pa ćemo navijati za rijeku
    Plavi-9

Pitanje je vremena kada ćemo prestići momčad protiv koje Varaždin ima 64% posjeda u drugom poluvremenu na Poljudu.

Na prvo mjesto ćemo lakše ako Rijeka kiksa prije međusobne. Ni ja ne mogu shvatiti takve osobe.
  • don
    10.9k
    čime se vi zamarate...
  • hardek
    4.1k
    Pošteni Gattuso priznao: ‘Slažem se sa Šafarićem, danas nije pobijedila bolja momčad, zaista to prihvaćam‘

Šego se vraćao u obranu jer smo igrali čovjeka na čovjeka. To je bio plan, da se Šego vraća i otvara prostor za Dialla.

Briljantno.

Btw. ludost je navijati za Rijeku u situaciji gdje ćemo zaostajati 7 bodova odnosno 3 utakmice kiksanja iza njih. Nama prvi cilj mora biti čim prije izbacili bilo koga iz utrke za naslov, jer puno je teže ganjati 2 ekipe nego jednu.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Tko sve od bitnijih igrača sutra fali Rijeci? Devetak, Fruk, prodani Smolčić i Pašalić. Jesam zaboravio koga?
  • Blueshadow86
    2.5k
    3.3k
    Tko sve od bitnijih igrača sutra fali Rijeci? Devetak, Fruk, prodani Smolčić i Pašalić. Jesam zaboravio koga
    Sibirski plavac

Čop.
  • hardek
    4.1k
    Čop kartoni i ajde Radeljić koji je duže ozljeđen
  • Crni86
    8k
    Tovarima od iduceg tjedna krece dosta zajeban ritam koji podsjeca na onaj kad smo ih mi slomili i u kupu i prvenstvu prosle sezone.

Gostovanje kod istre pa doma osijek, nakon toga u tjednu im dolazi rijeka u kupu i onda dolaze nama na maksimir. Jednostavno tada mora doc do izrazaja nase iskustvo i sprema igranja dve tekme tjedno.

Rijeci isto tako nije idealno, sutra desetkovani docekuju istru, zatim idu u goste na pampas i docekuju nas na rujevici. Zatim na poljudu kup u tjednu i onda na oranicu kod gorice.

U iducih mjesec dana ukoliko budemo pravi ocekujem da zasjednemo na prvo mjesto. Pobjediti goricu i onda dvije brejk lopte s direktnim konkurentima.
  • GeneralNapoleon
    749
    S time da Rijeka i hajduk igraju izmedu derbija, jel je i nas potencijalni termin protiv Osijeka u kupu, ukoliko prodemo, onda isto izmedu derbija?
  • don
    10.9k
    Medo u sridu:

"Već sam nedavno konstatirao, a i ponovit ću: kako mu rivali izgledaju, veći je problem Dinamu da ne bude nego da bude prvak. Izgleda da se Modri moraju baš svojski potruditi da ne obrane naslov prvaka. Zasad ostavljaju dojam da tu soluciju ne treba odbaciti.

Ako Hajduk bude prvak s ovakvom igrom, to gotovo da se može staviti u red malih sportskih čuda. Cinci će reći da će to nešto reći i o Dinamu te cijeloj hrvatskoj ligi."
  • Mr Anderson
    10.6k
    Nevjerojatno kako tovari dobivaju ovakve utakmice. Nije im ovo prva. Varaždin ih je baš nadigrao i na kraju nula bodova. Baš je tragično da nam ovakva skalamerija od ekipe bježi 5 bodova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.