• čovjekjogurt
    1.4k
    Svira kraj na 5:50 a ležalo se 2 minute u nadoknadi.
  • rioda
    7k
    Gotova revijalna utakmica
  • Noel
    8.7k
    Ne bit prvaci u ovakvoj ligi sa ovakvom konkurencijom bi bila epska sramota.
  • dmil
    436
    Krovinovic lezi minutu u nadoknadi, kraj utakmice tocno nakon isteka 6min... Hajduk ocajan, Varazdinu napad kriminalan
  • NitkoBitan
    23k
    Čempionski Hajduk :rofl:
  • luka modic
    728
    Bez obzira na poraz meni nije jasno kako Varazdin moze igrat bolji nogomet na poljudu nego mi
  • Dzoni
    1k
    Doslovno sam se posrao nakon ovakvog odvratnog nogometa
  • DiddyGuela
    2.9k

Osim ako prije toga ne popusimo u Rijeci, sto me ne bi iznenadilo s obzirom na to kako mi gubimo ove sezone. To bi znacilo motaj kablove.
  • Ludovic IX
    8.1k
    nastavljaju. Treća pobjeda u 10 utakmica..samo o nama ovisi. Sa 5 pobjeda u nizu, mi ćemo prestic hajduka a rijeci ili doc na bod ili ih možda i prestici. Siguran sam u to
  • vjeko1701
    12.4k
    Varaždin kao i uvijek sterilan na Poljudu.
  • don
    11.1k
    opet ponavljan, kompletno cili sportski sektor skupa sa igračima se triba raspustit ako ne uzmemo titulu.

epska sramota.Noel
  • Crni86
    8.2k
    Liga nam je boze oslobodi. Nakon onih par godina kad se cak i igrao dobar nogomet, ovo je bas nekoliko razina ispod.

Bole me oci od jucer a bome i od danas.

Kaj se varazdina tice imali su svoje prilike, reko bi cak bili i bolji od hajduka, u nastavku ulaze kak je kolega napiso igraci upitne inteligencije i nogometne sposobnosti i totalno su pali. Boli me dusa iza kakvih tragicnih klubova smo.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Ovo je zastrašujuće šta ja gledam iz vikenda u vikend,
    Šafarić potpisao poraz kad je izvadio Dabru,koliko god ovaj loš bio klasa je za Antunovica.
  • Tongo Doumbia
    5.7k
    Stoji tvoja, ali sjeti se da smo i mi kiksali u Osijeku a to se nekako brzo zaboravilo zbog opijenosti tom partijom gore. A u tom kolu su izgubili i Rijeka i Hajduk. A nije da je takvih slučajeva bilo previše do sada. Imamo po dvije tekme s njima. Realno je nekakvih 10 bodova imperativ.
  • Marc
    338
    Ova utakmica ovo je užas nije ni čudo da naše klubove razni Ružnoberoki, Noeli itd. izbacuju iz europskih natjecanja.. od ovog oči krvare, kad vidim ovu utakmicu i razmislim, onda mi nismo prvo poluvrijeme bili ni loši sinoć.. al kako, kako imamo -7 od odnosno -5 u odnosu na ovo ne znam.. tj. znam.. ne igranje obrane.. znači doslovce ne igranje obrane.. i lako ćemo.. ako izgubimo prvenstvo od ovakvoh treba nas sramota biti.. sramota!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.