• NVKOD
    2.9k
    I onda se mi čudimo zašto nas pojedini igrači zaobilaze u širokom luku. Ovo danas nije ni t od terena, a kamoli teren prikladan za prvu ligu.

Siguran sam da neki klubovi u županijskim ligama imaju ljepši travnjak nego u Gorici, a da ne spominjem 6.,7. ligu u Austriji, Švicarskoj.

Pokažeš igraču projekt igranja, čovjek malo progugla kakvi su stadioni i tereni u ostalim klubovima, a kad ono horor! Sramotno od kluba, grada, HNS-a.

Licencu za prvu ligu dobiju ama baš svi, imao ti travnjak od milijun eura ili livadu gdje su prije utakmice bile kokoši i svinje.
  • don
    10.8k
    deda donosi zaključke dugoročno i na većen uzorku utakmica :grin:
  • DiddyGuela
    2.8k

Njemu je igranje uz Miereza savrseni pristajalo. Matkovic je taj igrac koji dolazi iz drugog plana i to stvarno radi sjajno. Ima odlican tajming, dobro se krece i fizicki je odlicno priremljen. On je zivio od Mierezovih razgrtanja. Dolazio je u zavrsnicu na nacin gdje je kupio te nekakve druge lopte nakon sto bi Mierez odradio svoju zadacu.

Sjecam se da sam napiso slican post na ovoj temi bas kada je Mierez otisao. Napisao sam nesto u stilu polako sa Matkovicem, on tek treba nauciti kako biti koristan bez Miereza.

Ugl. mislim da bi Matkovic bio brutalan uz napadaca kao sto je Petko...ili igraca slicnih fizikalija koji zna kretnjama i građenjem otvarati prostor za suigraca. Meni se Matkovic sviđa i nadam se da ce ostvariti svoj potencijal.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Odlična situacija u kontekstu naših rivala. Varaždin je aktivan i borbi za Europu, imaju razloga pobijediti na Poljudu. Istra je trenutno predzadnja, 2 boda više od Šibenika pa itekako imaju razloga potući se na Rujevici.
  • NitkoBitan
    22.8k
    A mislim, ako je klubovima tesko odrzavat prirodnu travu nek onda igraju na umjetnoj travi ili nekom miksu na kojem veci udio cini umjetna trava, naravno ako pravila to dozvoljavaju.

Bolje igrat na umjetnoj nego lomit noge i ligamente na oranicama.
  • don
    10.8k
    Andrija Cmrečnjak komentira, vrime je za gasit zvuk
  • DrawTube
    6.1k
    Ajmo Dabro raspucaj se!
  • Jay
    461
    Drinking game- popij nesto svaki put kad Cmrecnjak kaze Splicani
    5' vec 5 puta, dobar prosjek zasad drzi
  • M94
    1.5k
    Tako ti krumpiranja
  • Omake
    5.7k
    Klasika
  • rioda
    6.7k
    O Bože, glupog li penala...
  • tp1997
    951
    Glupo napravljen penal, šteta. Rano vodstvo tovara je najgore što se moglo desiti
  • Paggini
    38.3k
    Neće tovari ovo pobijedit, osjetim u kostima. Fino je varaždin izašao
  • don
    10.8k
    sve je isto ko i lani
  • Blueshadow86
    2.5k
    Jel bio penal? Ne gledam utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.