• Jurki
    17.3k
    Licencu za prvu ligu dobiju ama baš svi, imao ti travnjak od milijun eura ili livadu gdje su prije utakmice bile kokoši i svinje.NVKOD

Bas nikada se nije desilo da neki klub nije dobil licencu.. ak ne odmah, onda nakon zalbenog postupka.
    Bitno da savez kaznjava za baklje.. kad bi opizdili kazne nakon svake utakmice na takvim oranicama.. pa da vidis kak bi poceli sanirati terene..
  • Keyser Soze
    13.7k
    Kakav promasaj
  • Ivdzo11
    6.7k
    Krenuli su zvizduci a tek 18 min
  • Paggini
    51.7k
    Majko draga, prvo Dabro, pa Latković...
  • M94
    1.7k
    100 sansi ce ovima trebat.
  • tp1997
    1.5k
    Što su ovi u stanju promašiti, nevjerojatno. A nije da će baš deset mrtvaca imati. Jebem ti sreću.
  • Nadmocniji
    440
    Latkovic, Dabro kakvi antitalenti
  • don
    13.2k
    ako ne uzmemo titulu pored ovih amatera, raskinit ugovore svim igračima i ljudima koji su krojili sportski sektor i krenit iz početka, budući da imamo 2 međusobna derbija.

ne mogu virovat da su ovi 90% sezone na prvom mistu, sramota.
  • Krizy
    57.4k
    Rakitić je stvarno jako loš :rofl:
  • Noel
    12.1k
    Svakakve su ekipe zadnjih godina igrale u HNLu , ali ovo kaj igra Gattusov Hajduk je nekaj najjadnije viđeno na našim travnjacima.. lik im hladno uzima lovu za ovu sramotu na terenu ,da Bog da ih stjerao u vječni ponor i bankrot bolje nisu zaslužili..
  • sanjinlego
    3.9k
    Za ovakve promašaje, samo da ne stigne kazna, kao što uvijek biva. Bože moj. A protiv nas, da zapucaju s centra, odbilo bi se od Ristovskog i ušlo.;)
  • Dani Olmić
    1.5k
    Primit ce Hajduk gol, ne brinem
  • Marc
    478
    Jbme pas ako ovo nije sreća ili ne znam što je onda neka mi molim vas netko objasni… nama protivnicki igrači zabijaju eurogolove kakve više ali nikad više neće zabiti (Omerovic, Jurisic, Hernani, Beyatt, Mudri,…), a ovima sa dva metra fulaju cijeli jebeni gol
  • rokikaciga
    1.6k
    Za Bambu ne znam kaj dela u nogometu
  • din
    809
    Kaj ja gledam u subotu navečer, ovo je strašno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.