• Crni86
    8k
    u sportu nema srece/nesrece. Sve si sam zasluzio ili nisi zasluzio. Te price me u sportu najvise smetaju, netko je imao srece pa je netko napravio penal, ha dragi dodi ti na teren pa probaj imat srece da dobis penal. Treba doc do takve situacije. Te price nekom smo se zamjerili, nejde nas i sl. Ne prolaze. Ajde jednu tekmu, ali ako je to obrazac od vise utakmica sto i je, znaci da nesto krivo radimo.
  • barbax
    249
    U Gorici teren spreman za sjetvu kukuruza, a na vrhu tribine iz onog kemijskog WC-a u isto vrijeme možeš kenjat, gledat tekmu i u live prijenosu na televiziji mahnut svima koji te poznaju :rofl:

Snimka-zaslona-2025-02-08-153950.png
  • Dinamo iznad svih
    91
    Koja sprdnja je ova kohorta
  • rioda
    6.7k
    Bez Matkovića i Jugovića su protiv Rijeke
  • NitkoBitan
    22.8k
    I Solde... ali dobro, ciste ce momci za tovare.
  • Sibirski plavac
    3.5k

Ma ne pričam ja o sreći/nesreći, nego o tome da ove sezone primamo dosta "čudnih" golova. Nisam rekao je li to manjak sreće ili ne, nego mi je zanimljiva činjenica da kada primamo onda to često bude neka golčina. Naravno, bilo je tu i hrpa "normalnih" golova, ali bome i solidan broj ovih iz rubrike "vjerovali ili ne". Nekoć ne bih očekivao ni da će nam Real zabiti gol drito iz kornera, a sad imamo situaciju da je to prvo napravila Istra,a umalo je pošlo za rukom i Šibeniku. O golu poput Hernanijevog ili Jurišićevog da ne pričam...
  • don
    10.8k
    Mikanovića nema protiv nas
  • Dzoni
    1k

Taj jazavi klub se pojavi samo protiv nas, kompleksi veliki ko Jupiter.
  • Juznjak
    4k

Nikako se ne mogu odlučit jel to dobro ili loše za nas
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Sami smo si krivi kad nas mali, minijaturni, Mickey Mouse klubić poput Osijeka dobije dva puta
  • plavi72
    1.2k
    I sve im ulazi protiv nas,od koga smo izgubili bodove,tuga,ali sami ovisimo o sebi,nakon svega.Tri iduće pobjede ili problemi(nisam računao Bjelovar :grin: ).
  • NitkoBitan
    22.8k
    Bit ce na kraju dobro ako izvuku za Matkovica 3,4 milijuna eura od pompoznih 15-20 koliko su najavljivali. Vec je i vredaona krenula - "sakati megatalent" :rofl:
  • BBBaranja
    3.1k

Kako ga je Carevic mudro očistio
  • Paggini
    38.3k
    Još uvijek mislim da Matković u uređenom sustavu, kao špica ala Ivanović može jako dobro funkcionirati. Ima dečko sve predispozicije, ali ove sezone je stvarno tragičan većinu utakmica.

Varaždin s druge strane igra strašno uredan nogomet, prošli put na poljudu su izdominirali prvo poluvrijeme, poveli, oprostili se mnogi drugi žuti tovarima i potpuno i nejasno se povukli drugo poluvrijeme. Valjda je Šafarić naučio lekciju jer je Varaždin puno taktički ozbiljnija ekipa od ove nakupine poluigračča i livaje.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Sad bi Deda rekao da gledajuci ovu utakmicu Matkovic ne vrijedi 500 tisuca, a ne 5 milijuna i da ako dobiju 2 milje mogu bit sretni jer ponuda nema :rofl: :rofl:

Reaguj Maricu dok nije kasno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.