• Peškaman
    6k
    Dinamo je u Hercegovini popularan što se moglo vidjeti i na Plavoj noći i na koncertu Prljavog kazališta u Mostaru.Mali dioničar

Popularan je i Dinamo i Hajduk, većina ljudi navija za Zrinjski i Dinamo/Hajduk.

Kako to da jedan Mostar nema povjerenika dinama?
    Znam da su drugačija vremena po pitanju učlanjenja preko povjerenika, ali da dinamo nema neku organiziranu bazu tamo to mi je malo neshvatljivo.
    Rekao bih da im je Hajduk dosta prihvatljiviji od dinama.
    NORTE

Nekakva baza da,kao što tipa Hajduk ima DPH Mostar gdje možeš telefonom nazvat' i učlanit' se ali nikad nije organizirana nikakva akcija učlanjivanja.
    Iako se u taj DPH Mostar pišu i učlanjivanja koja se dogode u Čitluku,Čapljini...
    Jednom sam prilikom pitao prijatelja koja je fora zašto nema akcija učlanjivanja i odgovor je bio da ne žele,poštovanje prema Zrinjskom,Mostaru,Ultrasima.

Plus i udaljenost gradova, čisti primjer je da netko 'ko navija za Hajduk može u nedjelju otići na misu,popiti kavu s prijateljima oko podne i na kavi se dogovoriti da će otići na utakmicu koja počinje u 15h.
    Navijač Dinama sve to mora planirati dan/dva ranije.
  • skener
    1.7k
    Možda jedno nepopularno mišljenje, ali rekao bih da je ovih 30-ak tisuća članova koliko sad imamo neki realan broj trenutno. Znači to su ljudi koji su osjetili potrebu se učlaniti/produljiti bez nekih posebnih akcija ili "dodatni" motiva. On jednostavno smatraju da trebaju biti članovi Dinama.

I da se odmah razumijemo nemam ništa protiv bilo kojeg motiva za učlanjenje (kupnja godišnjih, Liga prvaka i sl) i ne mislim da su ti ljudi manje vrijedni članovi
  • austrijanac
    5.6k
    Počele stizat članske u Zaprešić, top izgleda!
  • Kutina 1986
    16
    Stigla članska, vrhunski, pohvale za ideju. Zanima me može li se 15% popusta u online shopu iskoristit ili je to samo iskoristivo uživo?
  • Papastrumf
    14.1k
    Stigla članska, vrhunski, pohvale za ideju. Zanima me može li se 15% popusta u online shopu iskoristit ili je to samo iskoristivo uživo?Kutina 1986

Moci ce s novim shopom. Ne pitaj samo kad ce to biti :grin:
  • don
    10.8k
    Počele stizat članske u Zaprešić, top izgleda!austrijanac

po mom ukusu je članska nekako previše obična, bolja mi je bila prošle godine. Ali sve ostalo šta dođe uz nju je top, stvarno.
  • Nolifer
    9.5k
    Pokušavam online produljiti člansku za tatu umirovljenika, pa mi izbacuje ovu grešku:

'' Član kojeg pokušavate povezati je punoljetan. Možete povezati samo maloljetnu djecu''
  • Dr Hofmann
    2.2k
    IMG-20250208-113414.jpg

Došlo doma, uzbuđen sam ko junferica
  • Sajla
    7.1k
    ne mogu se povezati članstva punoljetnih. morat ćeš ocu pomoći napraviti poseban profil kao što si napravio sebi.
  • Nolifer
    9.5k

Ma on je stara škola pa ne želi imat profile gore, a nema druge nego onda otić pod zapad i obnovit mu člansku.

Hvala
  • DrawTube
    6.1k
    Meni nije jasna ta priča sa Zrinjskim. Kao popularan klub ovo ono, a Velež ima 15% više gledatelja

Screenshot-20250208-125302-Chrome.jpg

S tim da velež ima novi stadion usred ničega doslovno, treba čovjek i doći do tamo ako je s drugog kraja Mostara.

Ne znam tko stoji iza ovog, ali Velež bar aktivno radi na svom stadionu dok Zrinjski jede govna sa istočnom tribinom čiji su radovi naravno, stali.

Screenshot-20250208-131122-Instagram.jpg
  • Marley
    3k
    Napokon preuzela... Bas je lijepo sve skupa. Stvarno su se potrudili, top.
    Jos da smislim kako da zastavicu iskoristim :sweat:
  • Peškaman
    6k
    Meni nije jasna ta priča sa Zrinjskim. Kao popularan klub ovo ono, a Velež ima 15% više gledateljaDrawTube

Za BiH je itekako popularan a što se tiče tih brojki gledatelja,meni je to toliko nepouzdano.
    Razlog, zaokruživanje brojki na svakoj utakmici, na desetke puta sam bio pod BB i nisam očitao kartu kao i 100 ostalih ljudi, godišnjaci naprimjer samo pokažu godišnju i uđu bez očitavanja, ulazak dvoje ljudi na jednu kartu u suradnji sa zaštitarima i ostalo.

Ne znam tko stoji iza ovog, ali Velež bar aktivno radi na svom stadionu dok Zrinjski jede govna sa istočnom tribinom čiji su radovi naravno, stali.DrawTube

Rade jer je stadion u njihovom vlasništvu, stadion pod BB je gradski stadion. Meni uopće nije jasno zašto Zrinjski nije počeo graditi novi stadion, kapaciteta 10ak tisuća mjesta. Stadion pod BB je rupa bez dna,koliko god da uložiš,sljedeće godine ćeš morati uložiti duplo.
  • flexXy
    2.6k
    Osobno se druzim sa par ljudi iz Mostara koji su svi zagrizeni za Zrinjski. @Mali dioničar je tu po meni dao najblize opis kako to ide kod njih. Imaju svoju briju a na Dinamo i Hajduk gledaju vise simpatizerski. Ima svega i medu njima, ne bih znao sad omjere kolko je nasih a kolko njihovih dolje. Ne znam iskreno kakvi su navijacki odnosi ovako ali ovi decki kad su u Zagrebu dodu sa mnom na utakmice Dinama a tako i ja njih ispostujem kad sam dolje ili kad imaju neko blize europsko gostovanje.
  • nemapredaje
    4.3k

Jbg, sad moraš kupiti auto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.