• Sbkbbb
    242
    jesi siguran u to?
  • Crni86
    8k
    Korneri zaista užas, bio je onaj prekršaj na Čavlini nakon jednog, a Punčec je u 40. imao mrtvaca nakon što je Pjaca nenamjerno prenio loptu na drugu stativu.veselko tenžera

Fascinantno mi je da od arsenala koji danas u svijetu ima najbolje kornere nismo primili gol iz kornera, ali zato protiv istre jesmo jedan, protiv osijeka dva i danas stativa i onaj pokusaj Punceca.

Stvarno ne razumijem, jos se branimo skoro sa svim igracima u svojih 16 metara.
  • El Madrigal
    96
    Prije utakmice 9 stranica, nakon tekme 31. I onda čitaš taj live prijenos izlijevanja frustracija pa onda malo euforije pa malo opet bijesa, komentiranje svakog poteza. Frustrirani ljudi. Većinom nekonstruktivno i nekriticki, nego shizofreno i ishitreno. Od euforije do pljuvačine. Pozalih što sam se uključio na Zonu. Iako ima divnih i pametnih ljudi, koji prate i razumiju nogomet...
    Uglavnom, bravo dinamo na pobjedi! Imaju svi skupa još Goricu za odraditi uz prilagodbu, a onda ozbiljne stvari! Dinamo u idućih 5 utakmica neće kiksati više.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Cordoba danas loš jer nema s kim kombinirat na krilu. Po meni danas nekako najgori Stojke i Ristovski.Dragon1Warrior123

Ovo je bilo par puta i sa sjevera se dobro vidjelo. Cordoba - Rile
    Cordoba na lopti, ima cuvara ispred sebe. Na 2-3m mu stoji Rile. Da odigraju dupli pas, Cordoba bi imao autoput ispred sebe.
    Nije mi jasno u cemu je problem da ga nijednom nisu odigrali.
    Jel Cordoba tolko zadubljen u loptu da ne kuzi situaciju ili ne zeli iz nekog razloga ni probat dupli pas sa Riletom, fakat ne kuzim u cemu je kod njih problem
  • Dinamosaur
    1.9k
    Kanga je trutina sunce ti jebem. :lol:
    Krut ko da je od kamena ili drveta.
    Droljo

Ili igra pod temperaturom od 40, ili se jos ne snalazi.
    Uglavnom, ko da ga je netko dizalicom tamo spustio, a on ne zna di je, kaj bi, kud bi
    Za sad Kanga nije manga, al pustio bi ga jos da vidimo jel bas kanta. Valjda ce se dobit
  • Dinamosaur
    1.9k
    Prva od 4 riješena,Gorica Rijeka pa ajduk, riješimo li te 4 pozitivno prvenstvo nebi trebalo doći u pitanje..Bernard

to te ja pitam, krecemo s odbrojavanjem :strong:
    Šibenik 3:0 :up:
    Gorica :point: 15.02. Maksimir 17:30h
    Rijeka :point: 22.02. Rujevica 17:45h
    Hajduk :point: 02.03. Doma sjedamo na prvo mjesto 15:00h
  • ZrnTSCHeZ
    776
    Ovo je bilo par puta i sa sjevera se dobro vidjelo. Cordoba - Rile
    Cordoba na lopti, ima cuvara ispred sebe. Na 2-3m mu stoji Rile. Da odigraju dupli pas, Cordoba bi imao autoput ispred sebe.
    Nije mi jasno u cemu je problem da ga nijednom nisu odigrali.
    Jel Cordoba tolko zadubljen u loptu da ne kuzi situaciju ili ne zeli iz nekog razloga ni probat dupli pas sa Riletom, fakat ne kuzim u cemu je kod njih problem
    Dinamosaur

Cordoba kak da si svaki put kod primanja prvo mora jednu rolicu napraviti pa time zaštopa napad, nije se dizal visoko već mi se čini da preblizu centru drži liniju i čeka loptu, bila situacija da nam napadački trio na crti 16erca čine Stojković-Kanga-RILE dok lopta 25m iza

Moha je imal krivih dodavanja na našoj polovici, al prema napred su bili on i Mbuku bolji u suradnji sinoć.

Preko Mmae započelo više napada nego ranije kroz Mišića, Galešić kao da se za sada još nije u par navrata usudil probati s okomitim proigravanjem koje bi rasparalo linije dok su mu se u prazan prozor na lijevoj strani ponudili RPG, Pjaca i jednom Bati.

Hohxa kao zamjena nastavil u dobrom izdanju kak na pripremama

Korneri....ah korneri... :roll:
  • Mr Anderson
    10.6k
    Ili igra pod temperaturom od 40, ili se jos ne snalazi.
    Uglavnom, ko da ga je netko dizalicom tamo spustio, a on ne zna di je, kaj bi, kud bi
    Za sad Kanga nije manga, al pustio bi ga jos da vidimo jel bas kanta. Valjda ce se dobit
    Dinamosaur

Mislim da ga baš zato Cannavaro drži cijele utakmice u igri kako bi se on što više adaptirao na ekipu. A i nije baš da ga pogađamo loptama. Gledam par puta, on napada prvu stativu, lopta leti nekud na suprotni aut, kad on čeka na drugoj, lopta ne preleti prvog čovjeka. Kod onog Hoxhinog prodora je dobro napao prvu stativu, šteta kaj nije ušla, malo je falilo. Treba mu da zabije prvi gol, da mu se otvori. Ak se dobro sjećam, Bruno je u prvoj tekmi zabio autogol pa ga je krenulo...ha,ha,ha.
  • Droljo
    12.1k
    Baš je mister usosio cordobu. Pjaca je imao rpg-a koji mu je prilazio, ulazio u sredinu i baturinu. 3 naša najbolja igrača na toj strani dok je cordoba bio sam (uz malu pomoć jučer slabog stojkovića) jer je rile stajao kao treći stoper. I opet izgleda kao da ga rile nije ispoštivao par puta nego mu doda baš kad mora. Žrtva taktike meni se čini.
  • mali M
    6.7k
    Ma jučer gledao prvo poluvrijeme, drugo nisam mogao... Gledam kako se igramo na njihovoj polovici, ovi jednu/dve kontre probali, što je i logično jer protiv ovakvog Dinama nemaš druge šanse osim probat nabit i istrčat kontru. Stisli ih sa dominacijom, pokušavamo al nije samo tako probit takvu bunkericu. I onda pljusne gol od Mmaea i reko to!, sad mogu u miru otići za obvezama, to dobivamo.. i vidim kasnije 3:0 reko top...

I onda odem na Zonu od početka da vidim tijek utakmice.... Bože sveti, šta tu ekipa izgovara jer nije bilo 7:0 u prvih pola sata... I nemogu si pomoć da ne pogledam profile.. ovaj tu od jučer, ovaj tjedan dana, neki malo stariji... Pa ljudi moji kaj se vi registrirate da bi proveli svaku sekundu pljujući po svemu? Al doslovno svaku minutu utakmice po par komentara sprdanja i pljuvanja..

Prošle sezone kad smo krenuli u lov na naslov oni su mljeli, a mi smo samo navijali bez prestanka i nismo stali do kraja. Bilo je kilavih utakmica, bilo je na guzove, ali smo samo pjevali: daj mi samo pobjede i davali svoj dio do kraja...

Pa nije ovo forum za ispuštanje frustracija i gdje "svi imaju svoja prava" i njihovi "osjećaji su bitni"... Ovo je jedan ako ne i jedini pravi najjači Dinamov forum gdje se okupljamo za razmjenu mišljenja, slažemo se, slavimo, ma i svađamo, ali prvobitno iz ljubavi i podrške prema klubu!!! Sve bi vas banirao koji imate manje od 100 postova ili manje od 1000 slaganja s vašim upisima (čitaj: lajkova) ili ste tu regani unutar mjesec, a ovako komentirate...
    Pa kako se ja uzrujam uz jutarnju kavu, sad bi vas razbio...
  • don
    10.9k
    Žrtva taktike meni se čini.Droljo

kakve veze ima taktika sa time šta njemu 1v1 par puta lopta pobigne u korner?
  • ZgDLions
    711
    Čitam malo komentare i vidim da je i drugima bilo hladno.
    Ja strgan, bolestan jedva se dovuko do stadiona i mislim si jel tak zima il je do mojeg stanja.
    Na tekmi svega od komentara, čak i ljubitelja Špike i zazivanja njegovog imena i djela jer je za ove avion.
    Reko gles iz zvučnika da nas je osam tisuća, a nije baš bilo zgusnuto na zapadu, jel moguće da je bilo toliko?
  • skener
    1.7k
    Reko gles iz zvučnika da nas je osam tisuća, a nije baš bilo zgusnuto na zapadu, jel moguće da je bilo toliko?ZgDLions

To je broj izdanih ulaznica. Teoretski da nema nikoga na tribinama na semaforu će pisati broj prodanih godišnjih ulaznica
  • ZgDLions
    711

Pa svi prođemo kroz brojače, kaj je nauka to objaviti i čemu taj netočni podatak, ak je pogrešan.
    Znači jučer nas je bilo koliko, pet, šest?
  • skener
    1.7k
    Prije se objavljivao broj očitanih pa je uvijek bio da čitači nisu radili da se umanjuje broj i sl. Sada se objavljuje broj izdanih pa se zapravo uvećava broj.
    Ako mene pitaš potpuno nebitan podatak. Koja je razlika ako je jučer bilo 6000 ili 5000
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.