• Facke
    5.1k
    Ja nit sam bil zadovoljen protiv Istre, niti Osijeka a kamoli denes protiv Sibenika. Cannavaro je pogodil s zamjenama. Al veliki del utakmice smo mi odigrali absolutne nista i uzasne lose. A mene s rezultatem nebudu mazali oci. Trejti trener, isti problemi. Ocite neke v ekipe debele ne stima. Neki igraci bi mene nakon tekme za ovakuv pristup jos vuru leteli oko terena. A za dodati je da bi se neki pojedinci v iduce utakmice nasli na tribine.

Drage mi je za Arbera. Top utakmica od njega i game changer. Isto tak mi je drage kaj je Mmaee zabil. Dost sam ga kritizital.
  • GeneralNapoleon
    737
    Dobro je. Igra poprilican uzas ali nam se vratilo za Osijek. Nadam se da nam se sad odcepilo u da od sljedeceg kola konacno budemo i sa igrom i rezultatski mljeli sve pred sobom.
  • Orc123
    10.5k
    rast cemo karakterno kad shvate svi da svi startaju od nule....a ne da su zasticeni ko licki medvjedi....malo su neki digli mos poput Kuleta i Riste ali spustit ce se vrlo brzo na zemlju!
  • Zagi
    9.2k
    Fascinantno je kako kanga nije ni blizu lopte kod ubačaja.Droljo

Dobro pa ove naše ubačaje nebi ni Lebron polovio . Da je duplo viši i skočniji.
    Niti jedan ni blizu...
  • Brusa
    2.2k
    Čestitke najprije onima koji su bili na stadionu!
    Čestitke i na 3 boda bez primljenih golova!
    Ajmo dalje!
  • ZrnTSCHeZ
    776
    Da je ovo s obzirom na boju dresova prime Valencia, onda bi bilo dobro...s obzirom da je još od listopada narativ da je to drugoligaška momčad, većinu tekme (do drugog gola) jako tanko.

Ne razumijem koncepciju s Cordobom koji prima loptu leđima prema golu na liniji (kak i protiv jajduka kod Jakira), Kanga drugo poluvrijeme nevidljiv.

Na zapadu tolko ledeno da čak nije bilo ni otrovno.

Pišemo i pamtimo samo 3 boda.

Tekma a/a
  • vjeko1701
    12.2k
    Želiš zabit a dočeka te komad drva? xD
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Tri boda su u džepu, dosta pirotehnike koja je spasila od hladnoće, rezultat odličan, igru ne bih previše komentirao, kao da su s nekog aftera došli na tekmu
  • ŽacZgb
    69
    Mučili smo se malo,ali treba bunker probit. Komentator hrpu puta spominje broj udaraca,osobno me boli briga za statistiku i ljepotu igre. Bitna su 3 boda,hoćemo ih dobit tak sa si protivnik sam gol zabije,ne zanima me… Osijek smo ubili statistički,pa nismo uzeli ni bod. Tak da 3 boda svaki tjedan,ostalo je sve bonus. Bravo za igru danas dečki!
  • Paggini
    38.3k
    3:0, clean sheet, Mmaee i Galešić jako kompatibilni, Mmaeeova možda najzrelija HNL utakmica, čak i da se izuzme gol, Kxoghxa kao bijesan pas kad ga pustiš s lanca, Mbuku pun energije, Čavlina solidan, ali naravno na temi je očaj i katastrofa.

Ono što nam je rak rana su ti kurcevi korneri. Čak je i taj trenerski analfabet Vidovic skužio da samo nagruvaš sve igrače pred golmana i pukneš loptu i da će se nešto iskemijati. Kontre iz tranzicije smo danas čak i solidno zatvarali tijekom utakmice.

Energija prvo poluvrijeme mrljava, ali ulaskom ova dva krila se sve porazbacalo po terenu, Kulenović isto kad je ušao je jako solidno izgledao, Kanga postaje miljenik tribina i vrlo vjerojatno solidan meme igrač, šteta još jedne stative.

A ova ekipa koja je urlala "bmk za igru, hocu pobjedu" sad urla "bmk za pobjedu, kakva je ovo igra". Mučno je ovo sve za čitat
  • rokikaciga
    417
    Čak je i taj trenerski analfabet Vidovic skužio da samo nagruvaš sve igrače pred golmana i pukneš loptu i da će se nešto iskemijati.Paggini

Od svih klubova na svijetu samo mi idemo kombinirati. A s Kangom i Mmaemeameameameom i Galetom imaš 3 tornja koja mogu svakog igrača dobiti u skoku.
  • Kaktus Car
    973

To s kornerima je fascinantno; Arsenal koji trenutno ima možda i najopasnije kornere na svijetu iz dvoznamenkastog broja kornera nije napravio ništa. Očito se pripremilo za njih i korektno i ozbiljno ih se branilo. S druge strane u HNL-u redovito nonšalancija kod prekida. To ne može biti slučajno, to je dio šireg problema nonšalancije, neozbiljnosti, pa možemo reći i neprofesionalnosti u HNL-u...

I to će očito biti najveći izazov i za novog trenera - popraviti pristup, ako to uspije ostale stvari bi trebale sjesti na svoje mjesto.
  • Direktor
    117
    Zadovoljan pobjedom a kaj se igre tiče, igrači se još moraju uigrat, al to će doć s vremenom.
    Momčad se zadnjih nekoliko sezona gradi oko Petkovića koji kad je u formi je igrač prevage, al sad ga nema treba sve to posložit da funkcionira i bude cjelina.
    A kaj se tiče Cordobe dobro da je čovjek dobio priliku da odigra i da Fabio traži idealnu postavu. Nije realno odigro nikaj al zato je Arber ušo nabrijan i donio prevagu. I to dinamu treba, da igrači koji uđu s klupe donesu preokret a ne samo da upišu nastup. Sve u svemu bit će to dobro
  • veselko tenžera
    4k
    Ako ima neka faza u kojoj djelujemo dobro to je kad se protivnik pomisli otvoriti pri našem vodstvu. Tu smo i Milanu radili probleme.

Do drugog gola nekako mučno, nije da su ovi imali zicere, ali nismo ni mi izgledali stameno.

FC izgleda ne ferma obranu puno. Moha je napadački top, baš je sve živnulo kad su on i Mbuku opteretili njihovu lijevu stranu. Bravo za Arbera, ne očekujem da će postati konstanta, ali bio bih zadovoljan s još 3-4 ovakva bljeska.

Korneri mi ne idu u glavu, ne razumijem kakva panika svaki put.

Ristovski ne da ruku FCu, Baturina se nešto pravi glup na njegov komentar, Pjaca isto složio neku facu... To mi ide ne neku stvar.

Sretno Varaždinu sutra, uz ovaj Šibenik najkorektnijoj ekipi u ligi.
  • Nadmocniji
    427
    Smrzo se ko picka ali vrijedilo je svake sekunde.
    +3 boda i idemo dalje. d!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.