• Zvonkec
    193
    nekak mi je koxha puno bolji kad ulazi s klupe nego kad igra od početka baš je joker s klupe

Rile opet nikako tako da Mikić može bez beda dobivat minute gore od rileta teškoda može. Mmae odličan, galešić isto, ajde da se iskristalizira ta obrana više, teško probijamo bunker jer i dalje igramo u noge bez kretanja bez lopte, puno tu još ima posla ali bodovi su v žepu, sad su konkurenti na redu, ajmo opet neko prosipanje bodova, a mi s ovom tekmom krećemo u nezaustavljivu seriju. Ajmo Dinamo!!!
  • Blueshadow86
    2.5k
    Kada završi utakmica s 3:0, nema se tu šta za zamjeriti. Bravo. Idemo dobiti i Goricu kod kuće. Iako, Gorica mi se čini puno ozbiljna nego jesenas.
  • Orc123
    10.5k
    sta onda reci na tekmu protiv Osijeka gdje smo ih izdominirali a izgubili...sta je onda bolje...pobjeđivati i tako dobiti na samopouzdanju ili umirat u ljepoti pocetkom 2mj u 3 utakmici hnl?
  • Zg123
    1.1k
    Naravno da se kenja kad je ovo prelose bilo, s tim da je Sibenik igrao bez par prvotimaca i najveci je kandidat za ispadanje. Udarili su nam 3-4 kontre di smo ispadali kao mala djeca, a da ne govorim da se svaki put tresem kad protivnicka ekipa ima korner.

Stojkovic i Baturina su bili katastrofalni makar su imali gol i asist, ali ovo sto su oni odigrali je ispod svakog nivoa kao i Ristovski i Cordoba koji su posvadjani sa loptom i sa samim sobom.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Hoxha je idealan za probijanje bunkera, može probiti beka i uputiti direktan ubačaj koji je uvijek opasan, negdje će se odbiti barem. Teško je reći koliko je zahtjevno probiti ovakav bunker, svakako se ne smije dogoditi poluvrijeme s tako malo udaraca prema golu. Iako, neki će reći rutinska pobjeda. Stoperi odlični, samo bih volio da zamijene pozicije jer bi i jednome i drugome to odgovaralo, Mmaee je kao kapetan i Ferencvarosu igrao lijevog stopera. RPG mora desno jer lijevo je mučenje i za njega i za nas, ne kužim zašto Perković ne može lijevo?
  • Ludovic IX
    8k
    Ovi nam centar prešli nisu. Jedino loše je što je cannavaro htio kroz sredinu a ne preko ubacaja. Jedna bi prošla da ih je bilo 20.

Kad smo mi primili gol u hnl-u a da nije bio prekid ili kontra. Nas košta loše branjenje prekida i što loše stojimo kad izgubilo loptu kad nas je 8 i više naprijed..

I loše je što je ovdj3 previše neznalica
  • Crni86
    8k
    stari igrali smo protiv najlosje ekipe lige i imali smo 2 udarca u 65 minuta. Lijepo je da si optimistican jer smo pobjedili ali ovakvim pristupom (ne igrom) cemo jako lose proc sto smo vec vidli puno puta ove sezone i to je realnost. Nema ovo veze s igrom vec s voljom igraca i nadam se da ce im mister ocitat dobru bukvicu pojedincima.
  • rokikaciga
    418
    Cavlina = jako dobar
  • Bernard
    709
    Prva od 4 riješena,Gorica Rijeka pa ajduk, riješimo li te 4 pozitivno prvenstvo nebi trebalo doći u pitanje..
  • Orc123
    10.5k
    ja sam siguran da cemo mi samo rasti...trener je pametan...odmah se vidjelo 2. Pol da je ocitao bukvicu i preslozio malo.....
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Cavlina = jako dobarrokikaciga

Konačno nismo primili gol ne znam nakon koliko.

Odlično za samopouzdanje Čavlini i za obranu. Nadam se protiv Gorice nastavku pobjeda bez primljenog gola da se napunimo samopouzdanjem pred derbi utakmice.
  • Sbkbbb
    242
    Meni je najvise fasciniralo na kraju utakmice kad je Mbuku spustio loptu Kangi, ovaj ima igraca na ledima kojeg moze lako okrenuti, ali u tom trenu ulazi kulenovic i krade loptu svome igracu.
    Sto se tice rezultata, Sibenik ce svima bit tvrd orah u ovoj polusezoni. Vidili smo sta su napravili Osijeku i Hajduku gdje su nesretno izgubili bod.
    3 boda su tu idemo dalje
  • rokikaciga
    418
    ovu je jako samouvjereno odigrao. Odlicno je sve odradio. Igra loptom na razini, obranio kaj je trebao, izasao na centarsute koje je mogao (mozda je mogao jos jedan u prvom poluvremenu al necu cjepidlaciti)...sve u svemu dosta dobro
  • Crni86
    8k
    mi takticki rastemo i vec smo dosta narasli.

Karakterno se nismo pomaknuli niti milimetar, pomavljam jedina razlika je dobre reakcije rpg-a i cavline na 0:0, inace bi vidjeli vec viden scenarij.
  • wolfgang14
    1.9k
    Kodžxha igrač utakmice
    Galešićev debi i odma clean shit
    plus za čavlinu i mbukua
    amo dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.