• Orc123
    10.5k
    Nije sad usla, uci ce kad ce biti bitnije...bitno je kako je reagirao i napao loptu na 1. Vratnici
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    3:0, a pljuvanje ne staje...
  • KtcGoat
    180
    Kanga kuzim te, tak je i meni sa zenskama
  • Krizy
    52.2k
    Tek sad jubilarni deseti clean sheet u 33. utakmici sezone.
    +3
    Ajmo dalje
  • Laugreano
    3.3k
    Kad bi Hoxha barem imao takvu konstantu. Game changer danas.
  • IceMan
    2.5k
    Tri boda, sve ostalo je totalno nebitno.

Čak i solidan rezultat. Treba sad pobjediti i Goricu i čekat Rijeku u dobroj atmosferi.
  • Orc123
    10.5k
    Koliko kenjanja danas a prosli tekmu 3:0...nije bilo savrseno ali nije dobro kad imamo 22udarca po golu a zabijemo 1 gol, nije dobeo kad imamo 3 od 3....ocito bi bilo dobeo jedino da imamo 20 udaraca i 15 golova po utakmici!
  • E46
    1.2k
    ono sto tupim od početka, makedonca nogirat a moha je zasluzio novi ugovor, trebamo imat jos jednog beka barem godinu dana jos.
  • Omake
    5.7k
    Odlično drugo poluvrijeme. I hvala svim svetima napokon clean sheet
  • CastAway1986
    2.6k
    Hoxha igrač utakmice , Galešić odličan !
    Cordoba na hlađenje , Kanga nit smrdi nit miriše
  • Žan
    410
    Ovo s Baturinom ne izgleda dobro
  • Crni86
    8k
    eh moj orc, ti ocito nisi pratio dinamo ove sezone. Mi smo se danas u odnosu na prijasnje utakmice izvukli na reakciji rpga i cavline. Ovakav stav obit ce nam se u glavu dugorocno, obio nam se vec ove sezone s rekordnim brojem primljenih golova. Istra, osijek, gorica, belupo itd.

Prvi udarac u 35. minuti. Ne varajmo se rezultatom, ali ovo je bila losa nasa predstava. Odnosno zadnjih 20 minuta je bilo dobro kada se sibenik otvorio. Do tada boze oslobodi.
  • bbb medimurje
    3.6k
    Moha avion prema ristovskom
    Kombinacija Moha i Mbuku rafal prema ristovskom i cordobi
  • Praskaton
    3.5k
    Koliko kenjanja danasOrc123

Sve zasluženo.Najbolje da ćemo ih hvalit igraju sa ekipom gdje naš najslabije plaćeni vjerovatno zarađuje kao cijela njihova ekipa.
    Ovo je bilo sramotno dobrih 70 minuta.Da pobjeda je tu al protiv ovakvih ekipa to mora izgledat puno bolje.
    Jer ovaj pristup,ove greške ce se vratit u ključnim utakmicama pa će onda bit kukanja.

Siguran sam da je trener svjestan kako je ovo loše izgledalo.
  • Nolifer
    9.5k
    Prvi clean sheet Čavline!

:cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.