• GeneralNapoleon
    749
    Iskreno zaboli me i za dojam. Ali nema teoretske sanse da smo mi te srece da izvucemo pobijedu uz ovakvu igru. A kamoli da cemo to radit u serijama.
  • Crni86
    8k
    Moje misljenje je nakon danas definitvno da smo mi toliki broj golova primili samo radi naseg pristupa. Danasnja utakmica je ogolila sav karakter ove momcadi.

Treci si, zgubis od osijeka prosli vikend nakon odlicne igre i dodes tu i zgledas ko da na goli otok ides. I nisu samo pojedinci problem, da jesu izvukao bi ih ostatak momcadi i podigao. Danas opet nebrojene reakcije gdje se uopce ne trudimo vratiti kada sibenik ide u kontru (ono rpgovo spasavanje) pa onda odbijanac di je cavlina super reagirao.

Reakcija skoro ko na terminu 30 sekundi prije kraja, igras prvi termin nakon 10 godina i gubis vec 20:0 pa ti ionako svejedno.
  • don
    10.9k
    Da nas se skupi 11 na zoni i da stanemo u blok u kojem igra Šibenik bilo bi teško zabiti. Ovo je realnost HNL-a.
    Nemojte biti smiješni. Milan je pokušavao, rezultiralo je velikim brojem naših pokušaja i lijepih akcija. Kao i s Osijekom dok nisu stali u niski blok.
    90% momčadi u HNLu zna da ako se otvore da će brzo biti u minusu gol dva.
    Mene uopće ne čudi da je utakmica upravo ovakva. Samo sam se nadao da ćemo uspjeti ranije ih probiti
    dinon7

točno to, problem su ljudi koji su ovdje najavljivali 5-0 i 4 gola Kange.
    jučer san napisa da nas čeka teška utakmica i da ne očekujen nikakvu igru protiv bunkeraša, to je realnost u ovakvim utakmicama.
  • Twisted1
    620
    Kolicina lijenosti i nonsalancije je toliko degutantna da bi zasluzili da do kraja sezone igraju za dabe.GeneralNapoleon

To treba i u ugovore staviti. Realno ako imaju bonus na pobjede i titule, treba se i ovakva nonšalancija kažnjavat.
    Ne možeš se tako odnositi prema dinamovom dresu.
  • mlinchica
    2.5k
    Pa nije slučajan. Faul, centaršut i skok u 16 su isto dio nogometne igre i iz takvih situacija se redovito daju golovi.
  • Dinamo-SB
    66
    Najbitnije da se dobije. Očito postoji grč nakon poraza od Osijeka. 3 boda samo,sve ostalo je nevažno. Ajmo!
  • strukson
    2
    Nek baci rpg desno i da sansu oliverasu, mozda zablista haha
  • NKDZ86
    2.9k
    Kač i Mikić unutra!
    E moj Fabio, vidim da ti nije lako, vidiš kak je nama...
  • GeneralNapoleon
    749

Pa dobro, posteno ako tebi nije. Meni je slucajan iz navedenih razloga. Nismo stvorili apsolutno nista a i nije bas da smo poznato opasni nakon prekida.

Ne znam sta je svakako problem. Po meni vodimo nezasluzeno kao sto smo u Osijeku gubili nezasluzeno. Jel me briga sto je tako? Pa sto se rezultata tice ne. Ali dal sam nezadovoljan jer zelim i jedno i drugo? Da!
  • Maki2
    766
    A sta je s ovim terenom da je bas toliko natopljen. Em se igraci sklizu em se golim okom vidi da slabije odskace.
  • Krizy
    52.2k
    ne brani neobranjivo.Ristovski je definitivno u teškom paduCif

Ne piši gluposti, gdje sam branio Ristovskog?
    Ako napišem da nam je desna strana godinama sve lošija i da su nam desna krila loša godinama, kako to branim Stefana?
  • Žan
    410
    Ajde sve na stranu i nasa losa igra i greske ali da svaka ekipa iz donjeg doma sa nama igra teski bunker 35 minuta, ja to ne razumijem, ajde sad 5 komada pa Jakirovom kumasinu papiri u ruke !
  • ibro1986
    328
    Ubacuj kuleta
  • Facke
    5.1k
    Lose. Nis druge necu ni reci vise.
  • Iskrenjak
    209
    Ma stvar je u sitnicama i osnovama na ovakvu obranu. Npr Galesic solidno igra, al onda par puta prekasno odigrava, uvijek korak viska. Popravit ce se to.
    A onda kad dodas i losu partiju bekova i jedine spice, te nesto losiju veznih prema naprijed… imamo sta imamo - mrsavu prednost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.