• hardek
    4.1k
    Kad sam vidio onu obranu Čavline odmah sam rekao da zabijamo u sljedećih 5 min. To su te obrane s kojima nas je Nevistić držao na životu prošlo proljeće. Nemaš puno posla al moraš skinut onu jednu loptu
  • Peškaman
    6k
    Mi smo strašno bezopasni kada netko postavi bunker.
    Kod kornera smo katastrofalni,svaki prekid je opasnost za naš gol, nevjerojatno.
  • Crni86
    8k
    o bome u pocetku smo cak krenuli energicno a onda je on svaki put taj tempo ubio. Primi je u mjestu i ceka u mjestu s njom i vidis po govoru tijela gdje nije malo spusten i nije na prstima da ne planira apsolutno nista s njim. Svuda slobodni igraci, a on ceka da ih stisne suparnik onda daje loptu i protrcava kao na terminu kad ni ne ocekujes loptu neg eto moras protrcat.

Borna barisic na desnom beku.
  • mlinchica
    2.5k
    Jedino pozitivno je slucajan gol.GeneralNapoleon

Pojasni malo, molim te. Kako je to slučajan gol?
  • E46
    1.2k
    kriv je, kolega je odlicno napisao, covjek je totalno bezopasan u napadu, cordoba je sam 1 na 2 stalno jer ovaj ne moze u 15 minuti hodat... Tehnicki igramo sa igracem manje svaku utakmicu u napadu jer lik ne zna di udara, da imamo postenog beka pa bi piere i cordoba cuda radili ovako je to teska kurcina dok je makedonac tu.
  • Bernard
    709
    A jebat ga vodimo kaj ne?
    Samo bi jednu stvar popravio a to je da smo imali prostora po krilima često su Pjaca i Cordoba uletavali u prazan prostor a malo to koristimo, još uvijek carinimo igru a morali bi malo brže.
    Ajd bit će to bolje drugo pol.
  • GeneralNapoleon
    749

Slazem se svi su danas za kurac realno. Kanga trenutno izgleda kao Kule 2.0. RPG opet jedna svoja neda mi s3 zivit tekma. Stojkovic greska na gresku. Baturina jos jednom duh. Krila ne bi mogla panja proc.
    Plus se samo moze dat Mmaeeu i Cavlini u ovom trenutku.

Ali dokle ce ove muke jos trajat. Nemam vise snage za ovo.
  • dzis
    962
    Ova igra nebu dosta za titulu. Danas cu biti zadovoljan sa 3 boda.

Bit ce repova nakon ovog faula I gola..steta
  • Cif
    231
    ne brani neobranjivo.Ristovski je definitivno u teškom padu
  • GeneralNapoleon
    749

Pa kao oba Osijekova protiv nas. Nikakav rezultat igre. Izboren faul i eto nakon 100 centarsuteva konacno jedan urodio golom.
  • Bernard
    709
    znači konstantno seru nema labavo.
    Biće da su svi bivši nogometaši pa kao se kuže nekog kurca.
  • Nolifer
    9.5k
    Briga me za ljepotu igre, daj mi samo ta tri boda!
  • bbb medimurje
    3.6k
    Premalo kretanja bez lopte
    Cordoba zivi uzas
    Da ne govorimo o onome igranju iz prve druge
    Energija nikakva
    Pristup lako cemo
  • dinon7
    1.5k
    Da nas se skupi 11 na zoni i da stanemo u blok u kojem igra Šibenik bilo bi teško zabiti. Ovo je realnost HNL-a.
    Nemojte biti smiješni. Milan je pokušavao, rezultiralo je velikim brojem naših pokušaja i lijepih akcija. Kao i s Osijekom dok nisu stali u niski blok.
    90% momčadi u HNLu zna da ako se otvore da će brzo biti u minusu gol dva.
    Mene uopće ne čudi da je utakmica upravo ovakva. Samo sam se nadao da ćemo uspjeti ranije ih probiti
  • miro
    5.6k
    Imamo srece da onaj Grzanov korner nije isao u gol, jer ga ne bi Čavlina obranio

Igra kriminalna, pristup za kaznu

Jedino Galešić pokazuje nešto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.