• NitkoBitan
    22.8k
    Ristovski hvala i dovidenja. Sinonim za nemoc.
  • Praskaton
    3.5k
    Ne znam koliki je limit znakova za napisat u jednoj poruci na forumu.Kad bih krenuo opisivat šta sve ne valja vjerovatno bi premašio taj limit.
    Pa ajmo onda o dobrim stvarima.Vodimo i nismo primili gol.
  • Vrdjuka
    85
    Tko je skautirao ovog Kangu, tehnicki je ispodprosjecan na ostatak momcadi. Izgleda kao Kulenovic samo s vise misicne mase
  • Krulek
    706
    Nekako bezvoljno, Mmae se ni ne veseli golu, Rile standardno loš, RPG potpuno pao....ne znam koge bi pozitivno izdvojio...
  • CastAway1986
    2.6k
    upravo to , nek je Špika bio kriv za sve
  • hardek
    4.1k
    Stojković unatoč asistenciji možda i najgori igrač poluvremena. Greška na grešku
  • Zagi
    9.2k
    Daj mi poluvrijeme bez primljenog gola za početak.Zagi

Nije bilo baš bez šansi za protivnika ali nula je nula.
  • E46
    1.2k
    ja bi trazio raskid ugovora da vec godinu dana krpam poziciju koju moram igrat zato sto sportski direktor nije u stanju dovest lijevog beka.
  • tp1997
    951
    Ide iz prekida kad ne ide iz igre.

Najveća žrtva naše igre danas je Cordoba. Igra zapravo najbolju utakmicu što može u ovim uvjetima. S obzirom da je Ristovski sakat u smislu ikakvog napadačkog doprinosa i pomaganja krilu, Cordoba ostaje sam 1 na 2 i ne može ništa. To pak omogućava Šibeniku da bez straha od naše promjene strane zatvori Pjacu i Gabriela lijevo.

Pa da opet čujem da nam ne treba pošten bek.
  • GeneralNapoleon
    749
    Jos jedno predivno sramocenje usred Maksimira. Divota!

Svaki duel, svaki pas, svaki dodir sa loptom JEBENE MUKE!

Ovo je valjda najlosije poluvrijeme koje smo odigrali ove sezone. A nije da nema konkurencije. Uopce mi je neshvatljivo da uspijemo svaki put jos nadmasit zadnji horor.

Jedino pozitivno je slucajan gol. Pa jednom ne lovimo zaostatak.

Kolicina lijenosti i nonsalancije je toliko degutantna da bi zasluzili da do kraja sezone igraju za dabe.
  • čovjekjogurt
    1.3k
    Nema smisla svu krivicu svaljivat na jednog ili dva igrača. Nije desni bek (Ristovski) kriv što smo bezidejni i što imamo udarce 1-4 kontra Šibenika na Maksimiru. Ne treba tražiti dežurnog Pedra u jednom igraču i to beku.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Krv ti jebem i ljudima, doslovno nakon 10 minuta počeli srat kak ništa ne valja. Kakva bolest. Uzmite pivicu i gledajte tekmu, nemojte samo srat po forumu. Ak vam je već previše hladno za doći na stadion.
  • GOAT
    2.1k
    Lijepa dominacija posjedom ali bunker ne probijamo bas nikako. Bitno je da smo gol zabili jer ovi ne planiraju centar preci tako skoro
  • Chess96
    200
    Protiv Osijeka je prvo poluvrijeme dojam bio odličan, a rezultat nepovoljan. Danas obrnuta situacija, nikako na zelenu granu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.