• Orc123
    10.7k
    i ja ih puno znam kaj se predstavljaju Kao dinamovci veliki a gledaju tekme samo kad se igra Europa ili Hajduk....cinjenica je da je mali pobjegao u Hajduk prvom prilikom....muka mi od takvih dinamovaca!
  • Mr Anderson
    10.9k
    strasno veliki Dinamovac koji je prvom prilikom pobjegao u Hajduk......muka mi od takvih Dinamovaca vise.Orc123

Pršir je ko klinac otišao u Hajduk radi blentavog oca kojem su trebale pare i Gojun je to iskoristio. Dobio je pare za prelazak ko i Špikić i bolju lovu nego u Dinamu. Da se Juricu pitalo nikad nebi išao tamo.
  • E46
    1.2k
    prvi put da se slazem s tobom, ovo je jedina istina.
  • Borovljanin
    211
    Ja iskreno nemam ništa protiv dovođenja prekaljenih HNL igrača, kao što je Pršir. Ranije smo znali ubosti s takvim igračima kao što su Vukojević, Mandžukić, Vrdoljak, Pokrivač i slični koji su u Dinamo stigli u ranim dvadesetima s 50+ seniorskih nastupa. Mogu biti zahvalni igrači pa čak ih i prodati za neku lovicu vani.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Beyat je prema napisima otisao za 2m plus bonusi plus postotak

Zanima me reakcija zone da smo ga mi potpisali pod tim.uvjetima
  • rokikaciga
    492
    plus placa to prelazi 5m eura. I jos bonusi za nastupe i golove. Pff
  • Mr Anderson
    10.9k
    Beyat je prema napisima otisaoza 2m plus bonusi plus postotakDinaminjo

Ti Švicarci toliko da plaćaju? Nije to Basel ili YB.
  • ElDorado
    2.2k
    "Za Niku Šepića (18), lijevog beka, zanimao se Milan"

Zakaj taj Šepić nama nije osobito interesantan? Nikad nije bio s prvom momčadi ak se ne varam?
  • Zagi
    9.3k
    Nikad nije bio s prvom momčadi ak se ne varam?ElDorado

Oporavak od potrganih ligamenata ako se ne varam. Ove sezone počeo igrati za juniore.

Meni osobno nije pretjerano impresivan, dok se drugi ne slažu. Bumo vidjeli na ljeto.
  • Enco
    63

Većina tih zanimanja su naručeni članci.
    Mali je dobar, ozljeda ga malo zaustavila u razvoju, a da li dovoljno dobar za Dinamo nadam se da bumo saznali već na ljeto.
    Da imamo drugu ekipu možda bi i sada već znali.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Možemo mi ovdje danonoćno razglabati da treba dovesti Selahija, Pršira, Mudražiju (osobno sam samo za Selahija). Činjenica je da ih možemo, što se tiče financijske strane, dovesti već danas, ali ja mislim da ljudi zaduženi za sportsku politiku u klubu uopće ne gledaju ta imena. U suprotnom, mislim da bi ih već odavno doveli.
    Uzalud ih spominjemo toliko. Njima se samo štuca, a mi ih dovesti nećemo/ne želimo.
    Moje mišljenje.
  • ElDorado
    2.2k
    pa u pravu si. Ali iz inozemstva uglavnom dovodimo igrače te pa i niže razine. To je problem. Npr mogli smo se poštediti Mmaee i dofurati Galešića u ljeto. U ljeto se kao nismo htjeli izuti (ili nismo imali?). Bez obzira kaj ko rekao ovaj zimski je ipak neki mali pomak naprijed s Kangom i Galešićem pa i Franjićem kojeg ćemo u ljeto sigurno moći otkupiti. Pa i s Taylorom na koncu konca. Sporo, polako ali neki pomaci se vide.
  • Orc123
    10.7k
    Ako smo imali ponudu za Cutuka od 1mil eura to smo trebali unovciti....kopija Topica....nit napadac, nit krilo, nit fizikalije za seniorski nogomet...ima taj nos za gol ali nikad ga necemo unovciti za vise od 1mil eura! Po meni bezveze da se takve ponude ne prihvacaju za igrace koji nisu oznaceni ko projekti kluba i generacije. Nemres ih sve razvijat nego njih 4-5...otic ce ko i topic i slicni besplatno nakon par godina vucenja po posudbama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.