• Blueshadow86
    2.4k
    Jedina 2 igraca iz Hnla koji trenutno imaju mjesta u Dinamu, su Selahi i Pršir,Laugreano

Selahi da. Pršir nikako.
  • Laugreano
    3.2k
    Ma ne tvrdim da sam u pravu. Ovo je samo neki moj dojam.
    Selahi je jaci defanzivno. Prsir ti moze vise ponudit u izgradnji i naprijed. Ako igras 4141 treba vidjet koji profil vise odgovara
  • nwankwo646
    443
    Kakve su ovo metode komuniciranja, Marić Indexu kaže da je Sučić prodan, trener danas na konferenciji isto to potvrdi, a klub sam nije službeno ništa objavia??
  • gio
    169
    Kakve su ovo metode komuniciranja, Marić Indexu kaže da je Sučić prodan, trener danas na konferenciji isto to potvrdi, a klub sam nije službeno ništa objavia??nwankwo646

bitno je srati... mozda se ceka ljecnicki u interu
  • Paggini
    37.2k
    A šta klub objavi - "evo skoro smo prodali Sučića, još malo"
  • nwankwo646
    443
    A šta onda SD i trener pričaju o tome??
  • austrijanac
    5.4k
    Jebeš mi sve vi neki serete samo da bi srali.

Ili manjak desanke u životu.

Nema potrebe da klub išta objavljuje kad je on Dinamov dok 1.6.
  • rokikaciga
    318
    Pa to je normalna komunikacija u sportskom sektoru. A ne ova tovarija s juga gdje 90% kluba ne priča jedni s drugima kao u vrtiću.
  • nwankwo646
    443
    Ok, meni bi bilo dobro i da je klub objavia tekst... Dinamo i Inter su postigli dogovor oko transfera tog i tog na ljeto, pending liječnički... Pa onda Marić i Fabio mogu davati stavove...
  • NORTE
    13.4k
    pending liječnički...nwankwo646

Ima ozljedu tako da je i to upitno kad će biti odrađeno.
    Uostalom, transferni rok u Italiji je završio.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Da transfer propadne isti ovi koji su posizili zbog iznosa bi popljuvali klub
  • nwankwo646
    443
    Sve ok, ali klub je dogovorija nešto bitno s Interom i bilo bi lipo da se u ovim novim vrimenima navijače o tome službeno obavijesti. Mislim da se to i obećalo.
  • rokikaciga
    318
    Ako ništa nije potpisano onda se nema kaj službeno obavijestiti. Nema smisla obaviještavati za svaku prihvaćenu ponudu ili odbijenu ponudu.
  • Crni86
    7.7k
    Onda nema ni sta sportski direktor o tome pricat u medijima. S poslovne strane to je jako neozbiljno od njega.

Trener je samo prokoemntirao kakva je to prilika ze peru da je inter velik klub i to je to.
  • GeneralNapoleon
    618

Pa sluzbeno si obavijesten kroz izjave SDa i trenera, ukoliko su potvrdili da je to sve tocno sto se pisalo. Ne znam kakve koristi od nekih sluzbenih objava kad ostaje jos do ljeta kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.