• nwankwo646
    645
    A šta onda SD i trener pričaju o tome??
  • austrijanac
    7.5k
    Jebeš mi sve vi neki serete samo da bi srali.

Ili manjak desanke u životu.

Nema potrebe da klub išta objavljuje kad je on Dinamov dok 1.6.
  • rokikaciga
    3k
    Pa to je normalna komunikacija u sportskom sektoru. A ne ova tovarija s juga gdje 90% kluba ne priča jedni s drugima kao u vrtiću.
  • nwankwo646
    645
    Ok, meni bi bilo dobro i da je klub objavia tekst... Dinamo i Inter su postigli dogovor oko transfera tog i tog na ljeto, pending liječnički... Pa onda Marić i Fabio mogu davati stavove...
  • NORTE
    17.7k
    pending liječnički...nwankwo646

Ima ozljedu tako da je i to upitno kad će biti odrađeno.
    Uostalom, transferni rok u Italiji je završio.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Da transfer propadne isti ovi koji su posizili zbog iznosa bi popljuvali klub
  • nwankwo646
    645
    Sve ok, ali klub je dogovorija nešto bitno s Interom i bilo bi lipo da se u ovim novim vrimenima navijače o tome službeno obavijesti. Mislim da se to i obećalo.
  • rokikaciga
    3k
    Ako ništa nije potpisano onda se nema kaj službeno obavijestiti. Nema smisla obaviještavati za svaku prihvaćenu ponudu ili odbijenu ponudu.
  • Crni86
    12.7k
    Onda nema ni sta sportski direktor o tome pricat u medijima. S poslovne strane to je jako neozbiljno od njega.

Trener je samo prokoemntirao kakva je to prilika ze peru da je inter velik klub i to je to.
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Pa sluzbeno si obavijesten kroz izjave SDa i trenera, ukoliko su potvrdili da je to sve tocno sto se pisalo. Ne znam kakve koristi od nekih sluzbenih objava kad ostaje jos do ljeta kod nas.
  • Crusades
    17k
    Kak ste picajzlasti u pi*ku materinu

Napisalo se lijepo da je liječnički u čet ili pet. Kad to prođe vjv će bit službena objava.

Serete samo da bi srali nekaj.
  • nwankwo646
    645
    U redu, intervju smrdexu je službeni kanal, to nisam zna do sada, hvala.
  • Sajla
    11k
    istovremeno se zamjera da je klub netransparentan jer se ne objavljuje koliko listića toaletpapira se potrošilo i jer je previše u medijima govoriti o postignutom dogovoru za Sučića. pa tko bi vam ugodio....
  • Omake
    10.5k

Prošla Sezona
    RURjtiZ.png

Ova Sezona

4B3DYc7.png

Mislim da je Selahi bolja oklada ako ti treba 6 koja samo reciklira posjed. Kao solo 6 u Twenteu s 21 godinom je bio na 10 Tackle+Interception i skoro 15 def akcija. Pršir je bolji ako hoćeš kompletnijeg igrača koji ti donosi kreaciju, progresiju i stabilnost u defenzivnoj tranziciji. Uz Perkovića je potrebniji Pršir, ako igra npr Taylor onda može i Selahi jer Taylor donosi jako puno i progresije i kreacije s svoje pozicije. Taylor i Pršir u top formi bi otključavali prvi red dubokog bloka kao od šale. Samo bi im trebali suigrači koji trče i traže prostor.

@modri-kibic

izgleda srednja žalost haha

mKYs8rG.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.