• Paggini
    37.2k

Sve pet, ali dečko je antitalent za nogomet
  • wolfgang14
    1.9k
    @Miro Vugrinec

šefe jesmo krenuli po grgića
  • Laugreano
    3.2k
    Ma nikakvu lovu im ne treba davat. Jedva cekam da izađe na vidjelo njihov stvarni dug. Sva ta lova koju su unaprijed uzimali od sponzora, grada, pa krediti, i jos svasta nesto. Vec bi bilo vjerojatno, da ih nismo vratili u zivot.
  • miro
    5.5k
    Ja bih im recimo Juraka uzeo, taj mali bi mogao biti odličan
  • Laugreano
    3.2k
    Jedina 2 igraca iz Hnla koji trenutno imaju mjesta u Dinamu, su Selahi i Pršir, i to zbog deficita na toj poziciji. Ja nebi imao nista protiv Pršira.
  • Mihaljević
    11.5k
    Igrači koji od tehnike imaju samo mobitel nisu za Dinamo, kakav Selahi, ako nam treba takav imamo Soldu u Osijeku, još je i bolji.
  • El Madrigal
    69

Kakav Dantas? Zašto? Uopće ne bih njega.
  • El Madrigal
    69

Postava izgleda brutalica !
  • Laugreano
    3.2k
    Defanzivno su superiorni u odnosu na ostale. Takve nemamo u ekipi. Zato i dobijamo toliko golova. Pola golova manje bi primili samo da je netko faul napravio ili ispratio igraca kad je trebalo. Prsir je dosta solidan i u izgradnji
  • Orc123
    10.3k
    ma Selahi je drugi level u odnosu na Prsira....definitivno je Selahi defanzivno najbolja 6ica lige...
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Nama bi Selahi ili jedan takav dobro došao za igru sa Baturinom i Stojkovićem zajedno u 11. To bi bila uživancija gledat recimo. Ova dvojica kreiraju i napadaju, a Selahi siječe.
  • Zagi
    9.1k
    Sjećam se tekme naših protiv Engleske u21.
    Trener Bišćan, vezna linija Pršir-Kačavenda-Baturina. Dobro je to izgledalo.

Neki Palmer s druge strane, Rico Lewis, Mandueke. Nije im pomoglo baš.
    Kotarski ih je pojeo.
  • Zagi
    9.1k
    @Omake Trebaju nam oni grafovi u krugu za Pršira i Selahija.
    Dam se kladit da je Pršir bolji ako ne u svim kategorijama, onda većini.
  • GeneralNapoleon
    620

Selahi je defanzivno sigurno najbolja 6ica u ligi za nas. Mislim da bi Prsir mogao imat slicnu ulogu kao Ademi na 8ici da daje crvstine u vezi ali u isto vrijeme ne bude totalno drvo sa loptom.

Sad jednog bi doveo. Ali ne obojicu jer bi time zatvorili pre vise mijesta za razvoj. Ili Prsira za 8icu ili Selahija za 6icu.

Treba primarno odlucit sto cemo sa Pavicem. Ako je Pavic taj onda rade Prsira. Inace bi nam Selahi isto legao kao budali samar.

Recimo sljedece sezone da veza bude:

- Misic, Pavic za 6ice
    - Prsir, Kacavenda za 8ice
    - Stojkovic, Vrbancic za 10etke

Uz to se moze zadrzat Aki ilo Rog kao totalna rezerva. Meni bi to dijelovalo solidno.
  • El Madrigal
    69

Ja cijelo vrijeme to imam u glavi. Da je on valjao, zadržao bi se u nekom od tih klubova. Ne bi sigurno besplatno došao u Osijek. Zaboravite Dantasa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.