• rakurs
    737
    Meni bi povratak Ivanušeca u ovom trenutku imao smisla ako imamo pravo na otkup na kraju sezone. U svakom drugom scenariju se slažem s kolegama iznad.

Cijena mu je sigurno pala tijekom vremena provedenog u Feyenoordu, ako se ugovori neka cifra od 4 milijuna (bubam sada, možda i manje) i ako je on spreman na to, ja bih isti čas pristao. Svi znamo kakve igre je prikazivao prije odlaska i ako se može vratiti na tu razinu, a ne vidim zašto ne bi mogao, mislim da bi se isplatilo.

Jedino ne vidim njega da se zadovoljava ostankom u Dinamu, ali možda griješim. Znači tijekom cijelog ovog roka Feyenoordu nije stigla niti jedna ponuda za kupnju Luke, barem koliko ja znam, tako da bi to bila win win situacija po meni. Pogotovo u kontekstu gotovo sigurnog odlaska Baturine na ljeto...
  • Paggini
    37.2k
    A dragi Bože, zazivamo Ivanušeca cijeli rok, sad nam više ne treba. Dajte se uozbiljite ljudi, nema samo 13 utakmica do kraja, ima 14 HNLa, plus utakmice kupa.

Da Pjaca kihne s ložom tri tjedna samo, jel bi radije išli s Hoxhom ili Ivanusecom?

Sad nam ni Ivanušec više ne treba jer ga se previše plaća za 13 utakmica. A da smo prošli tjedan odbili tu posudbu jer nas previše košta, baš me zanimaju komentari za upravu i Marića i njegovo "ciganjenje".

Ivanušec je klasa kakvu trebamo u klubu uvijek tražiti, a pogotovo kad smo minus 7 bodova i kad nam visi 30 milijuna eura od LP, a ne da gledamo hoće nas koštati 300 000 eura.

U svakom kurcu nađete nešto negativno, nevjerojatno, potpuna opsesija kenjanjem po svakoj jebenoj odluci i transferu kluba, baš kao da se trudite naći neki ugao za koji se možete zakačiti da se opet širi negativa.
  • Paggini
    37.2k

Sta nije 15, ali sam umanjio za Sibenik koji nece igrati sigurno?
  • don
    10.5k
    a el Dinamu triba naslov ili ne?
    ako je uprava procjenila da će nam šanse za naslov biti uvećane sa Ivanušecon, onda neka ga dovedu.

a realno, čovik je klasa za ovu ligu i u formi nam praktički može sam donit naslov.

napomena, idalje smo na -7 za prvoplasiranim.
  • NVKOD
    2.7k
    Da Pjaca kihne s ložom tri tjedna samo, jel bi radije išli s Hoxhom ili IvanusecomPaggini

Sa Stojkovićem. Kup utakmicu protiv Bjelovara ne bih brojao jer ako to ne pobjedimo rezervama, onda bolje da ništa ne tražimo dalje.

Stvarno misliš da bi Ivanušec nakon nekoliko mjeseci sjedenja na klupi odmah došao u formu? Nije on Superman.

Da ponovim još jednom, svi bi voljeli vidjeti Ivanušeca umjesto Hoxhe, da praktički sam donese naslov, ali ajmo biti malo realni. S tim da me ne bi čudilo da njega ganjamo cijeli rok, a Feyenoord nas zavlačio čitavo vrijeme i nije ga niti mislio pustiti na posubu. K tome, isto me ne bi čudilo da dođe 16.2. jer je "velikom" Feyenoordu trebao za neku kup utakmicu.

Nije ništa negativno, nego smo podučeni prijašnjem iskustvom i modusom operandi našeg sportskog sektora (traženje napadača 6 mjeseci, ne dovođenje lijevog beka itd.) koji ne budi veliku nadu. 18.12. s prvi put povezalo nas s Ivanušecom, 15x je već dolazio "sljedećih dana", a koliko vidim i dalje je u Nizozemskoj.
  • Zagi
    9.1k
    Dečki, dopuštate da vam ponos muti um.

Zaboravite kako se oprostio, zaboravite Feyenoord. Sve je to nebitno.Ovo je posao, a Ivanušec nam treba.
    Samo dinamo je bitan.
  • Jurki
    15.2k
    Ivanusec nek donese 10 golova i tolko asista.. i oprostil mu bum onaj patnicki oprostaj.

dobro velis, jebes ego i sve.... nek donese titulu i tjt.
    Titula i Uefini milijuni su nam prevazni i prebitni.
  • Nogo
    5.2k

Svi se referiraju na sportnet, ali dok ne bude to službeno ja ništa ne vjerujem.
  • Paggini
    37.2k

Pa ok, jel znamo svi u kakvoj je formi? Možda dođe i školuje sve, možda dođe i ne može nikog preći. Postavljaš argument kao da činjenica da sjedi na klupi a priori znači da će biti u lošoj formi za HNL. Možda hoće, možda neće - to je na treneru da razluči i odluči.

Ako može 20 minuta, neka uđe 20 minuta i napravi nered zabije par važnih golova.

Ako može 90, a bolji je od Pjace trenutno, neka igra.

Ako ne može meda, ne može meda i neka sjedi na klupi.

To je rizik, da, ali zato što je rizik ne treba odma odbacivati transfer kao nužno loš. Ovakva prilika u ovakvoj situaciji kad kaskamo se MORA iskoristiti.

Nije ništa negativno, nego smo podučeni prijašnjem iskustvom i modusom operandi našeg sportskog sektora (traženje napadača 6 mjeseci, ne dovođenje lijevog beka itd.) koji ne budi veliku nadu. 18.12. s prvi put povezalo nas s Ivanušecom, 15x je već dolazio "sljedećih dana", a koliko vidim i dalje je u Nizozemskoj.NVKOD

Sve sto ovdje kažeš stoji, ali u ovom transferu/posudbi mislim da Dinamo nema preveliKu krivicu nego se ovi prenemažu. Sad mi trebamo reći "ha nećemo sad više kad nas zajebavate!!!"? To su vrtićke fore kad, opet, zaostajemo minus 7 bodova.

Zaboravite kako se oprostio, zaboravite Feyenoord. Sve je to nebitno.Ovo je posao, a Ivanušec nam treba.
    Samo dinamo je bitan.
    Zagi

Neću zaboravit, ali neće mi biti toliko gorak okus ako zabije dva gola na Poljudu za još jedno ukrašavanje titograda nakon utakmice, recimo.
  • Zagi
    9.1k
    Neću zaboravitPaggini

Privremeno jasno.
    Neka on rješava i Slaven i Varaždin. Nama osim pobjeda na Titu i Rujevici treba grda serija pobjeda.
  • Orc123
    10.3k
    Mozda je bezveze razmisljanje ali ja bi uzeo Hajduku Pusktasa sad...igra malo, pala mu vrijednost, Hajduku trebaju novci, ima 20g, vec puno iskustva, jak na lopti, polivalentan igrac....ja bi ozbiljno razmislio....
  • ElDorado
    1.7k
    a kaj on zapravo igra? Ozbiljno pitam. Meni to bas nije jasno. On je njihov najskuplji igrac po TMu a sjedi na klupi. Nama ne treba stvarno.
  • Mr Anderson
    10.4k

Ne znam baš da u Hajduku postoji itko tko bi se usudio prodati Pukstasa nama. Na prvi glas bi im Torcida upala u klub.
  • E46
    1.2k
    bolje i to nego izgubit prvenstvo zbog stednje za koju nema razloga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.