• Zagi
    9.1k
    Ali treba poradit i na mlađim igračima, jer odlaskom Sučića i Baturine nemamo više projekt kluba.Mihaljević

Stojković, Vrbančić, Jakirović, Pavić i Mikić.
  • Ludovic IX
    7.8k
    pavić, vrbančić, jakirović a bilo ih je još na pripremama.. sućić je lani tek počeo igrat. Bati je kao vanredni talent predlani počeo sa dobrim igrama. neznam samo kao neki imaju želudac pričati gluposti da nemamo nikog iza sućića ili batija..

stojke ili kaća su na isti način dosšli kao i sućić. a još su bili nekad kod nas za razliku od sučića a nemaju 27 godina da možeš reći da više neće napredovat
  • NitkoBitan
    22.5k
    Soldo > Dantas

Domaci igrac, mlađi od Dantasa, bolji ucinak u Osijeku, manji zahtjevi oko primanja, bolje fizikalije...
  • Mihaljević
    11.5k

Stojković je nešto kao Majer, nije projekt kluba zbog ozljede.

Vrbančić i Jakir jr apsolutno.

Belinha si zaboravio.
  • Zagi
    9.1k
    Belinha si zaboravio.Mihaljević

Ne brojim kadete. Daleko je to.
  • Bosskovitz
    14.4k
    Nek pita mubandjea, lecjaksa, mihu i sl. koji su dovedeni i sa većim pedigreom...Droljo

Moubandje je prije Dinama bio u Toulouseu, a Lecjaks u Young Boysima. Oba kluba su slabija od Celtica, a sva trojica zajedno imala su u trenutku dolaska procijenjenu vrijednost kao Taylor danas. Da ne velim da Taylor ima gotovo 3.000 minuta igre u Europi, gotovo 55% od toga u Ligi prvaka - Moubandje, Lecjaks i Mykha su sva trojica ukupno imali 360 minuta u Ligi prvaka, a tih 360 minuta su četiri utakmice koje je Mykha odigrao za Shaktar.

Ako je istina da je njegov transfer zaista dogovoren, to je jedan od najvećih ulaznih transfera u povijesti kluba. Ako ćemo gledati prema procijenjenoj vrijednosti igrača, rekorderi su Balaban i Tonel koji su u trenutku dolaska vrijedili 4.5 milijuna eura. Taylor vrijedi 50% više od dosadašnjih rekordera. Kako se uspjelo takvog igrača uvjeriti da dođe kod nas, ne znam ali sve pohvale ako je zaista istina.
  • čovjekjogurt
    1.3k
    Ja bih Ivanušeca koristio kao desno krilo. Lijevo krilo i sredina su izvrsno popunjeni a na desnom krilu imamo rupu. Ivanušec je dokazao da može jako dobro igrati desno krilo, čak mislim da je većinu utakmica u dinamovom dresu odigrao na toj poziciji, tek je zadnjih par mjeseci preselio na lijevu stranu. Ugurao bih tako u prvih 11 i njega i Pjacu i Baturinu.
  • GeneralNapoleon
    616

Ja bih se slozio da ne bih dirao lijevu stranu. Ali mislim da bi mozda moglo biti bolie stavit Stojkovica na desno krilo. Ivanusecu inace uzimas udarac koji ga je krasio lijevo. Njega bi stavio u sredinu uz Batija da rade nered, papogotovo na malom prostoru.
  • Bosskovitz
    14.4k
    Nego, zna li netko nešto o Ivanu Aniću, o čemu se tu radi? Mali je junior Rudeša koji je prešao u Napoli.
  • rakurs
    737
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-poslao-ponudu-i-ceka-taylorov-odgovor-ivanusec-konacno-stize/141277

A novosti bi moglo biti idućih dana. Naime, u Maksimiru se nadaju da konačno stiže Luka Ivanušec. Nakon svih zavrzlama, zapleta, 'konačnih' dogovora s Feyenoordom, Luka je u srijedu odigrao 27 minutu u Kup utakmici protiv PSV-a, a to je otvorilo nove upitnike oko njegova dolaska na posudbu u Dinamo. No, ima naznaka da bi sad konačno sve trebalo biti gotovo, iako u Maksimiru na pitanje o Ivanušecu odgovaraju ovako:

"Dok ga ne vidimo kako potpisuje dresove u fan shopu, dotad nismo sigurni da dolazi!"

U prijevodu - sve je isto kao i posljednjih mjesec dana :lol:
  • Mr Anderson
    10.4k
    Analiza iz juniorske utakmice?
  • Zagi
    9.1k
    čak mislim da je većinu utakmica u dinamovom dresu odigrao na toj poziciji,čovjekjogurt

Je i tada smo ga žestoko kritizirali.
    tek je zadnjih par mjeseci preselio na lijevu stranu.čovjekjogurt

Zadnju cijelu polusezonu. Tada je igrao jedno dvije razine iznad lige.

Bio bi baš naš stil da dovedemo izvrsnog igrača i prekomandiramo ga na poziciju na kojoj ne može davati svoj maksimum jer nam je tamo eto, rupa.

Ako je jedina opcija (a nije) da on i Pjaca igraju krila, nema nikakve dileme da bolji igrač mora igrati na svojoj poziciji. To je Ivanušec i to dosta.
    Volio bih da je Pjaca ali nije niti blizu.

Nakon osvajanja naslova lako ćemo vratiti Pjacu lijevo i igrati se sportskih direktora za ostale pozicije.
    Dok matematika ne kaže sa smo sigurno prvi, Ivanušec lijevo.
  • Jay
    412
    Koje cimanje, dode obavijest na app i odmah ostavim sve sto radim jer ocekujem Ivanuseca, kad ono izjava trenera.
    Toliko se oduzilo, ne vjerujem ni ako potpise i pozira s dresom. Kad ga vidim na terenu onda cu vjerovati. Jednako kao cu sto novi stadion smatrati AI tehnologijom dok ne krocim na njega.
  • rioda
    6.6k
    Ja bih rekao da nas u nastavku prvenstva očekuje uglavnom onih 4-1-4-1 s priprema, a tu praktički svaka pozicija od ove prednje četvorke odgovara Ivanušecu. Samo nek on dođe, bit ćemo puno jači.
  • Ivdzo11
    5.6k
    Po nekim stranicama Tiago Dantas je u Az-u i Benfici zarađivao oko 315k dolara....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.