• Vedraca
    91
    U kojem to svijetu Miha ili prva dva imaju veci pedigre od Taylora iz Celtica?
  • CastAway1986
    2.5k
    Vidim da mnogi spominju Dantasa koji je solidan igrač ali ne vrijedan milijun po sezoni neka njegovi menadzeri igraju igrice negdje drugdje mogu probati kod Bote u Flamengu čiji je miljenik , kod šestica bi mi prvi pick bio Selahi I dalje jer u situaciji kad imamo novca njegova otkupna klauzula je simbolična..Od ostalih Belcar mi djeluje bolje od Prsira hoće li biti razina za Dinamo ne mogu procijeniti..
    Što se tiče Kulenovića ponuda iz Rusije iako ne znam koliko je ozbiljna ne bi ga prodao u situaciji kad nemamo napadackih rješenja a i čisto sumnjam da nas SD ima neka nova imena u bilježnici.Grgić mi se sviđa ali tko zna da li ga u klubu prate !
    Odlazak Bernauera na posudbu mi je realan jer nije stoper kakvog želimo u Dinamu , želim mu svu sreću i da ga otkupe..Špikića neću puno komentirati, imam mišljenje da je korisniji od Mbukua ali vrijeme će pokazati .Cordobu bi svakako forsirao ali očito ima neki problem pa ne igra toliko , možda jednostavno se ne uklapa u stil koji gaji Cannavaro..Ivanušecu se nadam i dalje jer bi nam bio kapitalac u veznoj liniji koji je idealan za probijanje bunkera tako da ako je ovo istina nitko sretniji od mene kao i za Taylora..Nadam se do kraja da će neki igrači otići, prije svega Bockaj , Moha , Peric a i možda i Hoxha u slučaju dobre ponude..

Malo sam se raspisao i necu da ispada da pravim žrtvu od sebe ali s obzirom da sam prvi put baniran na Zoni htio bi upitati @vjeko1701 koji je razlog osim što sam dotičnog kolegu nazvao klaunom a to je očito većini foruma prije bilo dozvoljeno?
  • scooniepenn
    3.9k

To sam baš i ja htio napisati. Igra za jači klub nego su prvonavedeni igrali i standardni je reprezentativac solidne reprezentacije. Imao bi i više nastupa za nacionalnu momčad da prvi izbor nije jedan od top 5 najboljih svjetskih lijevih bekova.
  • keppi
    297
    Bilo bi super kada bi u posudbi Ivanušeca bila ugrađena i kakva otkupna klauzula....možda ona ne bi bila ni mala, ali ako odu Sučić i Baturina možda bude koji euro viška.
  • gledatelj
    694
    Saga Ivanusec mi je u rangu onog lika iz južne Amerike koji je dolazio cijelo ljeto pa na kraju u SAD-u završio. Već sam i zaboravio kako se zove.
  • gledatelj
    694
    Da da Ojeda hahaha. Di je taj lik sada
  • Mr Anderson
    10.4k
    Moj prijedlog je zbog gotovo sigurnog odlaska Baturine na ljeto krenuti ponovo po Vidovića iz Bayerna...mislim da i njemu nigdje neće biti bolje nego li kod nas, a u njemu sigurno ima potencijala.keppi

On je kod nas igrao krilo, a to nije njegova prava pozicija. Ako stvarno ode Baturina, mogli bi probati s njim. Možda bi sad Bayern sad manje tražio nego prošle godine, ak ništa drugo onda zato kaj smo im pustili da nas nakantaju.
  • Jos-Optimus
    4.3k
    kak misliš gdje je, pa dovršavamo njegov transfer :)
  • Jos-Optimus
    4.3k
    mali Vidović je pravi igrač, jako puno prostora za napredak, ali jedan od onih likova koji isporuče kada je najbitnije, a to je ogromna kvaliteta
  • Mr Anderson
    10.4k
    Da da Ojeda hahaha. Di je taj lik sadagledatelj

Sad bude igrao s Pašalićem.
  • Omake
    5.5k
    i dalje u Orlandu, treću godinu i dalje ne zna beknit engleski.
  • wolfgang14
    1.9k
    Ja i dalje ne kužim zakaj Greg dolazi kod nas na oranice
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Vjerojatno jer mu garantiramo europski nogomet, a i vjerojatno je i sam Canavarro kao pojava mamac. Barem će moći svojim unucima jednog dana pričati kako ga je trenirala zlatna lopta na oranicama Šubićevca, Gorice i Kranjče. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.