• CastAway1986
    3.3k
    Mudrazija ima toliko jer mu je karijera bila u silaznoj putanji, da dolazi u Dinamo tražio bi makar 400K
  • Droljo
    18.2k
    Za tih pola sata gdje treba odmoriti baturinu ili stojkovića bolje juniore stavljat pa možda netko ispliva. Tih mediokriteta u kasnim dvadesetima imamo i previše na svim pozicijama. Bacanje novaca.
  • rokikaciga
    2.7k
    Jel ovo još jedna od onih gdje će se pričati o Ivanušecu za 10 dana kako treba doći "svakog trena"?
  • rakurs
    1.6k
    Ne vjerujem dok ne bude predstavljen :grimace:

Jel moguće da nakon više od mjesec dana dolazi? Vjerojatno su u Feyenoordu htjeli da bude u kadru do ove jučerašnje utakmice s obzirom da imaju ogromnih problema s ozljedama, nešto kao mi krajem prošle polusezone i da će ga sad napokon pustiti.

Što se tiče komentara njihovih navijača o Luki, nije da ga pljuju ili nešto slično, samo kažu da se jednostavno nije snašao, pogotovo u ovoj situaciji gdje je cijela momčad u nekoj crnoj rupi, a da je njegov 'pad' krenuo nakon ozljede neke.

Vidjet ćemo jel Olivari lupa, ali di ćemo s ovim silnim lijevim krilima u momčadi ako fakat dođe Ivanušec? :sweat:

Jedino ako Hoxha ode u neku Tursku ili negdje do kraja roka, inače imati njega, Ivanušeca i Pjacu za lijevo krilo... Ne znam. Nadam se samo da se ne gleda Luku stavljat na desno krilo ili u vezu.
  • Paggini
    57.6k
    i ostali, samo kad stavljate linkove na članke, pls ubacite ili cijeli članak ili neki sažetak onog što članak sadržava da ne dajemo klikove tim gmazovima, a i da imamo odmah imamo pregledno što i kako! :hearts:
  • Maximo
    797
    Jel smo stvarno riješili lijevog beka?
  • Droljo
    18.2k
    Jel smo stvarno riješili lijevog beka?Maximo

Sve i da je potpisao taylor nismo rešili ništa. Ne zna on šta je igrati lijevog beka u dinamu. Nek pita mubandjea, lecjaksa, mihu i sl. koji su dovedeni i sa većim pedigreom... Opet bude franjić igrao ili perković.
  • KaJJe
    401
    3, 2, 1
    Zona gori
  • keppi
    420
    Ovo bi zbilja bila super vijest ako je točna.
    Mislim da bi Marić morao već sada početi razmišljati o ljetnom prijelaznom roku.
    Moj prijedlog je zbog gotovo sigurnog odlaska Baturine na ljeto krenuti ponovo po Vidovića iz Bayerna...mislim da i njemu nigdje neće biti bolje nego li kod nas, a u njemu sigurno ima potencijala.
  • Vedraca
    165
    U kojem to svijetu Miha ili prva dva imaju veci pedigre od Taylora iz Celtica?
  • CastAway1986
    3.3k
    Vidim da mnogi spominju Dantasa koji je solidan igrač ali ne vrijedan milijun po sezoni neka njegovi menadzeri igraju igrice negdje drugdje mogu probati kod Bote u Flamengu čiji je miljenik , kod šestica bi mi prvi pick bio Selahi I dalje jer u situaciji kad imamo novca njegova otkupna klauzula je simbolična..Od ostalih Belcar mi djeluje bolje od Prsira hoće li biti razina za Dinamo ne mogu procijeniti..
    Što se tiče Kulenovića ponuda iz Rusije iako ne znam koliko je ozbiljna ne bi ga prodao u situaciji kad nemamo napadackih rješenja a i čisto sumnjam da nas SD ima neka nova imena u bilježnici.Grgić mi se sviđa ali tko zna da li ga u klubu prate !
    Odlazak Bernauera na posudbu mi je realan jer nije stoper kakvog želimo u Dinamu , želim mu svu sreću i da ga otkupe..Špikića neću puno komentirati, imam mišljenje da je korisniji od Mbukua ali vrijeme će pokazati .Cordobu bi svakako forsirao ali očito ima neki problem pa ne igra toliko , možda jednostavno se ne uklapa u stil koji gaji Cannavaro..Ivanušecu se nadam i dalje jer bi nam bio kapitalac u veznoj liniji koji je idealan za probijanje bunkera tako da ako je ovo istina nitko sretniji od mene kao i za Taylora..Nadam se do kraja da će neki igrači otići, prije svega Bockaj , Moha , Peric a i možda i Hoxha u slučaju dobre ponude..

Malo sam se raspisao i necu da ispada da pravim žrtvu od sebe ali s obzirom da sam prvi put baniran na Zoni htio bi upitati @vjeko1701 koji je razlog osim što sam dotičnog kolegu nazvao klaunom a to je očito većini foruma prije bilo dozvoljeno?
  • scooniepenn
    5.1k

To sam baš i ja htio napisati. Igra za jači klub nego su prvonavedeni igrali i standardni je reprezentativac solidne reprezentacije. Imao bi i više nastupa za nacionalnu momčad da prvi izbor nije jedan od top 5 najboljih svjetskih lijevih bekova.
  • keppi
    420
    Bilo bi super kada bi u posudbi Ivanušeca bila ugrađena i kakva otkupna klauzula....možda ona ne bi bila ni mala, ali ako odu Sučić i Baturina možda bude koji euro viška.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.