• Mali dioničar
    16.8k
    Dečko prije samo godinu dana uopće nije bio neupitni starter u Dinamu. Ono vraćalo se Admija da nam podeblja vezni red. A nekoliko je utakmica i Bulat igrao u prvoj postavi prije Sučića.

U medjuvremenu je Pero odigrao nekoliko dobrih utakmica i to u momčadi koja je treća u HNL-u i usput polomio metatarzalnu kost.

Ajde kad ste svi tako pametni dajte sad iskopajte igrača koji nije starter i za kojeg će Inter za godinu dana nuditi 15 milja eura kad već vidite u budućnost.
  • Dudu9
    1.4k
    Modrić je sa 23 godine odlazio iz dinama za 20mil, i to prije 17 godina, tako da nije baš to da je to kasno da igrač odlazi, ili opet priča on je iznimka
  • Jaro
    9.1k
    I odakle info da je isforsirao odlazak? Jedino sto je MM rekao (a njemu bas i nije za vjerovati previse jer on je ko nasi novinari - sam sebe demantira od izjave do izjave) kako je transfer odradjen jer sto ako Inter di ljeta odustane pa bi igrac mogao biti razocaran.
    Kljucno "sto ako" i "mogao"... Klub (SD i IO) je zakljucio da ne zele riskirat, ocito su ionako racunali da ce na ljeto otic, isli za onon bolje vrabac u ruci nego golub na grani i odradili transfer sada.
    Opcenito je nas SD u transferima ko Kruno Jurcic u dodavanjina - najsigurnije moguce. Jedino sto je Kruno prije dodavanja Prosineckom odradio prljavi posao, riskirao u duelui dosao do lopte, nas SD igra sigurna dodavnja nakon kaj je netko drugi osvojio loptu...
  • ElDorado
    1.9k
    A možda SD baš i ne vjeruje u novu LP. Možda ne bi ni ja na njegovom mjestu nakon što se dobro potrudio da se ne pojačamo na kriznim pozicijama.
  • Pavinho
    242
    hahahahaha...na drugu stranu
  • Eduardo
    22.3k
    Sučić će se sutra pojaviti u Milanu gdje će gledati tekmu između Intera i Fiorentine.

• Paggini
    38.3k
    A ne bi slučajno u Bjelovaru podržao svoje trenutne suigrače... :smirk:
  • Teofil Kateran
    1.7k
    U Interu i dalje maštaju o Sušiću, a dobit će samo Sučića
  • Marley
    3k
    E moj Pero... odusevljenje ovim deckom mi je u laganom padu.
    Znam da lako ponese to sve skupa kad imas toliko godina... ali ipak... bas tolika zurba.
  • don
    10.9k
    najbolje da on to bira
  • Mihaljević
    11.6k
    Prekinite napadat dečka, dečko je igračina, gledat ćemo ga dugo u reprezentaciji i dobar je klub izabrao, Inter je trenutno najzdraviji klub po igračima i rezultatima u Italiji. Novci su slabi da, ali to ide na dušu našim ljudima.
  • Marley
    3k
    ma znam, ok. Samo prebrzo mi je to sve skupa nekako doslo.
    Ne vjerujem da je vec dosegnuo svoj plafon u Dinamu, barem jos sezonu da je ostao. Sigurno bi bilo ponuda jos i jacih kasnije. No nebitno, sad je tako i bok. Sretno mu bilo kako god, a veselim se barem ga gledati u repki iducih ohoho godina.
  • Jaro
    9.1k
    kao navijaca Dinama, bmk koji je klub izabrao (al Inter je u top5 meni gadljivih)... A za repku - otom/potom...
  • Peškaman
    6k
    Čovjek ozlijeđen bio na svakoj domaćoj utakmici i 'podržavao' suigrače, razočarenje izaziva što će gledati utakmicu budućeg kluba danas,dok mi igramo kup sutra.
    Majko Isusova :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.