• Izet Hajrović
    4k
    ako je ta informacija točna, onda pretpostavljam da u tih 8.5% spada i igrač i menadžer, ovisno o njihovom međusobnom dogovoru. Dodatno, još nešto sitno ide Zrinjskom kao naknada za razvoj.
  • Omake
    5.9k
    Prošla Sezona
    wp67Edk.png

Ova Sezona
    m3NKL9t.png

Zanimljivo koliko su mu se defenzivne brojke strmoglavile. Klizeći i presječene lopte se prepolovile.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Ono sto sam ga gledao sa tribine u HNLu nakon LP kao da nije ni igrao.. Gotovo da se skrivao od lopte.

Njega je Jakir trebao stavljat na 6icu bar 30 min od pocetka sezone da odmara Miska i da ga odgoji sa def navikama..

Ovako nakon par golova u LP me ove brojke nimalo ne cude.
  • Paggini
    38.9k
    Zanimljivo koliko su mu se defenzivne brojke strmoglavile. Klizeći i presječene lopte se prepolovile.Omake

Čuvao se za transfer :cool:
  • prefontaine
    999
    Izgleda da smo ga se na vrijeme riješili
  • NitkoBitan
    23k
    Oce i on pustit suzu pred sjeverom?

Svaki veliki Dinamovac ode iz Dinama forsirajuci transfer.
  • GeneralNapoleon
    843

Mozda krivo interpretiramo. Mozda su to suze sretnice jer konacno nisu vise primorani trpit igrat za ovaj strasni klub. Ipak je to nevjerojatan teret za te zvijezde da "trunu" igrajuci ligu prvaka u svojem "voljenom" klubu dok primaju masne place.
  • Mihaljević
    11.8k
    Oce i on pustit suzu pred sjeverom?NitkoBitan

untitled-design_ZwBu7KP.jpg
    Ne eto ti ćeš, nažalost Dinamo nije klub u kojem možeš ostati čitave karijere ako si top igrač, čak kad bi on to i želio to ne bi bilo moguće zbog financija. Pero je Dinamovac od glave do pete i ovakvi komentari su bespotrebni.
  • Praskaton
    3.6k

Nema ga se šta krivit.Pa navijači ovog kluba sve od reda veliki dinamovci pravdaju ovaj transfer kao nešto pozitivno.
    Komedija
  • NitkoBitan
    23k
    nažalost Dinamo nije klub u kojem možeš ostati čitave karijere ako si top igračMihaljević

Svi bi kakti htjeli da klub napreduje al istovremeno ne bi zadrzavali top igrace iako imamo poslozenu financijsku situaciju a i ti sami igraci su pod dugorocnim ugovorima. Ludilo mozga... Nece mladi igrac propast ako se tu zadrzi do 22,23 godine i odigra barem 100 utakmica, frende il valjas il ne valjas, kad tad ces imat priliku za dokazat se na top razini (a mislim, i sa Dinamom igraju LP).

DZIS
  • Mihaljević
    11.8k
    iako imamo poslozenu financijsku situacijuNitkoBitan

Imamo, imamo...
  • NitkoBitan
    23k
    Warren Buffett prosvijetli nas...
  • Pavinho
    242
    Uopce nije upitno jel Pero voli Dinamo, normalno je kad dode ponuda takvog kluba u kojemu ce dobiti i veci novac da malo isforsira odlazak...svi bi mi voljeli da nam je jos koja nula na racunu svaki mjesec
  • prefontaine
    999
    svi bi mi voljeli da nam je jos koja nula na racunu svaki mjesecPavinho
    Ma brate, meni je iskreno svejedno imam li 0,47 eur ili 000,47 eur.
  • Izet Hajrović
    4k
    Nece mladi igrac propast ako se tu zadrzi do 22,23 godine i odigra barem 100 utakmica, frende il valjas il ne valjas, kad tad ces imat priliku za dokazat se na top raziniNitkoBitan

Ako u Dinamu dočeka 23. godinu teško da će se dokazati na top razini. Veliki klubovi poput Intera, iz klubova poput Dinama, kupuju mlade talente i oko 21 ili 22 godine je zadnji vlak sa ode direktno u tako velik klub. S 23 ili 24 godine više ga neće tražiti Inter, nego neki Feyenoord kao što je bio slučaj s Ivanušecom. U tom slučaju Dinamo zarađuje daleko manje jer takvi klubovi nemaju kupovnu moć. Naravno, to ne znači da on kao igrač neće dostići razinu Intera, ali to nije baš vjerojatno u takvom slučaju. Moglo se dogoditi da Ivanušec bude top u Feyenoordu pa napravi transfer u Inter, ali eto nije jer očito nije ta razina. Je li netko ponudio više od Intera? Nije. Hoće li na ljeto netko ponuditi više? Sigurno neće jer će se Pero tek vraćati od ozljede i pitanje je koliko će igrati do kraja sezone, a ne daj Bože da se dogodi crni scenarij po pitanju trofeja. Zaključak, na ljeto nećemo dobiti bolju ponudu, a onda već ulazi u 23. godinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.