• Orc123
    10.3k
    trebalo je nesto platiti pa smo odustali...
  • Facke
    5k

Lausanne vec jako dugo radi na transferu Beyatta.
    Jos u prosincu je stigla prva ponuda koja je bila odbijena sa strane Istre. Ponuda je tad bila 500.000 plus 300.000 mogucih bonusa. I tu ponudu je Lausanne konstante povisil. Sve ukupno bude transfer sigurno vise od miljuna. U to sam siguren.
  • ElDorado
    1.7k
    Kaj onda čekamo?!
  • Jurki
    15.1k

Inace je Franjic doveden da igra LB, a ne Ademijevu poziciju.
    Garantiram da Franjic nebu igral u sredini terena. Cemu onda produzenje posudbe Roga?
    Po tebi bu Franjic igral u sredini, a Kacavenda trunul na klupi.
    Jebeno..

Al dobro ja sam limitiran.

Zivkovic,Vrbancic,Caic,Majic,GurlicaŽan

Gde su oni nositelji? Zivkovica nema ma mapi. Ostali igraju ista i nista.
    Soldo je prodan i njemu buyback istice 1.4. a nije kapacitet za Dinamo.

Za oformit skautsku sluzbu treba sigurno 2 roka koja idu sporije od ocekivanog da bi SD povukao takav potezŽan

Kak je onda uspel dva svoja jarana tak brzo zaposliti?

Edit: tvrdis da je filijala iliti klub partner glupost, a sd kojeg tak zdusno branis je u prvom intervujuu izjavil da Dinamo mora naci klub gde se budu nasi igraci kalili i skupljali iskustvo?
  • Zagi
    9.1k
    Dinamo za Olma dobio 34mil sa bonusima, za Gvardiola 31, tako da ova cifra od 14mil za Sučića je smiješnaDudu9

Dobro jel netko ikada gledao ova prva dva igrača?
    Uopće ih staviti u rečenicu sa Sučićem je poprilično deplasirano.

Ima Pero dosta kvaliteta ali ova dvojica su drugi svijet.
  • Omake
    5.5k
    Gospodine, ja sam lik s foruma, a ne sportski direktor kluba. Hvala na razumjevanju.
  • ElDorado
    1.7k
    Hahaha zajebavam se čovječe. Ali jako cijenim tvoje mišljenje i analize.
  • Orc123
    10.3k
    no i kaj to puno?
  • Droljo
    11.9k
    Kad smo prestali dovoditi te klince šta se pokažu u drugim hnl klubovima? Ok pršir je bio naš kao i špikić ali ako se pokazao trebalo je reagirati (ne tvrdim ništa jer nisam ga baš pratio) pa taj belcar. Ak ti fali šestica pogledaj u mladoj repki tko to igra. Ja slabo pratim u21 ali u zadnjih par godina su tu poziciju igrali pršir, soldo i sada belcar. Prva dva i kapetani bili ako se ne varam. Opet velim, možda niti jedan od te trojice nije za dinamo ali nama fali igrač na toj poziciji i ja bih uzeo naj mlađega i deri. Nije neki ulog. Igraju svi hnl i nisu juniori kao pavić.
  • Krizy
    51.6k
    Igrači povezivani s Dinamom u 2025.:

Siječanj: 3/43

Jedinica za novinare :clap:

Golmani:
    Kahlina

Desni bekovi:

Stoperi:
    Galešić, Jelenić, Pongračić, Agyemang, Benković

Lijevi bekovi:
    Taylor, Sobol, Barros, Ćivić, Jurišić, Barišić

Zadnji vezni:
    Franjić, Belcar, Soldo, Selahi

Središnji vezni:
    Dantas, Bulatović

Ofenzivni vezni:
    Kulušić, Lekoueiry, Bardhi, Fruk

Desna krila:
    Diop, Dele, Akhrib, Florucz

Lijeva krila:
    Ivanušec, Oršić, Varela

Napadači:
    Kanga, Traore, Cvancara, Grgić, Modeste, Shpendi, Koyalipou, Salech, Haller, Bakrar, Matanović, Šporar, Jutgla, Milošević
  • BPAM
    123
    Za Morena Živkovića nisam siguran da će biti standardni stoper u HNL-u, a kamoli kod nas.

Vito Čaić ima neki potencijal da to bude, Majić i Gurlica nisam siguran.

Jedino Luka Vrbančić bi se trebao razviti u nešto više.
  • Sajla
    7k
    Dragi kolega, znaš kako kažu za nadu. Ja ju iskreno nemam pa mi je lakšescooniepenn

kak ti može biti lakše ako nemaš nade? jedino ako si uvjeren da je kadar koji već imamo dovoljan za ambicije kluba. ali ako u to sumnjaš, ili čak vjeruješ da nije dovoljno i da nećemo biti prvaci - kak ti može biti lakše..? :(
  • Crni86
    7.7k
    Ode beyatt u svicarsku, dobro pa smo sredili filjalu da uzmemo takve igrace i onda ne dajemo suhe milijune za njih kad blijesnu.
  • Slush
    856
    Oko prijelaznog roka se nikad necemo sloziti. Uvijek ce biti 50/50.

Ono oko cega se mozemo sloziti kao kolektiv je da nam treba razvojni klub kojeg nema na vidiku i to me najvise zivcira.
  • Jurki
    15.1k
    Ono oko cega se mozemo sloziti kao kolektiv je da nam treba razvojni klubSlush

Ne bih se okladio na ovu tvoju tvrdnju.
    Ali naravno da nam treba razvojni klub.
    Mi razglabamo o osnovnim stvarima koje su vani ko dobar dan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions