• Omake
    21.8k
    da. Kada usporedis njega i Mišića u tim godinama, statistički su blizanci u desetak kategorija. Momak napreduje i dodaje svojoj igri nešto iz godine u godinu. Atletski je iznad HNL razine. Staviš ga na 6, i najbolji je u ligi po defenzivnim akcijama i to s ohoho razlikom. Stavis ga na 8, zabija i asistira na razini prosječnog hnl krila, a igra u Gorici koja ima manje napadačkog kapaciteta od 10 kvadrata pustinje Gobi.
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Problem je sto nas SD ne bi prepoznao kvalitetnog igraca da mu ga netko stavi ispred vrata.
    Ubiti nam je sportska politika slicna kao nasi problemi u igri. Umijesto da trazimo i uzimamo jednostavna rijesenja koja nam se nude na pladnju mi izmisljamo toplu vodu.
  • Orc123
    17.5k
    problem je kaj mi smo pasivni...nije cak ni problem da se proba iskopati netko van naseg vidokruga i lige ali mi ni to ne radimo, ocito nema tko....
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Pa slazem se nema problem iskopat nekog kojeg nitko nije imao na vidiku. Ali za to trebas prvo znanje da bi prepoznao takvoga, sto ocito i nemamo bas.
    Al s druge strane to mora bit bonus i ne smije nikad bit razlog da propustamo ovakve klince kao Grgica.

Pa ja sam uvjeren da bi on trenutno imao mijesta i kod nas. Miksas malo spicu, malo desno krilo, zaigras mozda sa dve spice. I nakupis mu minute.

S obzirom na Petkovo stanje mi moramo mislit i na buducnost.

Dojma sam da se svi mlate za te hrvatske mlade talente i to bez da imaju neke kapacitete ih dovest, samo mi gledamo sa visoka na njih i izmisljamo toplu vodu trazeci neka fancy rijesenja.
  • Orc123
    17.5k
    pobjegao ti je Beyat mali, top talent...nemre biti vise od 1mil eura...i to smo sjebali
  • GeneralNapoleon
    2.9k

To uopce nisam vidio. Kaj nije bilo da ga zelimo dovest :lol:

Vidio sad na drugoj temi...
  • Orc123
    17.5k
    trebalo je nesto platiti pa smo odustali...
  • Facke
    9k

Lausanne vec jako dugo radi na transferu Beyatta.
    Jos u prosincu je stigla prva ponuda koja je bila odbijena sa strane Istre. Ponuda je tad bila 500.000 plus 300.000 mogucih bonusa. I tu ponudu je Lausanne konstante povisil. Sve ukupno bude transfer sigurno vise od miljuna. U to sam siguren.
  • ElDorado
    15.6k
    Kaj onda čekamo?!
  • Jurki
    27.9k

Inace je Franjic doveden da igra LB, a ne Ademijevu poziciju.
    Garantiram da Franjic nebu igral u sredini terena. Cemu onda produzenje posudbe Roga?
    Po tebi bu Franjic igral u sredini, a Kacavenda trunul na klupi.
    Jebeno..

Al dobro ja sam limitiran.

Zivkovic,Vrbancic,Caic,Majic,Gurlica — Žan

Gde su oni nositelji? Zivkovica nema ma mapi. Ostali igraju ista i nista.
    Soldo je prodan i njemu buyback istice 1.4. a nije kapacitet za Dinamo.

Za oformit skautsku sluzbu treba sigurno 2 roka koja idu sporije od ocekivanog da bi SD povukao takav potez — Žan

Kak je onda uspel dva svoja jarana tak brzo zaposliti?

Edit: tvrdis da je filijala iliti klub partner glupost, a sd kojeg tak zdusno branis je u prvom intervujuu izjavil da Dinamo mora naci klub gde se budu nasi igraci kalili i skupljali iskustvo?
  • Zagi
    19.2k
    Dinamo za Olma dobio 34mil sa bonusima, za Gvardiola 31, tako da ova cifra od 14mil za Sučića je smiješna — Dudu9

Dobro jel netko ikada gledao ova prva dva igrača?
    Uopće ih staviti u rečenicu sa Sučićem je poprilično deplasirano.

Ima Pero dosta kvaliteta ali ova dvojica su drugi svijet.
  • Omake
    21.8k
    Gospodine, ja sam lik s foruma, a ne sportski direktor kluba. Hvala na razumjevanju.
  • ElDorado
    15.6k
    Hahaha zajebavam se čovječe. Ali jako cijenim tvoje mišljenje i analize.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.