• don
    10.5k
    Sparta Prag, Osijek, Rijeka prošle sezone na Rujevici, pa iznuđeni penal protiv Rijeke za jedan od najbitnijih golova u prošloj sezoni, koji nam je možda i donia titulu, Brodić u 95, finale superkupa protiv hajduka i asistencija za 2-1, ne znan točno koja je utakmica bila, ali se sićan i onog prodora po desnom krilu protiv hajduka iz kojeg je i pa gol, ali takve stvari se ne pišu u statistiku, a takvih Dario ima dosta.

a gore si i reka da ne spominjen igranje obrane, zašto ne bi? To nije ni malo beznačajno i važno je za jedno krilo, pogotovo o ovisnosti kakvog beka imaš iza sebe.

pričekajmo kraj sezone i usporedimo statistiku sa sadašnjim krilima Dinama, pa ćemo vidit.
  • mosad
    819
    pričekajmo kraj sezone i usporedimo statistiku sa sadašnjim krilima Dinama, pa ćemo vidit.don

Pričekajmo da sadašnja krila Dinama doguraju do 130 utakmica pa onda tek možemo suditi
  • don
    10.5k
    može, samo neka opravdaju novac koji je za njih plaćen.
  • emilperska
    8.3k
    Ovo je kao da odjel kirurgije na Rebru daš veterinaru da vodi..

Bit će ok sve..

Neka nam Mare ikone. On zna jezike. Proputovao je cijeli svijet. Imao fast food s vaflima znači okušao se i kao poduzetnik (kriza ga je uništila jadnog)..

Dubravka Šuica našeg Dinama :heart:
  • Crni86
    7.7k
    Ja se toplo nadam da cemo dan poslije kada prijelazni rok zavrsi saznati jednu lijepu vijest a to je da imamo novog iskusnog sportskog direktora.

Pogubljeni smo totalno, vizije nemamo.

Vremena cekat kraj sezone nemamo. Iducu sezonu potrebno je pripremiti kao i ljetni prijelazni rok, a da ne spominjemo posloziti sportski sektor kluba koji skoro pa ne postoji. Mi kada nasa sezona zavrsi trebamo imat vec sliku nase ekipe kao i ciljana pojacanja, a ne da tada u klub dolazi novi sd. Idealno vrijeme je da nova osoba dode sada cim zavrsi ovaj prijelazni rok.

Marica ostaviti u klubu, ali na drugoj poziciji.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Ovo je kao da odjel kirurgije na Rebru daš veterinaru da vodi..emilperska

Baš me zanima kome će Šojka dat ključeve u ruke
  • Chempers
    461

A zašto bi ga ostavili bilo gdje nakon ovakvih visestrukih debakla? Jer nam je bed nekom dat otkaz? Svašta.

Al to su sve fantazije u rangu da će dotični odradit jedan odličan prijelazni rok. Ostaje on i nastavit će zapoceto.
  • GeneralNapoleon
    591

Sto se mene tice neka Maric ode natrag u skolu jer tamo je dijelovalo da radi cak dobar posao.
    Za SDa zelim nekog sa celicnim mudima, premazanog sa svim mastima, koji bi nasao talentiranu iglu u hrpi netalentiranog sijena i koji ce imat viziju vec par godina unaprijed.
  • Orc123
    10.3k
    jer to Spika sigurno nije ..i on je placen preko 2mil eura...za 4 god u klubu 20 golova...o cemu pricamo...
  • don
    10.5k
    Špikić je plaćen 1,2m
  • Dinaminjo
    1.3k
    plus cabraja
  • Orc123
    10.3k
    zezas se? On je placen 1,2mil da se Hajduku ne da toliko a Cabraja je placen 2mil eura kako bi se prebilo za Spiku....Spika je placen vise od 2mil eura!
    Hajduk je imao 50% na Spiku!
  • Mr Anderson
    10.3k
    Obojica su plaćenu milju i 600, s tim da je prikazano kako je većina plaćena za Čabraju, a za Špiku neka sića.
  • don
    10.5k
    dobro, znači ka i Cordoba koji je toliko sam plaćen.

usporedit ćemo statistiku na kraju sezone. (ako Juan bude i igra uopće jer evo za sad ni kod trećeg trenera ne igra)
  • Orc123
    10.3k
    naravno ako ostane 4 godine, uspoređivat cemo....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.