• Ali
    2.5k

I kaj bumo sad kad je.objavljeno iz kluba?
  • prefontaine
    999
    Šta se tresete, nije još ništa gotovo! Ostao je još samo liječnički. Sad kad im Pero dođe u ambulantu sa štakama, ovi će popizdit, reć će "šta je ovo braćo moja mila, mi trebamo igrača, a ne invalida!", i transfer propada. Čiča miča i gotova je priča.
  • Jaro
    9.1k
    Adio... Nadam se da ce bit razuma i da Dinamo nece glumiti Hajduk u slucaju Perisic - nek u Interu lovi formu i oporavlja se...
  • jedan u nizu
    11.8k
    I ja sam mišljenja da se trebalo uzeti 20mil + postotak za Sucica, ali ajde, prezivjet cu ovo. Nisam presretan, ali nije ni grozno.
    Plus je sto ce do kraja sezone ostati s nama.

A za 3-4 godine cemo fino u temi ''financijska slika kluba'' zbrajati 4-5 mil jer Pero nece otici za manje od 40mil u Barcelonu :)
  • Krizy
    52.8k
    A za 3-4 godine cemo fino u temi ''financijska slika kluba'' zbrajati 4-5 mil jer Pero nece otici za manje od 40mil u Barcelonu :)jedan u nizu

Da je ostao još sezonu donio bi nam puno više nastupima.. Kao što je donio u par utakmica grupne faze Lige prvaka.
  • jedan u nizu
    11.8k

Ne kazem da nebi.
    Ali tom logikom mozemo i raspravljati koliko bi nam Olmo donio da je ostao jos jednu polusezonu.
    Koliko bi nam Gvardiol donio da je ostao jos jednu sezonu.
    Da nismo prodali tako brzo Mandzu, Modrica itd itd :D :D

A za 3-4 godine cemo fino u temi ''financijska slika kluba'' zbrajati 4-5 mil jer Pero nece otici za manje od 40mil u Barcelonu :)jedan u nizu

ne kazem da je ovo razlog za slavlje, ali mislim da svi vjerujemo da ce Pero napraviti jos veci transfer od Intera i da ce nam fino doci novci od tog transfera
  • Jaro
    9.1k
    mislim da svi vjerujemo da ce Pero napraviti jos veci transfer od Interajedan u nizu

Osobno ne... Ne zbog Pere, vec zbog Intera - nije to neki razvojni klub...
  • Ivdzo11
    5.7k
    Dinamo je izborio da se svaki nastup Sučića u Interu ispod (1?) 45 minuta računa kao - pola nastupa.

Tako da će za svakih 20 nastupa, po ovim novim kriterijima koje su izborili Dinamovi pregovarači, zg-klub dobiti još 500 tisuća eura. Isto toliko i ako će Inter biti prvak Italije sve dok je Petar registriran za talijanski klub. Novih 500 tisuća eura pripada Modrima i ako se Inter plasira u četvrtfinale Lige prvaka u narednih pet godina.
  • Krizy
    52.8k
    Ne kazem da nebi.
    Ali tom logikom mozemo i raspravljati koliko bi nam Olmo donio da je ostao jos jednu polusezonu.
    jedan u nizu

Sučić ima ugovor još 3 i pol godine.
    Olmo je imao godinu i pol.

Sučić je kod nas ni godinu dana, a Olmo je bio par sezona. Kao i ostali nabrojani :smile:
  • Rakovica1986
    923
    Petre hvala ti na doprinosu i želim ti puno sreće u karijeri. Nadam se i vjerujem da ćeš nam pomoći u nastavku sezone da vratimo primat u HNL-u, ali isto tako se nadam da to neće biti nogomet sa figom u džepu.

Jedna tekma gdje se vidi da se izbjegavaju neki dueli jer se čuvaju noge - tribina. Bez ljutnje i bilo čega. Ima drugih dečkiju koji će igrat.
  • IceMan
    2.6k
    Teško razočaranje…

Očito nismo dovoljno love namočili ove sezone, za novi naslov ionako je već parola složena - neće nitko umrijet ako nećemo biti prvaci.

Pero će biti u kadru za 3-4 tjedna full, neću ni pomisliti kolko bi nam značio u pohodu na naslov i stizanje minusa.

Al novosloženoj to ionako nije bitno, očito.

Teško teško razočarenje, ne samo ovaj transfer.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Pero će biti u kadru za 3-4 tjedna full, neću ni pomisliti kolko bi nam značio u pohodu na naslov i stizanje minusa.IceMan

Pero je s nama do kraja sezone :D
  • IceMan
    2.6k

Pa di piše?

Niti je službeno na stranici, samo naklapanja, a ovdje se svi kao opraštaju.

Ako je do kraja sezone, onda je to totalno drugi pogled.

Da smo ga sad prodali onda je to katastrofa.
  • Sajla
    7.3k
    Ako je do kraja sezone, onda je to totalno drugi pogled.IceMan

rok u Italiji je završio, ne mogu ga registrirati prije lipnja.
  • ElDorado
    2.1k
    Mene zanima kada spominju 8,5 % provizije da li je to sve? Ili igrač dobiva također neki postotak? Tj da li Dinamu ostaje 91,5%?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.