• NORTE
    13.4k

Znaci jos pola sata nade :sweat:
    Ivdzo11

Šanse da će nam doć su velike i ako Feyenoord nikoga više ne dovede.
    To može promijeniti eventualno dolazak novog trenera u Feyenoord koji bi možda odlučio ostaviti Luku, neka ozljeda drugog igrača ili bolja ponuda od dinamove.
  • Keyser Soze
    12.2k
    Dinamo neće narasti kao klub dok ne počne davati odštete od 5+ milijuna i dok ne počne prodavati igrače za pravu cijenu.
  • miro
    5.5k
    ok, ali ovo o čemu ti pričaš je u suprotnosti s onim što se tu govorilo.

Može netko iz kluba odgovoriti?

Možda suvlasnik nije dobra riječ, ali ajmo reć jednak među ostalim članovima, uključujući i one koji vode udrugu i s pravom na informaciju.

A što se tiče poslovne tajne, kako Lesi zna, a mi ne znamo? Kako Denis zna? Kako cijela tovarska Tribina zna, a mi članovi ne znamo?

Ko tu koga jebe da me oprostite na izrazu?
  • emilperska
    8.3k
    Zamislimo da je 2015. i da je glavata spodoba prodala startera 3. reprezentacije svijeta (21 godina) za 14 milijuna uz upitne provizije u trenutku kad imamo -7 u prvenstvu i dobili smo 40 milijuna EUR od LP..

Ups...

M.M. odjebi..
  • NORTE
    13.4k
    Dinamo neće narasti kao klub dok ne počne davati odštete od 5+ milijuna i dok ne počne prodavati igrače za pravu cijenu.Keyser Soze

U trenutnoj situaciji ovo izgleda kao još jedan korak nazad i to na klupskoj razini, nije samo do SD-a.

Neefikasnost u dovođenju pojačanja je posebna tema i veliki problem za dinamo.
    Imamo puno toga dobrog u momčadi, ali vlada generalno nezadovoljstvo odrađenim prijelaznim rokom (koji i dalje traje, ali prošlo je već mjesec dana) koje se samo pojačava lošim rezultatima i stanjem na tablici.

Vrijeme nam curi, a nekog većeg napretka baš i nema.
    Naravno da smo nestrpljivi, u igri je dinamov uspjeh.
  • Keyser Soze
    12.2k
    Neefikasnost u dovođenju pojačanja je posebna tema i veliki problem za dinamo.NORTE

Ovo i ja mislim, Dinamo s platežnom moći koju ima u HNL okvirima jednostavno mora dovoditi igrače koji će dominirati u ligi, a to nemamo već neko vrijeme.
  • rioda
    6.6k
    A što se tiče poslovne tajne, kako Lesi zna, a mi ne znamo? Kako Denis zna? Kako cijela tovarska Tribina zna, a mi članovi ne znamo?

Ko tu koga jebe da me oprostite na izrazu?
    miro

S obzirom da sve odluke prolaze kroz Izvršni odbor, dijelom kojeg je recimo i Tomurad, moja logična pretpostavka je da tako izlaze informacije van, uz vjerojatno i menadžerske kanale.
  • Navijač Dinama
    9.2k
    Ne znam jel ovaj transfer dogovarao Skender, Manenica/Pojatina ili isključivo sportski direktor,Marko Marić.

međutim ko god jest, svojim pregovaranjem i dovođenjem i krcanjem kluba nekvalitetnim stranacima i ne riješavanjem ostalih stvari na planu klupske politike, razvitka i rezultata, zaslužio je da zajedno sa Mamićem i ostalim ide u temu "Grobari Dinama" je ovo je još jedan od užasnih poteza, ovo mi je u rangu onog trejda Dončića u Lakerse.

Pogotvo ako ne osvojimo titulu pa budemo morali sa ovim škartovanim rosterom igrat EL ili ligu konferencije... niti nam škola briljira zadnjih godina da uvijek moze izbacit nekog...

A klub ako će Peri Sucicu eto izić u susret koji je rekao da bi pješke u Dinamo, jer zove Inter... onda ljudi koji vode klub ne znaju što rade i kakav klub vode. Pa jedan je Benković, drvo drveno, išao za skoro identični iznos.

Klub se jasno treba postavit, ne treba biti taoc, a ni rilob jednog igrača, ali Sučić je imao ugovor do 2027? Ako jest, onda lijepo ga zacementiraj na tribinu/klupu, pa nek propadne do isteka ugovora, pa će umjesto Intera ić nazad u Iskru iz Bugojna, pa nek mu se tamo izlazi u susret i slično, ili nek ode u Zrinjski na misiju "spašavanje vojnika Ryana" kojih je Zrinjski imao kroz zadnje dvije godine dovodivši oči ćaćine, zolju iz bijelog polja i slične nekvalitetne poluamatere i probisvijete.

Tako je trebalo postupit i sa Ivanušecom i svim drugima koji misle da im je klub nešto dužan ili ona ponajveća floskula "zadužio je klub" ili u ovom slučaju "Inter zove"/ "tko zna kad bumo prodal igrača u Inter kuiš".

Sramota. Još da nam grobar Marić na osnovu yt sažetka dovede još kakvog francuza iz osrednjeg kluba drugoligaša ili nekog slučajnog prolaznika neke škole, e onda je postrojavanje i spašavaj se ko može.
  • marcio amoroso
    39.3k
    zaslužio je da zajedno sa Mamićem i ostalim ide u temu "Grobari Dinama"Navijač Dinama

Ajde sram te bilo. Izjednačavati prodaju igrača sa besramnom krađom godinama je doista dno dna i za ban.
  • ElDorado
    1.7k
    Ljudi moji a kaj ste ocekivali? S tom prodajom ne bi bilo problema da su nam vec 2-3 pojacanja na lijecnickom. Sucic u ovom stanju za nas vise ne bu odigrao ozbiljne tekme. A od sve hrpetine igraca mi zapravo uopce nemamo tako kvalitetan roster kako se zanosimo.
  • Marc
    295
    Gadi mi se ova sezona i imam sve lošiji osjećaj!
  • E46
    1.2k
    Pretjerujes, Benkovic je bio stroj a ne drvo drveno, sram da te bude.
  • Orc123
    10.3k
    Pretjerujete...i ja mislim da zasluzujemo boljeg SD, bolje skaute i nadam se da cemo se dignuti u tom pogledu uskoro ali Marica sada peozivati pogrdnim imenima i uspoređivati ga sa nekim stvarno nema smisla. Ljudi u klubu znaju zasto je Sucic prodan....dramite bezveze jel sad 14 ili 18 ili bude na kraju ispalo 20....klub si dize renome transferima u tako renomirane klubove, probiti ce se i te granice odsteta ali vec sad smo podigli...Kova otisao za 11, Broz za 8, Sucic ce na kraju za 16....i ja bi da je to 20 ali nije realno u ovom trenu. Nisu transferi u kojima je u igri 20mil eura ko cjenkanje na placu koje smo svi prosli. Sucic je tu do ljeta, Bati je je tu do ljeta i s tim se treba pomiriti. Traziti nove Sucice i Baturine i tjt.....
  • Pacho
    170
    Nismo si digli renome Modricem, Kovacicem, Brozom, Eduardom, Gvardiolom, Olmom, itd? Kada cemo napokon unovciti taj renome? Po toj logici sto bogatiji klub dode po igraca, toga jeftinije treba prodati. A mi cemo renomeom placati ulazne transfere.
  • Praskaton
    3.4k
    Zamislimo da je 2015. i da je glavata spodoba prodala startera 3. reprezentacije svijeta (21 godina) za 14 milijuna uz upitne provizije u trenutku kad imamo -7 u prvenstvu i dobili smo 40 milijuna EUR od LP..

Ups...

M.M. odjebi..
    emilperska

Nije ga prodao Marić nego I.O.

14mil je njima ok cifra za najpotentnijeg igrača u rosteru.Momak ce za godinu vrijedit 34mil.Al kad pogledas tko sjedi u tom I.O nije ni cudo da ne znaju prepoznat.

Ivanušeca pokusavamo dovesti vise od mjesec dana.
    Lijevog beka doveli nismo.
    Napadač došao kad je počelo gorit pod petama i nije prošao pripreme.
    Prodajemo Sucica nakon odrađene Lige prvaka,jebačkih ugovora sa sponzorima,najjace posjete i članstva u zadnjih 20 godina.
    Prodajemo ga za 14mil i to predstavljaju kao uspjeh.Za inflaciju čuli nisu.Kad pogledaš kakvi se igrači prodaju za ove cifre ne znaš bili se smijao ili plakao.
    Al zato 5-7 mil za Kulenovica od 25 godina nije dovoljno.
    Ako netko misli da će se novci od ovog transfera uložit u daljnje jačanje momčadi a ne u tekuće troškove naivan je.

Nema veze bit će još Sučića,skautska služba je garancija toga.

Nek nam je Bog u pomoći..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions