• Petar86
    1.1k
    pa naravno prva je opcija jer je Petko ozljeden i okej, dosad je bio ali ne mora do kraja sezone biti. Da je to 2-3 mil. ajde okej nisu neki novci ne valja riskirati ostati na 1 napadacu, ali za Kulu ne uzeti 5-7mil€ jer ne moze dovesti drugog napadaca je po meni suludo.
  • Marley
    3k
    Kuletov ucinak je bio znatno smanjen mozda bas zato jer je ostao jedina opcija, toliko dugo. I fizicki i psiholoski.
    Da se po stoti put pitamo zasto je do toga uopce doslo, nema smisla, netko je uprskao, idemo dalje.
    (Osobno imam traumu od prodaje Brodica, a cak ga uopce nisam smatrala nekom vaznom karikom tad.)

Pa zasto sad ne ponoviti istu pricu, ostanimo samo na Kangi, what could go wrong...

Ili smo ipak nesto naucili.
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪Mali Zeus pa naravno prva je opcija jer je Petko ozljeden i okej, dosad je bio ali ne mora do kraja sezone biti. Da je to 2-3 mil. ajde okej nisu neki novci ne valja riskirati ostati na 1 napadacu, ali za Kulu ne uzeti 5-7mil€ jer ne moze dovesti drugog napadaca je po meni suludo.Petar86

Haha. Znači tebi je normalno pošto poto prodati Kuleta jer ga ti eto ne voliš, ostati samo na Kangi i nadati se da će se Petković vratiti do kraja sezone. Ajd dobro...
  • Petar86
    1.1k
    Ocigledno ovdje nije pitanje prodaja Kulenovica, nego, izrazit cu se tako, nemogucnost Marica da dovede zamjenu, a to je drugi par rukava
  • Mr Anderson
    10.6k
    li za Kulu ne uzeti 5-7mil€ jer ne moze dovesti drugog napadaca je po meni suludo.Petar86

Pa cijelo vrijeme o tome i pričamo, najveći problem je što bi opet ostali na jednom napadaču, problem je i količina pljuvanja po čovjeku od strane raznih nogometnih analfabeta. Nitko ne misli da to nije dobra ponuda. Ponuda je odlična.
  • Petar86
    1.1k
    Haha. Znači tebi je normalno pošto poto prodati Kuleta jer ga ti eto ne voliš, ostati samo na Kangi i nadati se da će se Petković vratiti do kraja sezone. Ajd dobro...Mali Zeus

Ne, meni je normalno prodati Kulenovica i dovesti bolju zamjenu. Ocito ja zivim u oblacima
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ne, meni je normalno prodati Kulenovica i dovesti bolju zamjenu. Ocito ja zivim u oblacimaPetar86

Nema smisla pošto poto prodavati u ovom trenutku, dapače. Kako sam i rekao transferni rok je u većini zemalja gotov i zašto si sad raditi brigu više prodajom Kuleta i traženjem novog napadača.
    Mislim dovesti bolju zamjenu, kao da je to otići na plac i izabrati odmah bolju zamjenu...
  • Petar86
    1.1k
    a jebiga prijatelju, neka gospodin Maric radi svoj posao ako ga ne moze radit neka ga prepusti nekom drugom.

Na meni i tebi je da komentiramo, a ima netko tko prima finu placu da to odradi
  • GOAT
    2.1k
    Jel opet ide narativ kako igracima trebamo izlaziti u susret i prodavati po zaslugama? Vikat cemo kako nema veceg kluba od Dinama i pustit igracima da nam diktiraju hocemo li ih prodati, gdje i za koliko? Necemo se pravit da Kulenovica puskom tjeramo u Rusiju, naravno covjek moze odbit i sam odlucuje za sebe.

Trebamo prvo dogovoriti njegovu zamjenu pa onda ide prodaja i s time ne bi imao problema.
  • MarK
    857
    Daj 5 mil i još 2 lako ostvarivih bonusa tipa ako promaši 5 zicera zaredom, ako ne takne loptu po 20 minuta, ako padne u svakom zračnom duelu na utakmici i tako
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪Mali Zeus a jebiga prijatelju, neka gospodin Maric radi svoj posao ako ga ne moze radit neka ga prepusti nekom drugom.Petar86

Mislim da ti mene ne shvaćaš. Tj. ti misliš da bi sad zato što nam je došla dobra ponuda za Kuleta, navodno, Marić trebao tražiti brže bolje bolju zamjenu (što je po tebi vrlo lako), a njegova prodaja nije bila u planu? I pri tom ima ograničeno tržište. Ili možda da odmah proda Kuleta pa traži dalje, da malo riskiramo pa onda završimo opet sa samo jednim napadačem.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Daj 5 mil i još 2 lako ostvarivih bonusa tipa ako promaši 5 zicera zaredom, ako ne takne loptu po 20 minuta, ako padne u svakom zračnom duelu na utakmici i takoMarK

Još jedan lik s Facebooka.
  • Sajla
    7.1k
    Svi su jako osjetljivi kad se vrijeđa igrače, pogotovo moderatoriElDorado

stavimo na stranu je li ovo uvreda ili ne, mene samo zanima zašto misliš da bi moderatori trebali reagirati u roku manjem od 3 minute koliko je prošlo od objave tog posta do tvojeg odgovora? nismo na plaći niti možemo biti tu 24/7/365. a ogroman broj forumaša tuče one-linere k'o na traci. kvaliteta ispred kvantitete, ili ne?
  • don
    10.8k
    danas je u nogometu sve novac.

naravno da je suludo prodat Kulenovića i ostat na jednom napadaču, ali mišljenja sn da u tom slučaju ne bi ostali na jednom jer su 2 tjedna sasvim dovoljno za pronać napadača.

ali ako je došla tolika ponuda u klub za Kulenovića, 99% san siguran da ćemo ga prodat (naravno uz uvjet da imaju neki plan za drugu špicu).

ovakve ponude dobiješ jednom, a na upravi je da uradi najbolje za dobrobit isključivo kluba.
  • MarK
    857
    što je pjesnik htio reći?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.