• Marley
    3k
    jer to su rekli ruski mediji, pa znaci da je tako?
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪Mali Zeus nista tu nije gadljivo, on je dao kolko je mogao limit je dosegao, neka se sad u rusiji netko zivcira s njim i to za 5 milijuna, TOP. Samo lud covjek bi odbio te pare za takvog igraca.E46

Drago mi je da si se našao pozvanim. :up:

Komentar kojeg se ne bi posramio prosječni facebook komentator. Nažalost previše je takvih ovdje.
  • rokikaciga
    415
    A gle zato imamo SD i sportski sektor koji bi trebao naći napadača. Tu se vrti po pričama dinamovac Leon Grgić koji bi kao trebao u Rijeku a koliko vidim trpa gdje stigne. Ne čini mi se kao teška odluka, samo treba imati muda to napraviti u ovom trenutku.

Ivanušec, prodaj Kuleta, dovedi Grgića, podebljaj uvjete Tayloru ako treba i svi kolektivno možemo pop.... Mariću na dobro obavljenom poslu.
  • rokikaciga
    415
    Ne, zato sam i napisao navodno. Vjeruj mi, jako dobro znam kaj znači kad te "tjeraju" iz kluba jer su dobili ponudu koja se ne odbija.
  • Z brega sam
    10
    Riješimo se jednog napadača pa onda opet imamo samo jednog zdravog u rosteru.

Logično.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Riješimo se jednog napadača pa onda opet imamo samo jednog zdravog u rosteru.

Logično.
    Z brega sam

Bude Perić igrao špicu.:cool:
  • E46
    1.2k
    odlicno, samo se nadam da se uprava nece voditi takvima kao ti kad bude prodavala kuleta kojem nije mjesto u Dinamu.
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪Mali Zeus odlicno, samo se nadam da se uprava nece voditi takvima kao ti kad bude prodavala kuleta kojem nije mjesto u Dinamu.E46

Bravo, uspio si ostaviti još jedan takav komentar. Ide te.
  • ElDorado
    1.9k
    Svi su jako osjetljivi kad se vrijeđa igrače, pogotovo moderatori ali ako netko rasistički nazove igrača Dinama "crnjo" to je ok?!
  • Mali Zeus
    15.9k
    prodaš Kuleta a crnju netko polomi u iducih par tekmi i di su onda?MaliPizdek

aL bAr sMo PrOdAli DrVo KuLeTa KoJeM nIjE mJeSto u DiNaMu.
  • Paggini
    38.3k
    rasistički nazove igrača Dinama "crnjo"ElDorado

Daj se dobij malo, kakav rasizam? Da ga je neko nazvao "majmunom", "robom" i sličnim uvredama, to je napisano s jasnom rasističkom konotacijom.

Crnjo nema veze s rasizmom, lik je crn, ovo je izvedenica od toga. Ne sjećam se da je naša povijest robovlasništva označila taj termin kao rasistički.
  • Petar86
    1.1k
    Ako Maric ne proda Kulenovica za 5-7 mil eura, jer ne moze u 2 tjedna (14!!!) dana dovesti zamjenu onda se treba dobro zapitati ko nam obavlja posao SD. Sramotno je vec samo po sebi za kojim otpadima od ekipa zaostajmo 7 odnosno, 5 bodova. Nisam fan Kulenovica, istina, ali neka se zapitaju moralne vertikale jel zele jak "atomski" Dinamo ili ovakav kakav je upravo jer su u prvoj ekipi igraci poput Kulenovica
  • rioda
    6.7k
    Svi su jako osjetljivi kad se vrijeđa igrače, pogotovo moderatori ali ako netko rasistički nazove igrača Dinama "crnjo" to je ok?!ElDorado

Mene više brine što tovare više ne smijemo zvati četnicima... :groan:
  • Marley
    3k
    U nogometu jePetar86

Ne, jednostavno NIJE uvijek tako. Jel moram davati konkretne primjere?
  • Mali Zeus
    15.9k
    Nisam fan Kulenovica, istina, ali neka se zapitaju moralne vertikale jel zele jak "atomski" Dinamo ili ovakav kakav je upravo jer su u prvoj ekipi igraci poput KulenovicaPetar86

Pa dragi moj u prvoj ekipi su igrači poput Kulenovića jer nam je prva opcija ozlijeđena, al ti to sam znaš. Kulenović je dovoljno dobar za biti zamjena i nije on kriv kaj je morao igrati svaku tekmu svih 90 minuta skoro cijeli jesenski dio. Isto tako sljedeća 2 tjedna (14 dana!!!) već gotov transferni rok pa su mogućnosti ograničene. Al dobro, ti želiš atomski Dinamo, a mi ostali ne.

A da nisi fan Kulenovića je više nego očigledno, ne moraš nam to uopće objašnjavati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.