• Sibirski plavac
    3.3k
    Ali ne vidim da se Grgić povezuje s namaPaggini

Bilo je prije par dana ova vijest, nakon toga ništa

"Leon Grgić, a 19-year-old attacker from Sturm Graz, is valued at €1 million and is under contract until 2027. He could leave due to limited playing time. There is interest from clubs in France, Belgium, Germany, and Croatia. Dinamo Zagreb has been monitoring him for some time, but it remains to be seen if they will make a move after signing Kanga."
  • miro
    5.5k
    Znači ja ne vjerujem, ekipa zaziva prodaju 2.strijelca lige u situaciji gdje zaostajemo 7 bodova, a glavni igrač nam se vjerojatno vraća oko Uskrsa :grin:
  • Mr Anderson
    10.3k
    A baš, teški amateri, tko još gleda golove kod napadača.Carrasco

Ne trebaju gledat golove, trebaju pročitat što piše struka na Zoni. Odmah će podebljat ponudu s 5 milja eura na 7 milja...rubalja.
  • Nogo
    5.1k
    Ovo mi jedino ima smisla ako dođe Ivanušec i Pjaca se izmjenjuje s Kangom u napadu uz još neko ime na posudbu ili tipa Grgić.
    Nebi se čudio da prodamo Kulena i ne dovedemo nikoga čekajući Petka.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Znači ja ne vjerujem, ekipa zaziva prodaju 2.strijelca lige u situaciji gdje zaostajemo 7 bodova, a glavni igrač nam se vjerojatno vraća oko Uskrsamiro

Jebi ga, vjeruj. Mene više ništa ne iznenađuje.
  • Dani Olmić
    906
    2.strijelca ligemiro

Da, decko je 2.strijelac lige. To si tocno napisao. A jel se kod njega trenutno ista vidi sto bi vodilo prema zakljucku da je bas on taj 2.strijelac lige? Mislim da nas je u zadnjih 10-15 tekmi uvijerio da jednostavno nije klasa za Dinamo, kolko god ga neki volili i hvalili…

On se mozda je snalazio zajedno sa Petkom i imao je neki ludi lauf, al to je nazalost proslo…. On nije napadac za kojeg bi se Dinamo trebao otimat.. Isto sam misljenja da bi dolaskom Ivanuseca Pjaca to lako mogao odigrat, cak i bolje…

A za 7 milja bi mozda mogao i Miereza opet dovuc :grin:
  • blubach
    749
    Prodat Kuleta za 5+, dovest Ivanušeca na posudbu i igrat Pjacu na špici.
  • GeneralNapoleon
    572
    Sve ove planove ubiti mozemo baciti u kos jer je osnova svega da je nas SD u stanju za dva tjedna nac adekvatnu zamijenu. Dokazano je da nije i ne zna pa u biti vrtimo uzalud. Moramo se u biti nadati da se ponuda ne prihvati jer inace ostajemo samo na Kangi.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Prodat Kuleta za 5+, dovest Ivanušeca na posudbu i igrat Pjacu na špici.blubach

Ne trebaju nam ovakve egzibicije na -7 i na -5.
    Pjaca nije napadač. Jel nije dovoljna ovakva situacija, sad bi još i eksperimentirali.
  • mikser
    23
    Pa za 7 miliona normalan SD dovede Kramarića - 2 miliona odšteta i Krami 5 miliona za 2,5-3,5 godine.
    Uzimaš prvenstvo i imaš klasu u napadu idućih par godina
  • GeneralNapoleon
    572
    Od Dalibana toliko zazivani Osuji presao za 3m u Brugge btw.
  • Dani Olmić
    906
    normalan SDmikser

Ehhhh sad jos samo da imamo normalnog SD-a….
  • E46
    1.2k
    nije im dovoljno, 90% ljudi ovdje zapravo nije svjesno kakva je situacija trenutno a poslije ce bit krivi svi osim nas.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Pa za 7 miliona normalan SD dovede Kramarića - 2 miliona odšteta i Krami 5 miliona za 2,5-3,5 godine.
    Uzimaš prvenstvo i imaš klasu u napadu idućih par godina
    mikser

Kramarić je jasno rekao da se ne vidi u HNL-u. Ajmo dalje.
  • Sajla
    6.9k
    RPG je došao 7. veljače 2024.
    Nisam detaljno pretraživao, ali nisam našao na netu članak stariji od 6.2.2024. u kojem bi se on spominjao u kontekstu Dinama. To mi daje nadu da u sljedećim danima možemo dovesti igrača tog ranga o kojem se još nigdje ne piše. Tek sinoć je završen rok u ligama petice i Portugalu, danas u Nizozemskoj, a i kod Grka je gotov. Još je malo manje od 2 tjedna do kraja prijelaznog roka u HNL, 17.2. je još relativno daleko i moje nade još nisu skroz ugašene, bez obzira na sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions