• Borovljanin
    211
    Ja sam uvjeren da je on ušao umjesto Franjića da bi to bila druga tekma. Baš se vidjelo da smo s izlaskom Bartola pali. Dobro smo izgledali s dva visoko postavljena beka. Još RPG na desnoj nozi prema naprijed... Ovi nam nisu predstavljali toliki problem da bi njegove možebitne manjkavosti u obrani došle do izražaja.
  • ElDorado
    2.2k
    ja mislim da smo pali jer RPG vise nije bio na fakticki desnom krilu
  • NVKOD
    3.2k
    Od mogućih 31 službenih utakmica, odigrao je samo 45 minuta protiv Šahtara na pripremama i 42 minute protiv Lecha. Nije ulazio niti u utakmicu protiv Banjola u drugom kolu Kupa. Pitanje je hoće li uopće ući u igru do kraja sezone, a plaća mu fino ide. 150.000 eurića na godinu, tj. 1724 eura po minuti provedenoj na terenu, čak i ako su u pitanju prijateljske utakmice. Vrhunska akvizicija, nema šta!

Ako se niti kod trenera Cannavara ne nalazi na mapi, zašto jednostavno nije raskinuta posudba? Čemu plaćati igrača koji, s 20 i pol godina, nije odigrao nijednu službenu utakmicu? Zadnja prilika mu je utakmica protiv Bjelovara – ako tada neće igrati, gotovo sigurno da neće igrati u HNL-u.
  • GeneralNapoleon
    849

Sta nije da je otkup jos 2m. Pa cak i da zaigra protiv Bjelovara. Ne mogu si zamislit scenarij gdje od jednom iskoci i odigra dovoljno i dovoljno dobro da bi se na kraju dala odsteta od 2m. Po toj logici se treba sad raskinut posudba, osim naravno ako naseg SDa nisu opet prejebali, pa moramo svakako isplatit placu do kraja :lol:
  • NVKOD
    3.2k
    Sta nije da je otkup jos 2mGeneralNapoleon

Eventualno 2 milijuna kuna. Mislim da će to biti slučaj Sosa, ako ne i gori. Došli su, vidjeli Zagreb i malo Hrvatske, usput se okupali na moru, donijeli malo love slastičarima za kuglicu sladoleda te otišli.

Vjerujem da je ovo još jedan dokaz da ne treba svršavati na svaki ulazni transfer, jer evo, dolazi novi igrač. Pokazujemo zube drugima da možemo nabaviti igrače, a zapravo dovodimo poluproizvode koji ili ne igraju, ili igraju jako malo.

Oliveras je pokazao neke dobre strane u onih nekoliko minuta što je igrao, ali kad se sjetim natpisa da će on biti novi Olmo i slično... na kraju nije ni O.
  • mali M
    6.9k
    a iskreno, igrač se može razviti u nekoj sredini nenormalno ako mu se uvjeti potrefe... Ne mislim da je Jan neka sad velika propuštena prilika, ali bi vjerojatno više znali da smo imali neku filijalu.. ovako to ispadne kako je ispalo...
  • NVKOD
    3.2k
    Zadnja prilika mu je utakmica protiv Bjelovara – ako tada neće igrati, gotovo sigurno da neće igrati u HNL-u.NVKOD

Nije mi jasno što se Džan ne može izboriti ni za jednu minutu i to u Kupu? Piši kući, propalo.
  • CastAway1986
    2.6k
    dobio je priliku da upozna Zagreb i hrvatsku kulturu ! I to jedina prilika koju će dobiti još jedan Marićev macak u vreći
  • Bernard
    709
    Ma to mi njemu spuštamo cijenu kao onda Gabrielu kuiš ne
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention