• NKDZ86
    2.6k
    mislio u posudbu na lokomotivu, ali nažalost ne može ni na posudbu kad je na posudbi haha...ja ne razumijem da uzmeš igrače na temelju videa ili preporuke nekog, a da ga osobno nisi vidio uzivo.
    mislio sam da su prošla ta vremena, po meni je to jako neozbiljno za dinamo
  • Paggini
    34.6k
    Sta ce nam posudba igraca kojeg smo posudili ehhhh
  • GeneralNapoleon
    427
    Pa ovaj uopce ne igra tolko lose. Stvarno mi je nejasno da pored Ogiware nije mogao dobit neku sansu.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Kakav je bio mali? Jel ima išta u njemu?
  • Crle
    761
    Solidan. Ne kužim zašto nije nikada dobio barem priliku.
  • Jaro
    8.8k
    zato kaj su nam treneri bili ziherasi, a bome i tvrdoglavi... Bjelica iako nije bio moj izbir, me dodatno negativno iznenadio svojim lupanjem glavom o zid i ponavljanjem istih postavki koje nisu davale rezultate... Na presicama floskule, a na terenu konstantno isto... Jakiru ni ne zamjeram prevec, on tako nije bio kapacitet za dinamo...
  • Crle
    761
    Ma jasno mi je, no ono nije da izgleda toliko loše da ga praktički ignoriraju. Bar što se tiče ovog sada viđenog.
  • hardek
    3.8k
    Još uvijek ne mogu dati neki sud o njemu al ono što vidim je kroničan nedostatak samopouzdanja. Razumljivo s obzirom na to kako su ga (ne)koristili prošli treneri. Ono što mi se čini na prvu je da mu fali malo brzine i agilnosti za beka
  • Bosskovitz
    14k
    Moram priznati da mi nije jasno zašto se ovog dečka ignorira od kad je došao. Nije to bila neka senzacija, ali ovo su mu nakon onog poluvremena protiv Poleta prve minute za seniorsku momčad i u tih 70-ak minuta na pripremama (iako ne možemo neke velike zaključke donositi nakon njih) mi nije djelovao ništa lošije od Ogiware, a jednako je igrač na posudbi, no 5 godina mlađi.
  • Crni86
    7.3k
    Gledam sad vec drugu tekmu protiv solidnog protivnika i nije mi nikako jasno da oliveras nije dobio ni minute do sada u sluzbenim tekmama.

Covjek bi reko kao da imao podupliranu poziciju lijevog beka pa mali ne dobiva prilike. Svakako bolji od ogiware i tehnicki puno puno potkovaniji i samim time vise pase u idenetit nase igre. Pa cak bi reko da mi se lijevo mozda vise svidio i od franjica. Ovo su damo pripremne tekme, ali zasluzuje priliku.
  • GeneralNapoleon
    427

Tehnicki i takticki. Vidi se da razumije igru i ima smisla za kombinatoriku. Prema naprijed to izgleda cak bih rekao dobro. Prema natrag za sada nismo puno vidli. Ali mi se cini dosta brz, barem brzi od Franjica, sto mu sigurno isto idu u prilog.
  • Droljo
    11.4k
    Ako dotera do 34km/h bude apruvdan od forum struke mam.
  • veselko tenžera
    3.4k
    zaista kad ga gledaš, ne bih rekao da je imalo lošiji od Ogiware. Imao je danas par naivnih grešaka, preriskantan pas iz kojeg je krenula rekontra pa i ono štopanje lopte protivniku iz čista mira. Ako je sklon takvim potezima moguće da ga zato treneri ne šmekaju. Imao je i onaj odličan udarac, malo mu je falilo da zabije golčinu.

Ipak, mislim da je ključ njegovog neigranja splet nesretnih okolnosti. Došao je na samom kraju prijelaznog roka, bez priprema, kao igrač koji treba skupljati iskustvo u seniorskom nogometu. Do Rijeke vani se činilo da ćemo poderati HNL pa da će on moći igrati u miru i skupljati minutažu, ali onda je krenuo armagedon. Jakir je odletio, Bjelici nije bio ni u primisli, a uz loše rezultate mu nije padalo napamet razvijati beka bez seniorski minuta.

Uglavnom, Fabio mi djeluje kao hrabriji tip, neće mu odmoći ni isti menadžer tako da se nadam i navijam za to da čovjek dobije prvo žestoke treninge, a onda i priliku u HNLu.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube