• don
    11.2k
    čvrstaaa rukaa i poštenje sveta voda i krštenje :heart:
  • NitkoBitan
    23.1k
    Koliko ljudi je doslo na docek zbog Thompsona... jedva cekam kraj svibnja/lipanj, (minimalno) 100 000 ljudi na hipodromu i bojnu Cavoglave :cool:

Svo postovanje rukometasima ali da nije Thompsona danas se ne bi napunio Trg.
  • Dzgšb
    1.4k
    Ovako se voli domovina ,bravo Zagrebe , bravo Hrvatska :clap: :strong:
  • Sljeme
    2.8k
    Lijepo je vidjet hrvatsku mladež sa šahovnicama na glavnom trgu svih Hrvata. Još nas ima Bogu hvala! :victory:
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Bravo Zagreb ,bravo Thompson, neprocjenjivo :heart:
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Vidim imali i Danci mnogobrojan doček. Iskreno, drago mi je da je tako. Bitno da su neki portali tvrdili da je to "normalan i uređen narod koji radi i bavi se bitnim stvarima i ne zanima ga sport", a u isto vrijeme "balkanska sirotinja" voli "kruha i igara".
    Sigurno bi i u Portugalu bio doček da su uzeli broncu, ali dobro, mlada su ekipa, ima vremena za njih.

Zanimljivo da su tekme naših sa Francuskom i Danskom bile najgledaniji sportski događaji u Hrvatskoj u zadnjih godinu dana, navodno čak gledanije od nastupa Hrvatske na nogometnom Euru lani. :gasp:
  • KtcGoat
    210
    "Još jedan dokaz koliko nas u plaćenim medijima jedna mala manjina maltretira. U Hrvatskoj će se pjevati ono što Hrvati žele"
    ❤️
  • M94
    1.6k
    Ala gusta citat ove ljevicarske proljeve od novinara i njihovo kmecanje.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Najjače mi je kaj su prvo tvrdili da "uređena" Danska ne izlazi na ulice radi "gurača lopte" nego samo glupi Hrvati koji jedino vole kruha i igara. Kad je ubrzo izašao članak o velikom dočeku u Copenhagenu za njihove rukometaše, odjednom muk kod ovih naših seratora.
    Seru da "zašto ovoliko ljudi ne izađe za prosvjedovat protiv loših stvari u državi, sramota da se veselimo likovima koji guraju loptu dok je narod siromašan, glupe ovce samo da je kruha i igara a inflacija ništa, jadna naša omladina ako joj je ovo najbitnije", a u isto vrijeme kada su izvođačice iz nama susjedne zemlje punile Arenu i to po nekoliko dana, nigdje komentara u stilu "sramota za ovu našu mladež, u masama se okupljaju radi likuša koje urliču u mikrofon uz istočnjački melos, a kada treba prosvjedovat nema ih nigdje".

Ma...
  • Mali Zeus
    16.2k
    Ljudi, kaj se opterećujete toliko s njima?
    Pola komentara a oni kažu ovo a oni kažu ono.
    Tko ih jebe.

Uživajte u ovom uspjehu.
  • Aggro
    691
    Ovo mi je šema ko kad smo pomagali u potresima pa je krenula kolat poruka da zašto Jelena Veljača ne pomaže... Ljudi moji ako to radite da netko bude jalan, bolje nemojte radit.
  • R13S61
    267
    https://net.hr/sport/rukomet/patrik-cavar-u-podcastu-net-hr-a-plakao-sam-nakon-osvojenog-zlata-u-atlanti-2fbffdb4-e2f8-11ef-af49-829ff0affdfc

Lijepo je znati da je prvo hrvatsko olimpijsko zlato osvojeno uz Dinamo ja volim (još ljepše kada se uzme u obzir kontekst tog vremena i borbe za ime)
    Ne sjećam se da je netko to prije spominjao...

Inače, čini mi se da je, od svih igrača, na Paku Cavara najviše utjecaja ostavila atmosfera iz ledene... Rijetko daje intervjue ali kada da skoro uvijek spomene i žali za tom atmosferom...
    Jedna od dražih priča mi je kada je pričao kako je Barca na treningu s razglasa puštala navijanje boysa i da su igrači tako trenirali da se priviknu na pakao ledene.. A u busu im je također hit bio Dinamo ja volim :cool:
  • reziser
    7.2k
    Ledena je bila i ostala vrh atmosfere. Sad je bilo slično 2 puta u Ciboni na futsalu. Ali ledena …. :heart: :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.