• E46
    1.2k
    samo neka ostane dagur i da smo kompletni s igracima. Bit cemo jaci za godinu iskusnijeg kuzmu i ostale decke, Maras bi trebao u Psgu ako bude igrao doci na razinu Gidsela po projekcijama a i Srnu ce ovo prvenstvo uzdignuti, iduce prvenstvo i Kuzma ce imat konkurenciju u vidu Mandica pa ce morat braniti bolje ako zeli biti prvi golman. Mi smo napravili smjenu generacije i ova generacija uz Dagura može samo rast, ovo je uspjh ogromni sa ovako mladim igracima i ekipom, desetkovani dogurati do ovdje, svaka cast izborniku i igračima.
  • Boycie
    2.2k
    enjoy, play handball and fuck them all.
  • DrawTube
    6k
    Nećeš razbojniče
  • woo
    59
    Klarica sa šalom Tornada
  • Mr Anderson
    10.2k
    Golman Danaca me podsjeća na klinca iz "Dva i pol muškarca".
  • Praskaton
    3.3k
    Oni koji prate bolje rukomet od nas koji to gledamo samo ova prvenstva,kakav je naš igrački potencijal jel postoje neka imena poglavito vanjska linija,koja ce zamjeniti Karacica,Duvnjaka a da imaju neku kvalitetu ?

Šta je s Jaganjcem on mi se cinio kao veliki talent?
  • austrijanac
    5.4k
    JaganjcemPraskaton

Ozljeda na ozljedu.

Rukomet je zahvalan sport kaj se tiče tih stvari, treba ti jedan igrač koji će iskočit svakih par godina (ala Martinovic, Kuzma, itd).

Siguran sam da će netko doć.
  • Mr Anderson
    10.2k
    Mali Pavlović je budućnost na srednjem vanjskom.
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Svaka čast našima, tko bi se nadao finalu, pogotovo nakon onog Egipta...
    Nadam se dalekom dosegu i na Euru iduće godine. :strong:
    Danska je cheat code i ako ovako nastave dominirati nitko više neće ni pratiti rukomet jer se zna da je zlato 99% njihovo. Iako,na europskim prvenstvima kašljucaju na neku foru (zadnje zlato 2012.)
    Inače, ove priče nekih da rukomet odbija ljude radi suđenja su pizdarije. To je samo izgovor. Više cijenim nekoga tko rukomet ne voli jer mu je dosadan ili nezanimljiv kao igra, nego ove koji to argumentiraju suđenjem. Da suđenje utječe na popularnost sporta nogomet i košarka bi ga svake godine izgubili u solidnim brojkama s obzirom na sudačke pogreške koje se dešavaju (i to uz sav VAR, usporene snimke i razna tehnologija koje bi trebali dovesti greške na minimum). Chelsea Barca 2009, BIH Nigerija 2014. su kriminal od suđenja u odnosu na bilo koju rukometnu "krađu".

Drago mi je da su se zadnjih godina pojavili Portugal, Brazil, Egipat, Austrija, Nizozemska kao neke nove solidne ekipe u rukometnom svijetu.
    Toliko o onoj priči da rukomet igra 5 zemalja (iste kritike idu vaterpolu ,iako su se i u njemu uz onih standardnih 7 ekipa pojavili još SAD, Australija, Japan i Francuska).
    "Pet" zemalja igra i kriket, ragbi, hokej, košarku, odbojku, bejzbol, ako gledamo samo kroz prizmu tko uzima medalje, više manje uvijek istih 5-6,uz pokoje iznenađenje.
  • Nolifer
    9.4k

Bravo našima za medalju, a o sucima, ova legendarna izjava Balića
  • Tom Hanks
    3.4k
    Ja sam isto vidio suce kako zicere brane
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Srebro i jeste zlatnog sjaja . Igrali smo na granici incidenta. Kad se sve sagleda danska je jedan drugi svijet koji ima 3 repke da napravi i svaka bi bila u finalu. Kod njih djeca od 16 godina igraju isti sistem ,i zato i nije iznenadjenja sa svaki debitant točno zna šta treba da radi. Kako god ni igrali dobru obranu oni su igrali bolju. a imali rješenja u napadu. Meni jako mrzak Gidsel još od onda sa Duvnjakom je Ivano Balić današnjice. Kakav igrač. A kako smo mi bili izraubani svaka čast na prikazanom koliko god mi željeli to zlato. Bolje od ovog nismo mogli. svaka čast navijačima koji su došli u norvešku i svima u hr . Nadam se da smo se vratili na vrh svjetskog rukometa i da ćemo ostaviti Dagura kako god
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Baš me zanima kakve su reakcije u Danskoj. Jel se pratila repka kod njih kao što mi pratimo naše? Negdje sam pročitao da su rukometaši nakon nogometaša najpoznatiji sportaši kod njih uz par iznimaka (npr. biciklist Vingegaard i tenisačica Wozniacki). Baš me zanima hoće li imati doček. Ipak je četvrta titula u nizu. Ako se ne varam 2019. i 2023. su imali doček za osvajanje svjetskog, i to veliki doček.
  • ZrnTSCHeZ
    720
    Uspjeh iznad svih očekivanja! Bravo momci!
    Iskoristili smo domaći teren na najjače, danas se nije moglo bolje, Danci na čelu s Gidselom su druga dimenzija.

Apsurdna situacija gdje je u momčad prvenstva "po ključu repki u polufinalu" na desno krilo uvršten Šoštarić koji ni kod nas nije prvi izbor :lol:
    Al to je samo jedna od minornih gluposti u rukometu.
    O kakvom šalabajzerstvu se radi u tom IHFu pogledajte ljestvicu strijelaca na kojoj su "zaboravili" okrenuti fotke francuzića

ihf.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.