• Kujtim Shalla
    4.1k
    po meni nacionalni sport broj jedan,po popularnosti ravan nogometu. Naravno da imaju doček. Na trgu u Kopenhagenu. Bit će ludilo. Pa kako nebo bilo. Ovakav podvig još niko nije napravio a imaju repku za narednih 10 godina. Gidsel je zamjenio Hansena ,a Nielsen na golu Landina
  • Crni86
    8.2k
    Uspjeh rukometasa je izvrstan kada se uzme u obzir da nas dobro vrijeme nije bilo na mapi na velikim turnirima.

Isto tako ovaj turnir su uglavnom izgurali decki koji ispred sebe sigurno imaju jos minimalno jedan olimpijski ciklus i tada ce biti u najidealnijim godinama. Cekaju nas opet zanimljivi turniri u pocecima iducih godina.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Kaj velite na brojnost dočeka? Ja sam ugodno iznenađen. Mislim, pretpostavljao sam da če biti dobra brojka, ali ovo nakon nogometaša vjerojatno najbrojniji doček u zadnjih xy godina. Vaterpolisti, košarkaši, odbojkaši, tenisači mogu trenutno sanjati ovako nešto. Možda ako i oni uzmu neku medalju s velikih natjecanja bude i njima.
  • Salva
    2.6k

Hrvatska rukometna reprezentacija je definitivno broj 2 repka naših sportova (iza nogometaša). Iako je košarka generalno popularnija, pogotovo klupska, naša je rukometna reprezentacija sigurno popularnija od košarkaške. A da ne spominjem vaterpolo ili tenis, koji su ipak u Hrvatskoj iza rukometa, pogotovo ako uzmemo u obzir i “emocije”.

Ali treba biti realan, dobar dio ljudi danas je na trgu zbog Thompsona.
  • Švabo86
    116
    Ori se "Boje vena, boje Dinama" na trgu
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Boje vena boje Dinama ori se trgom. :cool:
    Kako će tek biti kad Thompson izađe na binu. :love:
  • dzg717
    1.1k
    Sve super osim zastave sa 3 lava… šala mala
  • Dani Olmić
    1.1k
    RUZOOOOO, MOJAAAA RUZICEEEEE
  • Švabo86
    116
    Samo se bojim da neće zasrat voditelji na bini kao i inače
  • don
    11.2k
    kakav je kralj Dagur
  • Švabo86
    116
    zašto baš najviše voli Pešića haha
  • skener
    1.8k
    Kako sada neki cvile u sebi

Nije mi ih žao ni najmanje
  • Ivdzo11
    5.7k
    Neka pati koga smeta, gorii sve, kako su ga igrači docekali za najeziti se :fire:
  • Nolifer
    9.7k
    Gori trg, gori sve :fire:
  • Marley
    3k
    A meni tako dodje nakon case vina, da ih pitam jel to i vasa domovina!!!

Srce goriiii, gori sveeee :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.