• rokikaciga
    306
    Neki ljudi su cijepljeni protiv sporta. I trebali bi prestati komentirati sport. I sve što bilo tko može smatrati sportom.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Kakve veze ima što je dečko moderator? Jel moraju svi oni isto razmišljati? Nema kolega pravo na kritiku?Droljo

I na kritiku i na besmislene komentare. :)
  • Vratite nam Istok
    409
    Baš me zanima kako izgledaju prvi dani na novom poslu ovih koji pljuju Kangu. Jamačno svom novom poslodavcu uprihode i donesu vrijednosti u visini svoje polugodišnje plaće u prvih tjedan dana rada. Sigurno uopće ne izgledaju i performaju ko da ne znaju pronać WC bez da ih se uputi.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Baš me zanima kako izgledaju prvi dani na novom poslu ovih koji pljuju Kangu. Jamačno svom novom poslodavcu uprihode i donesu vrijednosti u visini svoje polugodišnje plaće u prvih tjedan dana rada. Sigurno uopće ne izgledaju i performaju ko da ne znaju pronać WC bez da ih se uputi.Vratite nam Istok

Mislim da prvi dan odmah dobiju unapređenje, zapravo čak i dva.
  • scooniepenn
    3.8k

Kako si ti iz mog komentara izveo navedene zaključke? Iskreno me zanima tvoj tijek misli. Dakle, moj je komentar išao u smjeru da me čudi ne poznavanje nogometne materije nekoga tko je ovdje moderator. Možda su moja očekivanje jednostavno prevelika. Mogu vrlo jednostavno argumentirati. Kanga je u jučerašnjoj utakmici pokazao da je u svim nogometnim kategorijama miljama od Kulenovića. Kao prvo, bez problema prima loptu leđima okrenut prema golu, odlično se gradi i lijepo distribuira loptu. Linije kretanja su prave, napadačke. Konstantno se nudi veznjacima, daje nam dubinu i zna odigrati dupli pas (očito smo značajno spustili kriterije, ali je to jednostavno tako). Nadalje, ima šut s obje noge i zna zabiti gol, koji je neopravdano poništen. Naposljetku, brži je s loptom u nogama od Kuleta i bolji u igri glavom. Ne vidim niti jednu kategoriju u kojoj je Kule dominantan i sasvim sam siguran kako će nam biti pojačanje. Iskreno, ne mogu vjerovati da nekome ove stvari nisu jasne. I ne, ovo nije osobni dojam, ovo su jednostavno činjenice.
  • Droljo
    11.9k
    čudi ne poznavanje nogometne materije nekoga tko je ovdje moderatorscooniepenn

Misliš da bi trebalo pojačat moderaturu sa mourinhom i guardiolom? Ili bar onih par stručljaka sa raznih podkasta jer oni kuže nogomet? Kakve to veze ima sa ičime
  • Carrasco
    4.8k
    Nezaustavljiv. Živa napast. Pojačanje.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Brzo nam kriteriji padaju nesto...Jaro

A sta da drugo napisem, koje nam utakmice slijede ako ne te? U apsolutno svakoj utakmici bi imali vise koristi od njega nego Kulenovica, a u nekima bi vjerujem bio korisniji i od Petkovica.

Tko o cemu ekipa kojoj su Kulenovic i Zagorac dobri o padanju kriterija.
  • Maximo
    691
    OK...ajmo dalje o temi...

Kaj se tiče Kange i tekme jučer...imao je 2 udarca u okvir , tj dvije prilike koje se spominju tu...recimo kod prve si je sam stvorio iz mrtvog kuta...tu nije mogo nešto puno bolje...pohvalno u svakom slučaju...

Kod druge kad je išao sam iskosa na Malenicu, nije bilo loše, ali svakako da je mogao bolje...najbolje se vidi u sličnoj situaciji u 53. minuti matkovićev poništen gol..fintira udarac i prođe golmana...Kanga mi se čini koda nije tip od previše finti i to ne na temelju samo jučer tekme jasno...ali eto, nadamo se da je taj promašaj sam dio povratka u formu...
  • scooniepenn
    3.8k

Možda su moja očekivanje jednostavno prevelika.

Kao što si mogao pročitati, sam sam sebi odgovorio na ovo nerealno očekivanje. Što se tiče ovog dijela s nepoznavanjem materije za razliku od njega sam svoj stav vrlo jasno argumentirao.
  • ElDorado
    1.7k
    Dajte ljudi ovakve besmislene rasprave nakon jedne tekme. Lik je bio u šansama, bacao se na glavu, nije izgubio duel, zna štopati loptu i spustiti je i točno dodati što je nakon Kuleta pravo osvježenje.
  • Patak
    3k
    Svaki novi strani igrač koji dođe krene hype na najjače, a uspije u Dinamu svaki peti ili deseti - otprilike. Evo recimo pogledati temu Mihajličenko.
  • danguba
    2
    Kanga je po meni protiv Istre i jučer protiv Osijeka dovoljno pokazao za igrača koji je tek stigao, nije prošao pripreme i generalno se upoznaje sa suigračima i trenerom. Protiv Istre je lijepo otvarao prostor i nudio se za dodavanje (1 lopta je i prošla dosta dobar udarac iz ne baš idealne situacije). Jučer u Osijeku odlično zagradio uz aut liniju u 16ercu okret udarac, dupli pasovi, ostavljanje lopte za Baturinu slična lopta u for kao vs Istre nažalost obranjeno, uz već spomenutu stativu iz jako teške situacije u 2.pol i gol kojem su milimetri falili za prvi gol bonus.. uz određeni očekivani manjak samopouzdanja uzrokovan nesretnom epizodom u Cardiffu i činjenice da nije zabio gol kroz duži period, dugoročno sam optimist i mislim da se može pokazati kao dobar dodatak postojećem kadru uzevši u obzir Kuleta kao do sad jedinu opciju za napadača uz nažalost dugački izostanak Petka.
  • Infinity
    17.3k
    Jesi li ti gledao jučerašnju utakmicu? Moram priznati da je ovo najbesmisleniji komentar jednog moderatora za Zoni otkad sam ovdje aktivan. Respect.scooniepenn

Da, gledao sam. I da, vjerojatno sam u tom trenutku bio toliko razocaran da sam pretjerao, ali ostajem pri tome da me se Kanga jucer nije dojmio. Mozda sutra hoce, ali jucer nije. Ne krijem da sam razocaran sto je uopce dosao, jer sam ocekivao vece pojacanje, ali sigurno necu slaviti njegove lose partije i govoriti 'znao sam'. Bit cu odusevljen ako budem u krivu, jer navijam za Dinamo, a ne svoje procjene.

Jucer smo dominirali cijelu utakmicu i ocekivao bih s takvim stanjem na terenu da igrac koji igra napadaca zabije, asistira, da ucini nesto sto ce nas dovesti do pobjede. Mozda opet pretjerujem, ali se ne mogu pomiriti s cinjenicom da smo jucer izgubili utakmicu, pogotovo kad znam da smo bili bolji.
  • don
    10.5k
    Jucer smo dominirali cijelu utakmicu i ocekivao bih s takvim stanjem na terenu da igrac koji igra napadaca zabijeInfinity

nogomet nije tako jednostavan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.