• Brusa
    2.2k
    pa naravno da ima.
    Samo jučer je bilo bar 5 komentara u stilu: "bolji je od panja Kuleta", a solidan broj forumaša ga je i nakon 15 min protiv Istre proglasio boljim od Kuleta.
  • don
    10.5k
    pričam na usporedbu golova njega i Kulenovića.

ne znan je li mi više smišno ili žalosno to čitat, jer takvi ljudi žive u zabludi oko još 300 stvari u Dinamu, ne znan kako izdrže cilu sezonu.
  • skener
    1.7k
    10 stranica zaključaka o novom igraču nakon jedne odigrane utakmice.

I uopće nije bitno jesu pozitivni ili negativni komentari, ali donositi zaključke nakon 100min igre nekog igrača nije baš normalno
  • scooniepenn
    3.8k

Jesi li ti gledao jučerašnju utakmicu? Moram priznati da je ovo najbesmisleniji komentar jednog moderatora za Zoni otkad sam ovdje aktivan. Respect.
  • Brusa
    2.2k
    pričam na usporedbu golova njega i Kulenovića.don

Slažem se da je za usporedbu golova još rano.

Ali moj je dojam da su ti postovi nastali kao odgovor na ove postove o kojima sam se referirao.
    Rano je i čovjeka nakon 15 min protiv Istre proglasiti boljim od Kulenovića, a neki su ga proglasili boljim i prije nego je i 1 minutu odigrao....
  • Paggini
    37k
    @tigric @MaliPizdek stajemo s raspravom o budalama
  • MaliPizdek
    80

inače ovakvi "dubokoumni" razgovori prolaze bez sankcija? čisto da znam
  • Paggini
    37k

Prestani sa cmoljenjem, također.
  • nemapredaje
    4.2k
    Dovoljno je pogledati 5 minuta, a ne 108 da se vidi da ovaj čovjek u malom prstu lijeve noge ima više nogometnog znanja nego što će Kulenović pokazati do kraja karijere.

Kanga ima sve ono što očekuješ od centarfora visokog 195 cm i teškog 90 kg - zagradi, nosi na leđima, odloži loptu, obrambeni se odbijaju od njega, napada prostor kada to može.

Kulenović nema ništa od toga, osim djelomično ovog zadnjeg. Ali smo zato od njega očekivalo ono jedino što može. Pospremati šanse koje mu se stvore u gol. Dok je to funkcioniralo je bio odličan, ali kada je forma pala i prestao zabijati nažalost on više ne pridonosi našoj igri ničime.

Tako da očekujem Kangu kao prvog napadača dok se Petko ne oporavi.
  • Bosskovitz
    14.4k
    nakon 108 minuta u HNL-u učinak mu je NULA
    ajmo dalje...
    možda protiv Šibenika uspije aktivirat koji bonus
    MaliPizdek

Da je u Osijeku postojala goal line tehnologija, nakon 108 minuta imao bi prosjek od jednog gola svakih 108 minuta što bi ga učinilo najefikasnijim napadačem Dinama unazad 5 godina, a vjerojatno i dulje.

Nogomet se prati na terenu, ne na Sofascoreu.
  • MaliPizdek
    80

"Da je" ali NIJE... da je bilo sreće... lopta nije htjela u gol...
  • Noel
    8.3k
    Da je Kanga svjetska klasa bio bi odavno u Premier Ligi. Lik je jučer imao dobrih poteza i udaraca.. Stativa,regularni gol poništeni.. Stav,zalaganje.. Imao jednu dobru priliku za koju držim da ju je morao realizirat.. Zaključke donositi nakon jedne tekme nema smisla..
  • Droljo
    11.9k
    Moram priznati da je ovo najbesmisleniji komentar jednog moderatora za Zoni otkad sam ovdje aktivanscooniepenn

Kakve veze ima što je dečko moderator? Jel moraju svi oni isto razmišljati? Nema kolega pravo na kritiku?
  • Mali Zeus
    15.6k
    nakon 108 minuta u HNL-u učinak mu je NULA
    ajmo dalje...
    možda protiv Šibenika uspije aktivirat koji bonus
    MaliPizdek

Nekad treba pogledati tekmu pa onda pisati komentare.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Ove sezone:
    Kanga 620 minuta, 0 golova
    Kulenović 2055 minuta, 15 golova, od toga 3 u LP, 5 u Europi

Izvor: transfermarkt
    Patak

Ovo je isto dobro. :lol:

Dečki, pratite tekme a ne transfermarkte i sofascore.

Lik je jučer imao dva dobra udarca, oba obranio Malenica, u drugom dijelu je iz teške pozicije glavom pogodio vratnicu i još zabio gol koji je poništen, jer naša vrla liga nema gol tehnologiju, al ekipa nam priča o učinku nakon 100 minuta HNL-a. Dakle kakvih sve ljudi ima na ovom mjestu uvijek me iznova zapanji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.