• Jurki
    15k
    Daj uzmite vise tog MudrazijuVedraca

Kak je vec netko napisal.. Mudri je nama veca korist u Loksi, nego u Dinamu.
  • Nogo
    5.1k

Je, je. I protiv nas se napali pa nas zdrma s gol, dva. Dajte, najte.
  • Jurki
    15k
    bolje i za nas i njega da je u Loksi. Dovoditi rotacijskog igraca na pragu 28. godine zivota nema nikakvog jebenog smisla.
    Imamo mi veznjaka ko pljeve..
  • Praskaton
    3.3k

A da se možemo igrat FM pa nakon sezone kad i ako ode Rog,Ademi se oprosti,Baturina proda bilo bi mjesta.

Nisam načelno za dovođenje al ne možes ostat imun kad znaš da je dinamovac i ovako trpa u velikim utakmicama
  • NB86
    15.8k
    Ne znam koji ce nam kurac mudrazija, imamo 16 tisuca osmica i desetki, koga bi on izgurao da igra ?
  • rioda
    6.5k
    Mudražija = Tolić, to je otprilike taj rang igrača, brutalan tehničar, nos za asist i gol, ali defanzivno neodgovoran
  • dd29
    640
    I mudri i tolić bi nam dobro došli po mom mišljenju, pogotovo za ovu cannavarovu formaciju gdje baturina i stojković igraju od prve
    U više-manje svakoj utakmici bi imali minutažu. Baturina i tako nikad ne igra 90, a ni stojković neće startat svaku. Bilo bi sasvim dovoljno minuta za mudrog/tolića, češće s klupe, ali nekad i od prve
    Za ostale ekipe iz hnl-a su njih dvojica profesori
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Lijevi beka nam treba odmah. Očito se ne možemo osloniti na Franjića. Šteta, bio je dobar do izlaska.
  • Orc123
    10.2k
    Ja ne znam kaj je s golmanima ali ne daju bas nikakav doprinos.....
  • sebenico
    1.2k
    Pričalo se da je Gojko Mrčela neki šaptač golmanima, a golmani nam nikad nisu bili gori. Imamo ih 4 u rosteru, a ne zna se koji je nepouzdaniji od kojeg. Nevistić stalno ozlijeđen, Zagorac preplaćeni veteran, za Čavlinu plaćena odšteta, a očito da momak ima neku mentalnu blokadu, Filipović došao u klub ni sam ne zna kako ni na temelju čega.
  • Ijayi Atiemwen
    1.8k
    za Čavlinu plaćena odšteta, a očito da momak ima neku mentalnu blokadusebenico

Rekao mi je privatno jedan njegov kolega iz reprezentacije U21 da dolazi na treninge kao da ga je netko natjero, kaže da obrani samo ono što ode po sredini ostalo se ni ne baci. Sad ne znam kakav je bio na treninzima u Osijeku ili sada u Dinamu, ali ne vjerujem da je drugačiji za 180.
  • Haza
    8.1k
    Ljudi pustite Čavlinu, šta je on točno kriv, primio je eurogol Omerovića, i gol iz kornera di je Soldo bio sam ko duh.
    Mmaee i Torrente danas nisu trebali igrati jer loše brane tranziciju, i nemaju dobru pas igru, čudi me Galešić na klupi danas, ali i uloga Perkovića. Šta je taj dečko skrivio da je u ovakvoj situaciji.
    Danas Roko Jurišić opet gadljiv, u 94 minuti krvnički startao na Mbukua, izležavao se pola tekme, nakon ove tekme mi ona spika da je Dinamovac stvarno komično djeluje.
  • Paggini
    36.5k
    @Haza slažem se, Čavlina danas nije imao šta skinuti kod oba gola osim nekom čudesnošću, a kriviti ga što nije skinuo to dvoje je baš jako navijački... Skinuo onaj zicer Jakupoviću nakon zaleđa, a igra nogom po podu jako dobra, izbijanja li-la jbg.

Za Jurišića se slažem, mali je danas rijetko ljigavu utakmicu odigrao, a kad se upari sa onim slavljem ispred zapada prošlu tekmu, baš se vidi da je dinamovac...
  • Omake
    5.4k
    Kalik je Majka Tereza za ovo Jurišićevo danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions