• ElDorado
    1.6k
    Rijeka se dugo kurčila ali vise nikad nece imat srecu prelaznog roka kao pod Jakirom. Nitko njih ne podcjenjuje ali da su tak dobri bili bi pet bodova ispred tovarije.
    Sve je to zbog nasih uzasnih rezultata. Nadam se da je sutra potpuna prekretnica i da cemo pokazati pravi autoritet prvaka.
  • criticus
    3k
    Sudac sudi zasad jako dobro. Po meni nije oprošten žuti prije, jer drugi žuti mora bit jači. Za ono nebibdao isključenje.

A ne kužim ko navija za rijeku ovdje. Pa nama je ukoliko ne budemo, nedaj Boze prvi, nasušno bitno bit drugi il moramo kup osvojit. Pa razlika između europa lige i konferencijske je enormna i financijski i igrački. A da ne govorim o padobranu u kvalifikacijama.
  • Keyser Soze
    12k
    Pa razlika između europa lige i konferencijske je enormna i financijski i igrački.criticus

Pa i nije baš, lova u EL je puno bliže KL nego LP, a ekipe su moćne i teško je pumpat koeficijent.
  • Paggini
    36.2k
    Neopisivom me toplinom ispunjava gledati Menala i njegove menaloizme u drugom dresu
  • Ivdzo11
    5.5k
    A je Rijeka sada navalila
  • jedan u nizu
    11.2k
    Neopisivom me toplinom ispunjava gledati Menala i njegove menaloizme u drugom dresuPaggini

Kad god komentator kaze Menalo, ja u glavi pocnem pjevati na melodiju onog 'genijalnog' crtica ''nogalo''....
    meeee-naaaaa-loooo .... menalo! ..... meee - naaaa - looooo, menalo!!

Reveal
    MV5BNTBmM2JjYWYtMTZiOS00MDc4LThmZGMtYTZmN2FhN2FjODJiXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg
  • criticus
    3k
    lova u EL je puno bliže KL nego LP,Keyser Soze

Pa naravno da je bliže al je razlika i dalje duplo. Plus 2 utakmice više u europa ligi, od čega jedna domaća. Cijna ulaznice za konferencijsku bi bila vjerojatno egal onima u HNL, a o atraktivnosti protivnika bi ovisila i posjećenost. Vjerojatno i u ugovorika sa sponzorima nije isto. Tako da nam se razlika očituje u iznosima koji su milijuni a ne tisuće. Naš najskuplji igrač ima cca milijun i pol eura bruto plaće...
  • NB86
    15.7k
    I onda netko kaze nisu konkurent ljudi s igracem manje stjerali varazdin u 16m, rijeka jos uvijek puno ozbiljniji nogomet igra od tovarije
  • ElDorado
    1.6k
    Zanimljivo kak rasprava oko tekme dodje vec do KL.
    Inace VŽ je totalno pao.
  • NB86
    15.7k
    Ovo komotno moze bit crveni
  • Ivdzo11
    5.5k
    Crveni Fruk
  • Praskaton
    3.3k

Definitivno,kiks se morao dogodit kad tad al još su oni ozbiljna momcad za hnl pojmove.
    Smijesni su ovi što pričaju da se raspadaju,da su svi jednom nogom vani.

Sportaši su,dokle god ima šanse borit ce se za prvo mjesto
  • Keyser Soze
    12k
    Tko zna čitati s usana... :sweat:
  • Crni86
    7.6k
    Sa kim igraju rijecani iduce kolo?

Ovo je za fruka vjv dve tekme suspenzije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.