• prefontaine
    851
    Filipović je došao s razlogomDinamo-SB

A to je? Evo iskreno, i kad je dolazio, a evo i sad, je se još uvijek pitam koji je razlog njegovog dolaska...

Pamtim ga samo po pacerskom golu na pripremama prošlo ljeto, ne znam protiv koga, Ukrajinaca nekih, čini mi se.
  • Kaktus Car
    919

Jel negdje objavljeno tko brani sutra? Sve službene tekme je pod Cannavarom branio Nevistić. Teško možemo biti sigurni tko je drugi, a tko treći izbor prije sutrašnje utakmice.

Iako je valjda Čavlina najlogičniji izbor ako ima pravo nastupa.
  • Kaktus Car
    919
    Pamtim ga samo po pacerskom golu na pripremama prošlo ljeto, ne znam protiv koga, Ukrajinaca nekih, čini mi se.prefontaine

Primio je i Nevistić pacerski gol u prošlom kolu. Događa se svim golmanima. Nema neke logike otpisati golmana zbog nepotrebno primljenog gola na pripremama. Posebno u situaciji kada ta pozicija šteka.
  • Niko1986
    720
    Ako je vjerovati posljednoj objavi i ako su oni bez markera prva postava, Galešić, Kanga i Rog kreću od prve
  • Dinamo-SB
    44
    Vjerujem da je doveden s razlogom. Moje mišljenje je da je doveden vjerojatno zbog trenažnog procesa koji je važan i da bude 2.golman umjesto Zagorca s obzirom na godine,iskustvo,plaću koja vjerojatno nije ni približno velika ko Zagijeva te to da je bio free transfer. Kad se tako pogleda ima logike itekako. Filipović je sve ono što trebaš i želiš od 2.golmana . Neva je ozlijeđen, ovo je situacija gdje Filipović treba odraditi svoje. Nitko od njega ne očekuje da obrani 10 zicera nego da uleti kad je potrebno i odradi korektno. Lokomotiva,Belupo,Paris - 83 tekme u HNLu,32 tekme u Ligue 2,Francuski kup,HR kup, kval. za Europa ligu i 30 godina.
  • hardek
    3.9k
    Cordoba je također bez markera, a upada u oči i to da Ristovski nema marker a Franjić ima. Čudna bi mi bila odluka da se Franjića ostavi na klupi nakon dobre utakmice protiv Istre.
  • gaTeDZG
    188
    Baš zato se ne bih pozivao na to, Pavić također nije nosio marker, kao ni Cordoba
  • ShanKu
    1.3k
    Ja mislim da ti markeri nemaju nikakve veze..
  • don
    10.3k
    ako je virovat markerima onda je Franjić na klupi a na bekovima Ristovski i RPG.
    i nema šanse da Pavić i Rog igraju skupa.
  • Krizy
    51.5k
    Kralj :up:
  • Minken Bojna
    20
    slučajno odgovaram na tvoj post u ovoj raspravi.
    Frend, trener u Lokomotivi mi je još prije tekme sa Milanom rekao da Čavlima dolazi kod njih na posudbu, ne znam da li se kaj promijenilo nakon Nevine ozljede.
  • gaTeDZG
    188
    Posebno raduju ovakve izjave. :heart:

VRLO bitna činjenica koja nam ide u prilog ovaj mjesec, sutra igramo na Opusu, zatim dvije domaće tekme protiv Šibenika i Gorice, između toga kup, slijedi Rijeka na Rujevici pa derbi na Maksimiru. Sve redom tekme na dobrim/vrlo dobrim terenima, što svakako može igrati značajnu ulogu ovih zimskih tjedana...
  • rioda
    6.5k
    Iako nam je svaki bod bitan, ova tekma je meni ključ za preokret na tablici. Slijede nam dvije domaće utakmice koje bi trebale biti lakše. Pobjedom sutra i u te dvije domaće stvaramo lijep niz od četiri pobjede, dok će konkurenti vrlo vjerojatno ispustiti neke bodove, s obzirom na raspored koji imaju.

A onda direktni derbiji u kojima možemo sve vratiti na svoje mjesto :cool:
  • tigric
    520
    Na Maksimiru je teren očajan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.