• veselko tenžera
    3.9k
    E ovo ću baš pogledati, ali sutra, na prazan želudac.

Samo da se Osijeka uvjerljivo otrese, ovi će postati suncokreti, perjanice u pohvalama.

Tironija izuzimam iz ove ekipe, on nije bezobrazan.
  • Crni86
    7.6k
    Pogledao pola podcasta i za sad obojica dosta korektni, svaku kritiku razlazu, objasnjavaju kako oni to vide i kako se po njihovom trebalo postupiti i to je bitno za konstruktivnu raspravu i ne moze se rec da samo kenjaju. Postavljali su sami sebi dosta pitanja koja su se vrtila i ovdje, neke nejasnoce oko pojedinih odluka, poteza i sl.

Lesicki cak dosta umjereniji (bar je takav moj dojam) nego inace, a ja ga ne mogu vidit da mi se ne krene kenjat.

Vidjet cemo kakva ce druga polovica bit :rofl:
  • Crni86
    7.6k
    I to kaj Zeko nije bio u Zg.ElDorado

Pa taj dio je dobro reko. Poslao si bosnira i cannavara pred medije. Ovaj izjavi to sta izjavi i krene medijska pompa kako se sapnula daska bjelici. Da je bio npr marc tamo odmah bi se ubacio i ispravio cannavara te cannavaro ne bi uopce o tome trebao pricat. To je sve trebao predstaviti klub, a cannavaro je trebao pricat samo o sebi.

Isto tako kao sto su rekli, trebali su biti tamo da se pohvale. To je najnormalnije. Ako ne zajec, sd je morao biti tamo.

I cak je bio korektan i reko da vjeruje da ce naucit iz tih gresaka.
  • ElDorado
    1.6k
    po meni uopće nije problem kaj Zeko nije bio tamo nego kaj Marić nije tamo bio. On je glavni i odgovorni.
    Drugo oni svi kenjaju jednu te istu stvar, a to je plakanje za starim trenerima a onda u idućoj rečenici priznaju da su igra i rezultati bili zakurac. Patetika oko Oršića je obično prekenjavanje.
    U svakom slučaju mi smo dobili bingo u liku i djelu Cannavara jer se odmah vidi koliko lik svemirski bolje kuži stvari od naših blefera. Pa i autoritet u komunikaciji s novinarima.
  • Crni86
    7.6k
    On je glavni i odgovorni.ElDorado

Glavni i odgovorni prema rijecima zeke su on i maric skupa. Bilo tko od njih dvojice je tamo trebao bit, to je i receno. Zeku su prozvali jer su znali da je bio u ateni dok se za marica ne zna di je bio. Svakako bi bilo idelano da su obojica bili tamo ili minimalno barem jedan.

Sto se tice drugog djela rekli su korektno da je cannavaro super poceo s obzirom timeinga kad je doso (2 dana prije priprema). Popljuvali su i bjelicu zasto mladi nisu igrali i di je stojkovic citavu jesen. Tako da ja nisam cuo ni jednu jedinu dobru rijec na zadnji bjelicin mandat. I dobro su isto tako iskazali da vrlo vjeorjatno nije klknulo izmedu jakira/bjelice i marica. Lesicki je cak pohvalio marica da ga svi u klubu vole i da je dobar lik, ali da su odnosi izmedu njega i trenera bili jako losi. Isto tako je reko da po njemu se maric nesmije uciti na dinamu.

Dobro su apostrofirali i komunikaciju petkove ozlijede di je receno vise puta da je aduktor, to se i ovdje pisalo. A saznali oko nove godine da je ipak pubicna kost. Cak je tironi reko ds je par puta pitao da li je pubicna u pitanju i da su mu rekli ne, ne aduktor je.

Jedino je lesicki previse kmecao za orsom, tironijevo videnje mi je legitimnije da se gaji vise taj odnos s bivsim legendama makar mozda kvalitetom vise nisu za klub, ali ako se vec tolko nudi pozovi ga na kavu/rucak porpicajte i ajmo dalje. A mozda se to i napravilo a da nitko ni ne zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.