• Marley
    2.8k
    Boze, kad slusam i citam Cannavara, dodje u glavu koliko je toga trulo bilo u ovom Bjelicinom povratku. Cijelo ono vrijeme sam mislila da sam luda, jer onak, pa skoro svi ga slave. Ipak nisam.
    Bas ono, puno toga mi je smrdjelo od samog pocetka. Vi sad slobodno recite da serem bezveze i da je lako biti general poslije bitke, ali evo. Osjecaj me rijetko kad vara, sto da vam kazem. Grc u zelucu cim je Bjelica sjeo na klupu ovaj put. Zenska intuicija valjda, malo jaca u mom slucaju :razz:
  • Igor VG
    130
    Biti ću slobodan i reći ću ti da sereš i da je lako biti general nakon bitke! Još ću dodati da je lopta okrugla i da svi danas igraju nogomet....šala naravno Marley.

Ali ova intuicija me podsjetila na jedno iskustvo poznanika iz davnih vremena. Uglavnom on želi prekinuti s curom, ali cura je finćukasta i onako da je ne povrijedi izmotava se i priča u stilu, "ti zaslužuješ boljega" i sl.
    I veli ona njemu: Ti želiš prekinuti samnom. Znala sam!
    On: Kako si znala?
    Ona: Ženska INSTITUCIJA!

Uglavnom malo mu je lakše bilo prekinuti s njom nakon ove izjave.
  • DrawTube
    6k
    Koji luzerski klub majko mila

I onda se pitaju zašto njihova relevantnost prestaje kod Antunovca
  • Dr Hofmann
    2.1k

Palo mi na pamet ovo kad je Ferguson nazvao Newcastle ,,Wee club in the Northeast". Tako je i Osijek ,,Wee club in the East". Nitko i ništa
  • Mihaljević
    11.4k
    Vraćanje Zagorca na gol je čisto vraćanje na početak prošle i ove sezone.
  • Bosskovitz
    14.3k
    Vraćanje Zagorca na gol je čisto vraćanje na početak prošle i ove sezone.Mihaljević

Ne vidim razlog zašto bi Zagorac dolazio na gol. Ako već želimo maknuti Nevu (a to znači da onda odustajemo od njega), onda trebamo dati priliku Čavlini. Ako je on toliko lošiji od Nevistića da ne može igrati, onda ozbiljno moramo razmišljati o dovođenju novog golmana.
  • NKDZ86
    2.8k
    Ne vjerujem da će Zagorac na gol... Daj stavi Filipovića čovječe
  • NB86
    15.7k
    Dajte cavlinu
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Dajte cavlinuNB86

Slažem se, ako mislimo ozbiljno s njim, a i sigurno bi imao motiv više protiv šarana
  • BBBaranja
    3k
    Veliki rizik bi bio početi s Čavlinom u Osijeku.
    Mlad je dečko kojem je samopouzdanje poljuljano,imao bi vatren doček tamo.
    Nadam se Filipoviću.
  • jedan u nizu
    11.2k
    Prije godinu dana se Cavlinu zvalo najboljim golmanom lige i htjelo ga se dovesti odmah.

Epizoda u Osijeku je zavrsila tako kako je, a rekao bih da njegova igracka kvaliteta nije razlog tome.

Vjerujem da Cavlina moze postati top golman, te ako nemamo sigurnu posudbu za njega (nez dal ga mozemo jos jednom posuditi negdje uopce), onda on treba igrati ispred Zagorca i ispred Filipovica.

Ne znam kako vam Zagorac jos moze padati na pamet, pogotovo kada imamo persperktivnog golmana i mozebitne buduce jedinice dinama
  • Paggini
    36.2k
    Veliki rizik bi bio početi s Čavlinom u Osijeku.BBBaranja

A sta nije poceti sa golmanom od 38 godina rizik? Ili s golmanom koji je zadnji put branio prije 8 mjeseci u drugoj francuskoj ligi?

Sve je rizik, jebiga. Cavlina barem ima kontinuitet branjenja, a ako ga se nabrije od strane Cannavara i ostatka ekipe, ne vidim zašto bi bio išta lošiji od ovih gore, a sigurno ima kvalitete za biti bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.