• Plava stijena
    318
    Ne gleda dama igračke kvalitete već kak joj je koji igralec zgodan . Ak joj digić škartira Nevu prekrižila bu praćenje Dinama.
  • Ijayi Atiemwen
    1.8k
    Vrijedan, skroman, otac, dinamovac

Dragi Max,
    Igračkim kvalitetama nisi bio među najboljim igračima kluba, ali definitivno si bio među najdražim zbog svoje profesionalnosti koju si odrađivao u Dinamu. Nikad ni najmanji problem s ovim dečkom, startao u prvoj ili sjedio na tribini, on je uvijek isti. Ljudina :heart:

Sretno u nastavku karijere, vjerujem da se nakon nje vraćas u Zagreb. Nebi bilo loše zaposlit ga onda u klubu, takvih ljudi nikad dosta.
  • Marley
    2.8k
    nije da me briga sto ti mislis, ali samo cu ti reci... Ovakve ponizavajuce i uvredljive zakljucke donositi na javnom forumu, o osobi o kojoj ne znas NISTA... Moze te biti sram :wink:
  • serbus
    4.5k

Nije do foruma, već kućnog odgoja.
    Žao mi je da ide mislim da se njega u ovim tekmama hnl-a gdje se napada bunker može iskoristiti.
  • Plava stijena
    318
    Osjetljivi leptiriću nema u komentaru ništa ponižavajuće i uvrijeđujuće. Ponekad je šaljivi ton komentara teže dokučiv preko teksta, ali da sam te imao namjeru uvrijediti sigurno ne bih napisao dama. Svako dobro i najte kaj zameriti!
  • Jurki
    15k
    naravno da se Max moze iskoristiti kvalitetno i da moze participirati.. ali isto tak mi je logicno da se gura mali Jakir, tu je i Perkovic.
    Klub zivi od prodaje igraca.. proracun treba napuniti.. a Max nije igrac koji ima prodajni potencijal.
    Max bu ove godine imal 27 godina.. i jednostavno se nekad takvi potezi moraju potegnuti zbog buducnosti kluba.

Sve nas je Max kupio svojim pristupom i profesionalizmom, svi smo malo zacuđeni, pa kuzim i @Marley da je razocarana.
    Klub mora donositi racionalne odluke. Ova odluka je takva.
  • Mathiasovi Chageri
    3.8k
    Dečko po kojem se sralo od strane novinara od prvog trena, u maloj mjeri opravdano i u velikoj količini neopravdano, ponekad ispod granice ukusa i novinarske struke, stavljajući metu na čelo od prvog trena kad je došao u klub.

Dečko koji je šutio, trpio i igrao. Njegovim uparivanjem sa KTC je i krenula naša proljetna renesansa i imao je ogromne zasluge za titulu. Ono čišćenje na Poljudu mi je jedan od najdražih trenutaka prošle sezone. Karakter, radnik, sa vrlinama koje su nam zaista bile od iznimne koristi u HNL-u, nekim manama koje su bile očigledne, ali su uvijek bile prenaglašavane od strane i novinara i navijača.

Meni jedan od najdražih ako ne i najdraži igrač iz prošle sezone, želim mu svu sreću u karijeri i da se etablira dugo u francuskom prvom razredu. Hvala mu za sve i bilo je lijepo vidjeti kako se inficirao Dinamovštinom. Jedan od rijetkih koji je baš totalno u nogometu i van terena, vidjelo se to jako dobro u onom dokumentarcu, prizemljen i obiteljski čovjek, jedno fino osvježenje u svijetu nogometaša.
  • Thor
    12
    Max ostani
  • Thor
    12
    Max je odlican decko. Dao je svaku tekmu sve od sebe za nas klub. Zao mi je da odlazi. Volio bih da mu se nađe mjesto da može ostati. Bas steta. A ako je to njegova zelja,zelim mu sve dobro dalje u karijeri.
  • MarK
    845
    Stvarno je karakter za poželjeti i tehnički potkovan ali jbg realno nema previše mjesta za njega. Svi očekujemo da će Galešić zacementirati mjesto, a uz njega vjv Raul. Ktc i Mma zamjene. Sretno Max!
  • deda
    34.7k
    @Plava stijena

Ovo ti je opomena pred ban. Vrlo, vrlo ružno i neukusno. I bez povoda. Pogotovo neću tolerirat takvo ophođenje prema damama na ovom forumu.
  • Hrc-Vg
    527
    Ja mislim da je njemu ovo jako teško palo…Super se snašao u klubu, gradu...Kao trener je sada došao jedan od najboljih stopera svih vremena, i otpisao ga bez da mu je dao pravu šansu…Nemojte me krivo shvatiti, mislim da je ovo bolje za njega, al mu je sigurno ego jako nastrdao…Max mi je jedan od dražih igrača, ali jednostvano nije razina za Dinamo. Želim mu sve najbolje u životu!
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Čast Maxu i ne može se mu se oduzeti trud, zalaganje i znoj u Dinamovom dresu.

Ali ovo je prirodan put, put u kojem će u rotaciji biti “naši dečki”. Tu se oporavio Perković, nadolazi Leon Jakir, drugi malac iz juniora Zebić, dakle nema nikakve logičke podloge da nam ta mjesta popunjavaju stranci. Nadam se da sljedećim da na red idu i Moharram pa nekad i Ristovski..

Prvi plus u osobnoj bilježnici za Cannavara.
  • Captain America
    19.4k
    Blagoslovljen bio današnji dan.

Hodočastit ću svaki dan na Kamenita vrata sa svijećom poput Bandićeve da Saint Ettienne otkupi ugovor.

U svakom slučaju. sretno u nastavku karijere i hvala na čišćenju lopte s crte na šekretu..
  • NitkoBitan
    22.2k
    Ne znam kaj se dogada s ovim forumasem, u jednom momentu puko skroz na skroz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.