• Laugreano
    3.1k
    Drag mi je Max, ali ovo je logicna i dobra odluka za njega i klub.
  • Zagi
    9k
    Da mi dovodimo stopera st. Etienna kojem je forte igra nogom, nastala bi euforija.
    Logična odluka ali ipak mi je žao.Sretno Max!
  • miro
    5.4k
    Rađe bih gledao Maxa nego Mmaea 100 puta, ali ok, trener nam je stoperska Zlatna lopta, valjda zna kaj dela. Nadam se da ovo znači i ostanak Perkovića
  • Marley
    2.8k
    ma nista. Nema nikakve veze s njim. Vjerujem da covjek zna sto radi, samo sam ja sokirana. Nisam objektivna uopce jer mi je Max jedan od najdrazih igraca. Eto samo to. Nemojte zamjerit.

Najbolje da se ja ostavim i foruma i pracenja nogometa opcenito, nije to za mene vise.

Nadam se da nikad vise nece dozivjeti onakvo dnovinarsko mrcvarenje kao sto je kod nas bilo.

Dragi Maxime, svu srecu svijeta ti zelim :heart:
    Jebiga :worry:
  • sanjinlego
    3.4k
    Max je apsolutno doprinio osvajanju naslova prošle godine. Kada se ustalio, zajedno s Kevinom na mjestu stopera, zaredali smo dobre rezultate. Bilo je pogrešaka, nekih kikseva, ali takva je pozicija.
    Pamtim samo ono dobro, a reakciju pri rezultatu 0:1 za Dinamo na Poljudu i izbacivanje lopte s gol-crte također ne zaboravljam.;)
  • Laugreano
    3.1k
    Dovodimo ga na ljeto ako ga ovi ne otkupe :D
  • Jurki
    15k
    kad si vec spomenul Perkovica, njega nismo ni vidli na poziciji stopera, te ga nemremo ni otpisati.
    Bernauer je igral i vidjeli smo svi njegove vrline i mane.
    I da to znaci ostanak Perkovica, jer nema smisla da ostanemo na 5 stopera.

Maxa mozemo pamtiti samo po dobrim stvarima koje je napravil za Dinamo. Nekonfliktan tip, nakon kaj je prosedel vjecnost na klupi.. izgaral je od zelje da se dokaze i da igra. I da, kak je vec napisano...dal je veliki obol osvajanju naslova prvaka prosle godine.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Sretno Max, nadam se da u Francuskoj nećeš imati razne Ničote i Olivarije koji će srati po tebi svaki tjedan.
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Francuski novinari Thomas Nichotux i Davorio Olivarie iz L"equipea već oštre olovke za prvi Maxov nastup u St Ettieneu.
  • BluePhone67
    4.6k
    Dobar igrač, dobar covjek ali ima lošu sportsku karmu. Šteta
  • ElDorado
    1.6k
    Ali moram i opet moram. Naslov u sportskima, Olivari:

Doznajemo: Dinamo neočekivano ostao bez braniča, stoper je već spakirao kofere i odlazi iz kluba

Neočekivano??????!!!!!!
  • Laugreano
    3.1k
    Doznajemo: Neočekivana rasprodaja u Dinamu! Da li je Cannavaro odustao od titule?
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Jos od priprema se vidjelo da Cannavaro ne racuna na njega vec na Mmaea, Torrentea, Ktc-a i Galesica, a Max je nazalost tek 5. opcija iako mislim da ga se moglo isprobati na zadnjem veznom, ali sad je nebitno posto odlazi.
  • NVKOD
    2.6k
    Dinamo brani Bernauera: Veliki gospodin na terenu i van njega. Uvijek daje 100 posto

"Jedan od najvećih profesionalaca koji su kao stranci stigli u naš klub. Veliki gospodin na terenu, ali i izvan njega. Kad god igra, daje 100 posto sebe za ovaj dres i za ovaj klub. Glavu gore, Max! Znamo da je tebi najteže zbog jedanaesterca, ali ostavio si srce na terenu kao i svi! Zajedno idemo dalje još jači!"

Velik profesionalac, kao igrač uvijek dao sve od sebe. Često bespotrebno kritiziran i deklariran kikserom od strane medija. Imao je nekoliko utakmica za zaborav, ali pamtit ću ga po utakmici protiv Istre kada je zabio svoj prvi gol i fenomenalnoj partiji protiv Betisa. Zajedno je s KTC-om činio osovinu koja je zabetonirala prilaz našem golu i pritom ostvarila samo jedan poraz u proljetnom dijelu prvenstva (PAOK, protiv Lokse je igrao Živković)

Uvijek pozitivan, zahvalan na svim ukazanim prilikama i često hvali Hrvatsku, Zagreb i navijače. Čak i probao naučiti jezik, svaka mu čast na tome.

Hvala na svemu Max i sretno dalje! Tko zna, možda se vratiš na ljeto natrag u Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.