• striko
    2.2k
    Navodno Prpić ide odmah za 3.5M, bonus 1M za plasman u Bundesligu i 15% od budućeg transfera. Izvor nepouzdan :grin:
  • Ivdzo11
    6.8k
    ja mislim da tesko, hajduk trazi fiksno 5-7 mil... A HSV nije u stanju platiti iznad 3 mil fiksno trenutno, oni pokusavaju ubaciti kroz bonuse milijun za promociju, milijun kod debija za reprezentaciju, i 500k nakon 30 nastupa za HSV...

Navodno ce ovi dole cekati ljeto i nadat se boljim ponudama
  • Jurki
    17.4k
    Novi termin utakmice Lokomotiva - Hajduk je nedjelja u 12.50Ivdzo11

Ma odlicno... tovari idu u nedjelju na listic, s obzirom da obicno padam nedjeljom odmah iza rucka.. :rofl:
    Da mi nebu krivo..
  • Praskaton
    4.4k
    Kako bi dobro došao još jedan kiks hajduka za vikend.Uvjeren sam da bi tad za Prpića bilo daj šta daš.
  • tigric
    706
    Nisu normalni ako ga prodaju u njemackog drugoligasa. Mali je stvarno veliki talent, ključan igrač u obrani, a oni imaju šanse borit se za naslov prvaka. Jasna mi je financijska gabula, ali prodaja Pukstasa i/ili Sigura se u ovom trenutku čini puno pametnija.
  • Peškaman
    7k
    ali prodaja Pukstasa i/ili Sigura se u ovom trenutku čini puno pametnija.tigric

Problem je što nemaju ponuda za Pukštasa,dobro su se zajebali što ga ljetos nisu pustili za 4-5 mil €.
  • Jurki
    17.4k
    bi oni njih prodali... al treba naci idiote koji ce dat pare za te igrace.
    Najlakse je reci bolje je prodati ovog ili onog..
    Bolje bi bilo i za nas da smo prodali Menala i Špikica za 5 mil zajedno.. kad to nitko ne zeli platiti.

Ovo ak je tocno za 3,5 mil eura da je odsteta.... jos jedan u moru dokaza koji je to klosarski klub, da prodaje takvog talenta za taj sitnis.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Onaj Zoki tovar je u jednom podcastu rekao da je lani Newcastle za njega nudio oko 15 milijuna. :rofl:
  • tigric
    706
    Tamo rade totalne budale. Nemaju za kisik, a još ni ne znaju prodat igrača. Neka se nadaju da ce dobit pet milja za Durdova i da ostaje na posudbi...
  • Jurki
    17.4k
    da je lani Newcastle za njega nudio oko 15 milijuna. :rofl:Sibirski plavac

Kaj su zaboravili da vise nema kuna?
  • Mr Anderson
    11.9k
    Ako je istina da su imali za Pukstasa ponudu od 5 milja koja bi s bonusima došla do 7 onda su se jako zajebali. Taj dečko je prošao svoj zenit i nikad više neće dobiti neku ponudu za njega. Osobno nikad nisam u njemu nešto vidio osim borbenosti i tog osjećaja za ulaz iz drugog plana u gol šansu. Nit je pravi vezni, nit je prava špica, nit je krilo. Nešto ko Andrijašević, samo što je Andrijašević imao bolju tehniku.
  • deda
    37.4k
    Oni će prodat prvog za kojeg dođe ponuda jer ponuda zasad nema.
  • tigric
    706
    Brugge je ozbiljno zagrizao za Durdova, nije patka.
  • Nolifer
    11.3k
    Ako se bojkot trgovina proširi i na Tommya, ajduk je u problemu ili?
  • gaTeDZG
    1.6k
    moj savjet uvijek je da uopće ne mislimo o njima, niti su dostojan protivnik, niti će s ovakvom igrom osvojiti približan broj bodova kao u prvoj polusezoni, niti mi možemo osvojiti manje nego u jesenskom dijelu. Fokus na sebe, svima je valjda jasno da će se u nastavku prvenstva najviše pitati DINAMO.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.