• striko
    1.9k
    Navodno Prpić ide odmah za 3.5M, bonus 1M za plasman u Bundesligu i 15% od budućeg transfera. Izvor nepouzdan :grin:
  • Ivdzo11
    5.5k
    ja mislim da tesko, hajduk trazi fiksno 5-7 mil... A HSV nije u stanju platiti iznad 3 mil fiksno trenutno, oni pokusavaju ubaciti kroz bonuse milijun za promociju, milijun kod debija za reprezentaciju, i 500k nakon 30 nastupa za HSV...

Navodno ce ovi dole cekati ljeto i nadat se boljim ponudama
  • Jurki
    14.9k
    Novi termin utakmice Lokomotiva - Hajduk je nedjelja u 12.50Ivdzo11

Ma odlicno... tovari idu u nedjelju na listic, s obzirom da obicno padam nedjeljom odmah iza rucka.. :rofl:
    Da mi nebu krivo..
  • Praskaton
    3.3k
    Kako bi dobro došao još jedan kiks hajduka za vikend.Uvjeren sam da bi tad za Prpića bilo daj šta daš.
  • tigric
    517
    Nisu normalni ako ga prodaju u njemackog drugoligasa. Mali je stvarno veliki talent, ključan igrač u obrani, a oni imaju šanse borit se za naslov prvaka. Jasna mi je financijska gabula, ali prodaja Pukstasa i/ili Sigura se u ovom trenutku čini puno pametnija.
  • Peškaman
    5.9k
    ali prodaja Pukstasa i/ili Sigura se u ovom trenutku čini puno pametnija.tigric

Problem je što nemaju ponuda za Pukštasa,dobro su se zajebali što ga ljetos nisu pustili za 4-5 mil €.
  • Jurki
    14.9k
    bi oni njih prodali... al treba naci idiote koji ce dat pare za te igrace.
    Najlakse je reci bolje je prodati ovog ili onog..
    Bolje bi bilo i za nas da smo prodali Menala i Špikica za 5 mil zajedno.. kad to nitko ne zeli platiti.

Ovo ak je tocno za 3,5 mil eura da je odsteta.... jos jedan u moru dokaza koji je to klosarski klub, da prodaje takvog talenta za taj sitnis.
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Onaj Zoki tovar je u jednom podcastu rekao da je lani Newcastle za njega nudio oko 15 milijuna. :rofl:
  • tigric
    517
    Tamo rade totalne budale. Nemaju za kisik, a još ni ne znaju prodat igrača. Neka se nadaju da ce dobit pet milja za Durdova i da ostaje na posudbi...
  • Jurki
    14.9k
    da je lani Newcastle za njega nudio oko 15 milijuna. :rofl:Sibirski plavac

Kaj su zaboravili da vise nema kuna?
  • Mr Anderson
    10k
    Ako je istina da su imali za Pukstasa ponudu od 5 milja koja bi s bonusima došla do 7 onda su se jako zajebali. Taj dečko je prošao svoj zenit i nikad više neće dobiti neku ponudu za njega. Osobno nikad nisam u njemu nešto vidio osim borbenosti i tog osjećaja za ulaz iz drugog plana u gol šansu. Nit je pravi vezni, nit je prava špica, nit je krilo. Nešto ko Andrijašević, samo što je Andrijašević imao bolju tehniku.
  • deda
    34.7k
    Oni će prodat prvog za kojeg dođe ponuda jer ponuda zasad nema.
  • tigric
    517
    Brugge je ozbiljno zagrizao za Durdova, nije patka.
  • Nolifer
    9.4k
    Ako se bojkot trgovina proširi i na Tommya, ajduk je u problemu ili?
  • gaTeDZG
    181
    moj savjet uvijek je da uopće ne mislimo o njima, niti su dostojan protivnik, niti će s ovakvom igrom osvojiti približan broj bodova kao u prvoj polusezoni, niti mi možemo osvojiti manje nego u jesenskom dijelu. Fokus na sebe, svima je valjda jasno da će se u nastavku prvenstva najviše pitati DINAMO.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.