• Dani Olmić
    1.1k
    Doktorčina teška.
  • Jurki
    15.8k
    Misko kad je odmoren i fit izgleda kao u najboljim danima.
    Jos jedna doktorska disertacija na sredini terena..
    zna mu se desiti brainfart, ali nasa igra bez njega je ko juha bez vegete, soli i bibera... bljutava, bez okusa i mirisa.
    Njega samo treba prisparati kad to dozvoli rezultat.. i nema zime.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Alfa i omega današnjeg Dinama. Bez njega nema ni prije ni poslije, nema dalje.
  • scooniepenn
    3.9k

Apsolutno, i jučer cijelu utakmicu i u Londonu kad je ušao Miš se poigravao s veznim linijama ovih vrhunskih ekipa. Razina njegove nogometne inteligencije, razumijevanja igre, pregleda igra, predviđanja situacija je next level. Istinska nogometna klasa koju smo sretni da imamo.
  • NVKOD
    3.2k
    Jučer klasični Miško. Genijalno je odigrao cijelu utakmicu, njegova pas-igra i vizija su stvarno izvanredni, ali sam si jučer skoro kosu počupao kada smo vodili 2-1 i Mišić je dodao paralelu izravno u noge igraču Milana, na 20 metara od gola.

Može on pogriješiti u takvim situacijama, ali jednostavno ga ne možeš ne voljeti. Točno se vidjelo koliko nam je nedostajao – mozak ove ekipe. Volio bih da se dovede neka 6ica (može za ovu sezonu i Franjić biti zamjena, ali onda na ljeto uzeti nekoga novog) koja bi mu omogućila da se odmori, jer kada je on iscrpljen i u padu forme, tada cijela naša igra pati.
  • rokikaciga
    515
    Volio bih da se dovede neka 6icaNVKOD

A Pavić ne postoji? Dečko je skroz korektno za izlaznog juniora odigrao to što je odigrao u zamjenu za Mišketa. "Istrpiti" Pavića i imaš dvije vrhunske šestice...malo drugačijeg profila
  • NVKOD
    3.2k

Pitanje je u kakvim je planova Pavić Cannavaru i koliko ga možemo istrpiti u ovakoj situaciji. Rekao bih da je pozicija 6ice jedna od ključnih na terenu jer povezuje obranu i sredinu. Pavić je dobar na lopti, no mora dosta poraditi na kretanju bez lopte. Može biti kao zamjena Mišiću u manjim utakmicama, ali bi više volio vidjeti ga na posudbi, da igra u kontinuitetu.

To je jedini način za napredak jer ne može biti puno bolji ako dobiva garbage time ili utakmice protiv trećeligaša u kupu. Ako je Šutalo mogao ići na posudbu u Istru...
  • Crni86
    8.2k
    Ovako motiviranog misica jako dugo nisam vidio. Zadnje mi je tako djelovao pod igorom biscanom.

Djeluje mocno, gladno. Takav miske je nase najvece pojacanje.
  • Toni90d
    1.3k
    Je li Mišić postao drugi kapetan nakon Ademija (Petko nije u momčadi pa ga ne računam trenutno)? Jer je jučer Ademi izašao istovremeno kad je Ristovski ušao, a inače je on preuzimao kapetanske traku, a sad je završila kod Mišića ili sam ja nešto propustio/zaboravio od jeseni. Ako je tako, onda apsolutno zasluženo, nosi momčad na svojim leđima, kapetanski brani suigrače (jučer je otresao onog crnca što je povlačio Inspektora po podu).
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    koliko sam ja vidio Ademi je prvo isao do Ristovskog, ali je onda valjda odbio zato sto je Misic bio u igri pa mu je predao kapetansku traku.
  • Toni90d
    1.3k

To nisam vidio u prijenosu. Iskreno, ako je Rista odbio kapetansku traku, možda je znak da napušta klub, što je za mene pozitivno, hvala mu na svemu, ali nije više na levelu za našu momčad. I onda pozdravljam odluku da Mišić bude kapetan, jer mu je kapetanska traka vjerojatno motivacija više.
  • Rakovica1986
    941
    I ja sam pratio tu situaciju, nije mi se činilo da je Ristovski odbio nego da je Aki izravno odnio Mišku. Sigurno su oni to komentirali nekad ranije i sigurno je Ristovski svjestan da je Mišić taj koji zaslužuje traku nevezano za ono što je bilo prije.
  • Crni86
    8.2k
    Ovaj covjek mora biti treci u redu za kapetana iza akija i petka.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Ovaj covjek mora biti po treci u redu za kaoetana iz akija i petka.Crni86

Mislim da je to nakon današnje utakmice i žute minute Ristovskog neupitno.
  • Georg Koch
    5.4k
    Mozemo samo moliti Boga da nije ozlijedjen ozbiljno, prebitan igrac a uskoro idu derbiji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.